NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Balotelli gólt lőtt! ki mondja meg gugli nélkül, hol játszik most a legenda? 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Freiburg 1000. bundás gólját Sallai rúgta, majd utána adott még egy gólpasszt is gyorsan.
több mint 3 éve
Szurkolok az Arsenalnak, hogy lenyomják az olajpénzt de hát címeres balfaszkodással nem fog menni. Egy bajnok csapat nem ad le 2 gólos előnyt egy futottak még csapat ellen max lúzerfalván.Remélhetőleg Arteta a nyomás alatt túlgondolást és kóklerkedést nem tanulta nagyon el a mesterétől és vissza tudja valahogy fordítani a szekeret. Ilyen 3/4 szezonnak kudarc lenne a 2. hely, bárki bárhogy is kamuzna róla a szezon végén
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 3 éve
Úgy néz ki, a 20 éves Tommaso Barbieri kezdeni fog a Juvéban a Sassuolo ellen. Nem volt még Serie A meccse, 2 percet kapott az idei BL csoportkör 6. meccsén. Serie C-s Next Gen csapat tagja a fiatal jobbhátvéd. Eddig is rengeteg fiatal mutatkozott be a torinói klubban idén, ami szokatlan a csapat hagyományaitól. Iling-Junior, Soulé, Baranechea, tavaly Miretti, két éve Fagioli, Frabotta, Gatti is nálunk esett át a vízkeresztségen. Mondjuk a GM elmondta januárban, hogy erre kell számítani, nem a Ronaldos 100misikre.
több mint 3 éve
A Citynek? Bejutnak BL győzelemmel is 😀Szép szezon volt, jövőre legalább meglett megint a BLIgen a PL győzelemért BL jár.
Heisman nádor
Sixo
2.helyet a szezon előtt aláírtuk volna, csak nem ilyen fájó módon.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szép szezon volt, jövőre legalább meglett megint a BLIgen a PL győzelemért BL jár.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Szép szezon volt, jövőre legalább meglett megint a BL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Van még pár ilyen. Békéscsabán Pásztor, Debrecenben Herczeg Bandi. Hozzánk is jöhetne vissza Döme, hiányoznak a nyilatkozatai... 😀Na DárdaiA Hertha Pisontja.
Party Time!
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman

több mint 3 éve
A múlt heti x oké (mondjuk nem 0-2ről de mind1) de ez kurva égő
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
2-0 a legveszélyesebb eredmény
több mint 3 éve
Saka--> Trossard cserét azonnal, a kisgyerek borzasztóan rossz formában van.És akkor mi a tökömnek ő lövi a 11est?!
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Saka--> Trossard cserét azonnal, a kisgyerek borzasztóan rossz formában van.
több mint 3 éve
Egyre Szimpatikusabb a 3.ról a padka
több mint 3 éve
Csak a legjobb éveit pazarolja el mint edző.Szerintem teljesen konzisztens.Nagyon érdekesek Dárdai döntései az utóbbi pár évbenDárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
Mikey
csebi
Nem nagyon szeretne Berliből kimozdulni, nem nagyon szeretne máshol edzősködni sem. Így marad a Hertha...
Részben meg is értem, hogy ilyen “tutista” - kockázat kerülő (mint ember), mint szurkoló természetesen jobb lenne ha több kockázatvállalás lenne benne, és lenne magyar edző folyamatosan “valahol Európában”.
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Újabb hét, újabb lábonlövès
több mint 3 éve
Az előbbi esetében csak én nem tudok angolul "crash with a tram that, according to the player, didn’t respect traffic light" , de tényleg azt mondta, hogy a villamos volt szerinte a hibás, a 'that'.et nem vettem észre.Vegyes hírek jönnek Ciroval kapcsolatban, amit hihetőnek találtam:Na, ehhez képest én azt találtam, hogy a Corriere dello Sport szerint a villamosnak volt piros, és a 2 lánya utazott Ciroval
A fia is a kocsiban volt. Egy villamossal ütköztek. Cironak eltört egy bordája, de vannak olyan hírek ami szerint kutya baja.
+ azt nyilatkozta, hogy ő volt a hibás, "nem tisztelte a lámpát".
Sixo
zacknorb
több mint 3 éve
Szerintem teljesen konzisztens.Nagyon érdekesek Dárdai döntései az utóbbi pár évbenDárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
Mikey
csebi
Nem nagyon szeretne Berliből kimozdulni, nem nagyon szeretne máshol edzősködni sem. Így marad a Hertha...
Részben meg is értem, hogy ilyen “tutista” - kockázat kerülő (mint ember), mint szurkoló természetesen jobb lenne ha több kockázatvállalás lenne benne, és lenne magyar edző folyamatosan “valahol Európában”.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Vegyes hírek jönnek Ciroval kapcsolatban, amit hihetőnek találtam:Na, ehhez képest én azt találtam, hogy a Corriere dello Sport szerint a villamosnak volt piros, és a 2 lánya utazott Ciroval
A fia is a kocsiban volt. Egy villamossal ütköztek. Cironak eltört egy bordája, de vannak olyan hírek ami szerint kutya baja.
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Cironak jobbulást, a West Ham kapott két olyan gólt, mintha Arteta rajzolta volna fel a playbookból.
több mint 3 éve
Vegyes hírek jönnek Ciroval kapcsolatban, amit hihetőnek találtam:A Lazio orvosi stábja bejelenti, hogy a mai napon egy autóbalesetet követően Ciro Immobile játékos gerincsérülést és a jobb bordájának összetett törését szenvedte el.
Sixo
Az állapota jelenleg jó. A játékos továbbra is megfigyelés alatt áll a római Agostino Gemelli IRCCS Egyetemi Francesco Franceschi professzor által vezetett sürgősségi osztályán.
Én ezt olvastam
Mindenekelőtt jobbulást Cironak
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Na DárdaiParty Time!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vegyes hírek jönnek Ciroval kapcsolatban, amit hihetőnek találtam:A fia is a kocsiban volt. Egy villamossal ütköztek. Cironak eltört egy bordája, de vannak olyan hírek ami szerint kutya baja.
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Egy héten belül ez a második autóbaleset a Serie A focistái között.Ciro Immobile remains stable despite injuries but the front of his car has been destroyed.pic.twitter.com/drHz7RugrW
— Get Italian Football News (@_GIFN) April 16, 2023
több mint 3 éve
Az a baj h győzelmek kellenek az meg Pali csapatainak a bajnokság ezen szakaszában nem szokott jönni. A Stuttgart és Bochum meccsek fogjak eldönteni szerencséjére mindkettőt Berlinben játsszákMost nincs Bobic úgyh ha bent tartja őket nem fúrják meg - talán...Dárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
Mikey
Mindenesetre nagy feladat lesz bent tartani őket, talán most a legnehezebb
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.