NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
Soccer
Na a vezető gól pont ilyen, ezt inkább szabálytalannak éreztem. Még szerencse, hogy nem változtatta meg a momentumot, oh wait...
Légy optimistaFirmino, Nunez és Diaz is a kispadon kezd a támadók közül, de Thiago sem kapott helyet a kezdőben.Kéne egy győzelem... a Poolnak már mindegy 😊
⚪️ Leeds XI: Meslier, Kristensen, Koch, Struijk, Firpo, McKennie, Roca, Harrison, Sinisterra, Aaronson, Rodrigo.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 17, 2023
🔴 Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Salah, Jota, Gakpo.#LEELIV
Sixo
warr_b
🔴 Liverpool's away results against clubs outside the top 6
— Football Daily (@footballdaily) April 17, 2023
◼️ Wins - 0
◼️ Defeats - 5
◼️ Draws - 4 pic.twitter.com/fTCkNalQBb
Firmino, Nunez és Diaz is a kispadon kezd a támadók közül, de Thiago sem kapott helyet a kezdőben.Kéne egy győzelem... a Poolnak már mindegy 😊
⚪️ Leeds XI: Meslier, Kristensen, Koch, Struijk, Firpo, McKennie, Roca, Harrison, Sinisterra, Aaronson, Rodrigo.
🔴 Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Salah, Jota, Gakpo.#LEELIV
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
These fans climbed a tree to watch Getafe vs. Barcelona. pic.twitter.com/uLCSq1oOOy
— ESPN FC (@ESPNFC) April 16, 2023
de raadasul a Hamrun sem nyert, mint 5. liga.A 4 top ligát vezető csapatok közül egy sem tudott győzni a hétvégén.bocs, de a Fradi nyert
Sixo
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Én krvára elégedett leszek a második hellyel is, szép lett volna a bajnoki cím, de reálisan nézve a tavalyi 5. hely után ez is előrelépés.Abszolút. Én nem is értem Unitedesként, hogy miért örömködnek Mu-sok közül sokan hogyha az Arsenal keze közül kicsúszik illetve hozzák fel hogy szokásos Arsenal. Emberek, egy sérülés történt és már Holding a CB, míg a cityben alig van sérülés, és folyamat Alvarezek meg Fodenek jönnek padról is. Miről beszélünk? 😀
Világosan látszik hogy hol kell upgradelni a csapatot, Partey-val nem lehetünk bajnokok, és Zhini mögé Tierney nem jó megoldás.
A Jobb oldali belső védő posztján Holding-ot nézni fáj(De megtartanám a keretben, mert kell ember az évi 5-10 meccsre is) de oda Benjamin White jó csere opció lehet ha jön egy csere jobb bekk, de ide lehet hogy a fiatal Reuell Walters-t szánják Eduék.
Csatárt továbbra sem vennék.
Tony Adams
Az a nagy büdös helyzet, hogy ez a City, akadémiától, scouting-ig (rendszerfit), szervezeti felépítésig, nagyon jól fel lett húzva. 38 fordulós Bajnoki rendszerben pedig Pep játéka sajnos az esetek nagy részében foghatatlan, pláne ha ilyen keretet raknak alá. Nagyon szép amit idén Artetáték összehoztak, akármi lesz innentől. Támogatni kell nyáron, legalább 3-4 minőségi érkezővel, mert az a baj a Cityből hiába lép le Gündogan, ha utána jön egy Bellingham. Mozgó célpontra kell lőni..
Nem tudom felfogni mivel jobb nekünk hogy a city 3 peatel, és mellette triplázhat idén. Csak ne lennének ennyire ellenszenvesek. Realnak szerintem sosem drukkoltam ennyire mint most fogok majd 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A 4 top ligát vezető csapatok közül egy sem tudott győzni a hétvégén.bocs, de a Fradi nyert
Sixo
csak Partey ne vágta volna haza Diaz szezonjátLeak podban volt említve most, hogy valahogy az Arsenal és a Pool szurkolóknak nincs különsebben bajuk egymással, egyész jó a két szurkolótábor viszonya is. (legalábbis itt mo-on kint nem tudom voltak-e/vannak-e komolyabb balhék)Sajnálni fogom ha nem lesz meg az Arsenalnak, de sajnos túl sokszor láttam ezt a Citytől az elmúlt években. Az utolsó 10-15 fordulóban nem szoktak túl sok pontot bukni már... 2 bajnoki címről sikerült nekünk is lemaradni remek szezonok után 1-1 ponttal. Azért nincs még veszve a dolog, de a jövőhét szerdai meccs izgalmasabb lesz sokaknak (nekem pl) mint az idei bl döntő valszeg.Ezért hogy így első kézből tapasztalom hatalmas respekt a bajnoki címetek Pepék ellen.
alatriste
Heisman nádor
Valahogy ez a két csapat igazi luserFC-ként mozgott sokszor az elmúlt 20 évben és társ a bajban a másik tábor. 😀 Hosszan komoly ellenfelek sosem voltak, mind2 volt gecimélyen és amikor peeken volt akkor a másik pont nem. Az idei év is milyen szépen bizonyítja most ez.
Egyébként meg valóban nehéz nem szimpatizálni az Arteta projektel. Szintén a leakben hangzott el, hogy a Pool szurkolók az 5-6 évvel ezelőtti önmagukat láthatják most az idei ágyusokban, ami nagyon igaz.
alatriste
Szerkesztette: slowmotion
Leak podban volt említve most, hogy valahogy az Arsenal és a Pool szurkolóknak nincs különsebben bajuk egymással, egyész jó a két szurkolótábor viszonya is. (legalábbis itt mo-on kint nem tudom voltak-e/vannak-e komolyabb balhék)Sajnálni fogom ha nem lesz meg az Arsenalnak, de sajnos túl sokszor láttam ezt a Citytől az elmúlt években. Az utolsó 10-15 fordulóban nem szoktak túl sok pontot bukni már... 2 bajnoki címről sikerült nekünk is lemaradni remek szezonok után 1-1 ponttal. Azért nincs még veszve a dolog, de a jövőhét szerdai meccs izgalmasabb lesz sokaknak (nekem pl) mint az idei bl döntő valszeg.Ezért hogy így első kézből tapasztalom hatalmas respekt a bajnoki címetek Pepék ellen.
alatriste
Heisman nádor
Valahogy ez a két csapat igazi luserFC-ként mozgott sokszor az elmúlt 20 évben és társ a bajban a másik tábor. 😀 Hosszan komoly ellenfelek sosem voltak, mind2 volt gecimélyen és amikor peeken volt akkor a másik pont nem. Az idei év is milyen szépen bizonyítja most ez.
Egyébként meg valóban nehéz nem szimpatizálni az Arteta projektel. Szintén a leakben hangzott el, hogy a Pool szurkolók az 5-6 évvel ezelőtti önmagukat láthatják most az idei ágyusokban, ami nagyon igaz.

Liverpool Fc
Sajnálni fogom ha nem lesz meg az Arsenalnak, de sajnos túl sokszor láttam ezt a Citytől az elmúlt években. Az utolsó 10-15 fordulóban nem szoktak túl sok pontot bukni már... 2 bajnoki címről sikerült nekünk is lemaradni remek szezonok után 1-1 ponttal. Azért nincs még veszve a dolog, de a jövőhét szerdai meccs izgalmasabb lesz sokaknak (nekem pl) mint az idei bl döntő valszeg.Ezért hogy így első kézből tapasztalom hatalmas respekt a bajnoki címetek Pepék ellen.
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Világosan látszik hogy hol kell upgradelni a csapatot, Partey-val nem lehetünk bajnokok, és Zhini mögé Tierney nem jó megoldás.
A Jobb oldali belső védő posztján Holding-ot nézni fáj(De megtartanám a keretben, mert kell ember az évi 5-10 meccsre is) de oda Benjamin White jó csere opció lehet ha jön egy csere jobb bekk, de ide lehet hogy a fiatal Reuell Walters-t szánják Eduék.
Csatárt továbbra sem vennék.

Liverpool Fc
Pénz már nem nagyon kapnak érte. Mondjuk a fizetése elvileg nagyon magas.konkretan elvileg 22 M+ evente, amivel a legtobbet kereso jatekos a keretben.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
...Nagyon mennek a Gunarok D. Vlahovic (akit akartak tavaly (I. Toney es T. Abraham mellett), meg is egyeztek volna, de a Juventus gyerekkori kedvence oda akart menni, de ma mar elvagyodik onnast) vagy O. Watkins jatekjogaert. Szal tuggya Arteta is.
Kellene egy csatár, aki fossa a gólokat .
...
Willie Parker

Állat vagyok, ami enni kér...
Kinevezések? Teljesen felesleges ilyenekbe belemenni, mi porszemek vagyunk. Olyan durván jól kivan találva a rencer és olyan olajozottan működik, hogyha egyszer bekerülsz, arany élet.Zseniális ez az NB2.Ezekről a volt fradis haverokos kinevezésekről mi a véleményed?
Legendák csatája minden héten!
Siófok - Dragan “áruló” Vukmir😎
Soroksár - Lipcsei “portói” Petya 😘
Gyirmót - Csertői “Noris” Aurélió😁
Tiszakécske - Klausz Laci🙃
Barcika - Csábi “Kókler” Jocó🤣
Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Csaba - Pásztor “megmentő” József😶🌫️
Dorog - KAMBER 😂
Misleny - Márton “nagyarc” Gabi 😫
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Meg az ETOról, ott tudod ki a GM?
Heisman nádor
ETO-nál akkor katyvasz van mint a ház. Világi ezerszer megbánta, hogy megvette a klubot, egy pénztemető. De hát, Vitya szólt, nem mondhatott nemet. Cserébe jutott pár zsíros-tender..
Egyébként az, hogy Csábi még a mai napig edző lehet, a világ szégyene. Konkrétan a mágnestáblát nem tudja használni, olyan taktikai értekezletet nyom, hogy sírsz a fájdalomtól.
Csak hát Berzi nagy haverja, nincs menekvés.
Csóri Kamber is. Vitte előre a szíve a pályán, de az ő kinevezése és pályafutása is tiszta lenyomata annak, hogy ha jó ajtón kopogtatsz, bármit el tudsz érni.
Nem hogy NB-s szintű játékos nem volt, megyébe nem engedtem volna játszani.
S láss csodás, nem kellett sokat várnia a visszavonulás után, máris NB2-es edző..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
🚨 Thomas Tuchel will not retain Sadio Mané in the summer.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 16, 2023
The striker is not the typical profile wanted by Tuchel and the club will seek to sell him. ❌🇸🇳
Bayern joke that they have signed "his twin brother, not Mané from Liverpool". 🫤
(Source: @Plettigoalpic.twitter.com/AGxDyPRO2c
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) April 16, 2023
Aki nézte a Barka meccset, Xavinak mi baja volt/lehetett a fűvel? Elég kamunak tűnik.Az hogy albán volt, nem premi 😀😀😀
Heisman nádor
Poloska vagyok.
Kerkez gól again
jobbágy#JC6
MILOS KERKEZ with a beautiful goal for AZ Alkmaar tonight 🔥💪🏼 pic.twitter.com/agSUimfBy8
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) April 16, 2023
Zseniális ez az NB2.Mondjuk Márton a Mislennyel nagyot megy, utolsó 4 meccsen 10 pont és simán még a bentmaradás is elérhetővé vált. És emlékszem a Pécset is milyen jól összerakta.
Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Dorog - KAMBER 😂
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Zseniális ez az NB2.Ezekről a volt fradis haverokos kinevezésekről mi a véleményed?
Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Dorog - KAMBER 😂
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Meg az ETOról, ott tudod ki a GM?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz