NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Úgy mérlegelem a 50-50 VAR-ítéleteket, hogy ha ellenünk megadják, és az felkúrná az agyam, akkor inkább szabálytalannak érzem.

Na a vezető gól pont ilyen, ezt inkább szabálytalannak éreztem. Még szerencse, hogy nem változtatta meg a momentumot, oh wait...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 391 — LIGHTS OUT!
Firmino, Nunez és Diaz is a kispadon kezd a támadók közül, de Thiago sem kapott helyet a kezdőben.

Sixo
Kéne egy győzelem... a Poolnak már mindegy 😊
warr_b
Légy optimista

több mint 3 éve

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Firmino, Nunez és Diaz is a kispadon kezd a támadók közül, de Thiago sem kapott helyet a kezdőben.

Sixo
Kéne egy győzelem... a Poolnak már mindegy 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 794 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott
A 4 top ligát vezető csapatok közül egy sem tudott győzni a hétvégén.
Sixo
bocs, de a Fradi nyert
NB2
de raadasul a Hamrun sem nyert, mint 5. liga.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 952
Én krvára elégedett leszek a második hellyel is, szép lett volna a bajnoki cím, de reálisan nézve a tavalyi 5. hely után ez is előrelépés.
Világosan látszik hogy hol kell upgradelni a csapatot, Partey-val nem lehetünk bajnokok, és Zhini mögé Tierney nem jó megoldás.
A Jobb oldali belső védő posztján Holding-ot nézni fáj(De megtartanám a keretben, mert kell ember az évi 5-10 meccsre is) de oda Benjamin White jó csere opció lehet ha jön egy csere jobb bekk, de ide lehet hogy a fiatal Reuell Walters-t szánják Eduék.
Csatárt továbbra sem vennék.
Tony Adams
Abszolút. Én nem is értem Unitedesként, hogy miért örömködnek Mu-sok közül sokan hogyha az Arsenal keze közül kicsúszik illetve hozzák fel hogy szokásos Arsenal. Emberek, egy sérülés történt és már Holding a CB, míg a cityben alig van sérülés, és folyamat Alvarezek meg Fodenek jönnek padról is. Miről beszélünk? 😀
Az a nagy büdös helyzet, hogy ez a City, akadémiától, scouting-ig (rendszerfit), szervezeti felépítésig, nagyon jól fel lett húzva. 38 fordulós Bajnoki rendszerben pedig Pep játéka sajnos az esetek nagy részében foghatatlan, pláne ha ilyen keretet raknak alá. Nagyon szép amit idén Artetáték összehoztak, akármi lesz innentől. Támogatni kell nyáron, legalább 3-4 minőségi érkezővel, mert az a baj a Cityből hiába lép le Gündogan, ha utána jön egy Bellingham. Mozgó célpontra kell lőni..

Nem tudom felfogni mivel jobb nekünk hogy a city 3 peatel, és mellette triplázhat idén. Csak ne lennének ennyire ellenszenvesek. Realnak szerintem sosem drukkoltam ennyire mint most fogok majd 😀
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Holnap már belarusz kupa elődöntő, Szlavija Mozir-Zogyino és Nyeman-BATE.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 456 — nabege2@yahoo.com
Sixo
bocs, de a Fradi nyert
több mint 3 éve

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Sajnálni fogom ha nem lesz meg az Arsenalnak, de sajnos túl sokszor láttam ezt a Citytől az elmúlt években. Az utolsó 10-15 fordulóban nem szoktak túl sok pontot bukni már... 2 bajnoki címről sikerült nekünk is lemaradni remek szezonok után 1-1 ponttal. Azért nincs még veszve a dolog, de a jövőhét szerdai meccs izgalmasabb lesz sokaknak (nekem pl) mint az idei bl döntő valszeg.
alatriste
Ezért hogy így első kézből tapasztalom hatalmas respekt a bajnoki címetek Pepék ellen.
Heisman nádor
Leak podban volt említve most, hogy valahogy az Arsenal és a Pool szurkolóknak nincs különsebben bajuk egymással, egyész jó a két szurkolótábor viszonya is. (legalábbis itt mo-on kint nem tudom voltak-e/vannak-e komolyabb balhék)
Valahogy ez a két csapat igazi luserFC-ként mozgott sokszor az elmúlt 20 évben és társ a bajban a másik tábor. 😀 Hosszan komoly ellenfelek sosem voltak, mind2 volt gecimélyen és amikor peeken volt akkor a másik pont nem. Az idei év is milyen szépen bizonyítja most ez.

Egyébként meg valóban nehéz nem szimpatizálni az Arteta projektel. Szintén a leakben hangzott el, hogy a Pool szurkolók az 5-6 évvel ezelőtti önmagukat láthatják most az idei ágyusokban, ami nagyon igaz.
alatriste
csak Partey ne vágta volna haza Diaz szezonját

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sajnálni fogom ha nem lesz meg az Arsenalnak, de sajnos túl sokszor láttam ezt a Citytől az elmúlt években. Az utolsó 10-15 fordulóban nem szoktak túl sok pontot bukni már... 2 bajnoki címről sikerült nekünk is lemaradni remek szezonok után 1-1 ponttal. Azért nincs még veszve a dolog, de a jövőhét szerdai meccs izgalmasabb lesz sokaknak (nekem pl) mint az idei bl döntő valszeg.
alatriste
Ezért hogy így első kézből tapasztalom hatalmas respekt a bajnoki címetek Pepék ellen.
Heisman nádor
Leak podban volt említve most, hogy valahogy az Arsenal és a Pool szurkolóknak nincs különsebben bajuk egymással, egyész jó a két szurkolótábor viszonya is. (legalábbis itt mo-on kint nem tudom voltak-e/vannak-e komolyabb balhék)
Valahogy ez a két csapat igazi luserFC-ként mozgott sokszor az elmúlt 20 évben és társ a bajban a másik tábor. 😀 Hosszan komoly ellenfelek sosem voltak, mind2 volt gecimélyen és amikor peeken volt akkor a másik pont nem. Az idei év is milyen szépen bizonyítja most ez.

Egyébként meg valóban nehéz nem szimpatizálni az Arteta projektel. Szintén a leakben hangzott el, hogy a Pool szurkolók az 5-6 évvel ezelőtti önmagukat láthatják most az idei ágyusokban, ami nagyon igaz.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
alatriste

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Én krvára elégedett leszek a második hellyel is, szép lett volna a bajnoki cím, de reálisan nézve a tavalyi 5. hely után ez is előrelépés.
Világosan látszik hogy hol kell upgradelni a csapatot, Partey-val nem lehetünk bajnokok, és Zhini mögé Tierney nem jó megoldás.
A Jobb oldali belső védő posztján Holding-ot nézni fáj(De megtartanám a keretben, mert kell ember az évi 5-10 meccsre is) de oda Benjamin White jó csere opció lehet ha jön egy csere jobb bekk, de ide lehet hogy a fiatal Reuell Walters-t szánják Eduék.
Csatárt továbbra sem vennék.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott
Pénz már nem nagyon kapnak érte. Mondjuk a fizetése elvileg nagyon magas.
Sixo
konkretan elvileg 22 M+ evente, amivel a legtobbet kereso jatekos a keretben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
...
Kellene egy csatár, aki fossa a gólokat .
...
Willie Parker
Nagyon mennek a Gunarok D. Vlahovic (akit akartak tavaly (I. Toney es T. Abraham mellett), meg is egyeztek volna, de a Juventus gyerekkori kedvence oda akart menni, de ma mar elvagyodik onnast) vagy O. Watkins jatekjogaert. Szal tuggya Arteta is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Zseniális ez az NB2.

Legendák csatája minden héten!

Siófok - Dragan “áruló” Vukmir😎
Soroksár - Lipcsei “portói” Petya 😘
Gyirmót - Csertői “Noris” Aurélió😁
Tiszakécske - Klausz Laci🙃
Barcika - Csábi “Kókler” Jocó🤣
Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Csaba - Pásztor “megmentő” József😶‍🌫️
Dorog - KAMBER 😂
Misleny - Márton “nagyarc” Gabi 😫
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Ezekről a volt fradis haverokos kinevezésekről mi a véleményed?
Meg az ETOról, ott tudod ki a GM?
Heisman nádor
Kinevezések? Teljesen felesleges ilyenekbe belemenni, mi porszemek vagyunk. Olyan durván jól kivan találva a rencer és olyan olajozottan működik, hogyha egyszer bekerülsz, arany élet.

ETO-nál akkor katyvasz van mint a ház. Világi ezerszer megbánta, hogy megvette a klubot, egy pénztemető. De hát, Vitya szólt, nem mondhatott nemet. Cserébe jutott pár zsíros-tender..

Egyébként az, hogy Csábi még a mai napig edző lehet, a világ szégyene. Konkrétan a mágnestáblát nem tudja használni, olyan taktikai értekezletet nyom, hogy sírsz a fájdalomtól.
Csak hát Berzi nagy haverja, nincs menekvés.

Csóri Kamber is. Vitte előre a szíve a pályán, de az ő kinevezése és pályafutása is tiszta lenyomata annak, hogy ha jó ajtón kopogtatsz, bármit el tudsz érni.
Nem hogy NB-s szintű játékos nem volt, megyébe nem engedtem volna játszani.
S láss csodás, nem kellett sokat várnia a visszavonulás után, máris NB2-es edző..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Pénz már nem nagyon kapnak érte. Mondjuk a fizetése elvileg nagyon magas.

több mint 3 éve
Antony és Maguire nagy barátok

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Aki nézte a Barka meccset, Xavinak mi baja volt/lehetett a fűvel? Elég kamunak tűnik.
Heisman nádor
Az hogy albán volt, nem premi 😀😀😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kerkez gól again
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 456 — nabege2@yahoo.com
Zseniális ez az NB2.

Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Dorog - KAMBER 😂
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Mondjuk Márton a Mislennyel nagyot megy, utolsó 4 meccsen 10 pont és simán még a bentmaradás is elérhetővé vált. És emlékszem a Pécset is milyen jól összerakta.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
Zseniális ez az NB2.

Csákvár - Tóth Balu🫣
Budafok - Mátyus Jani🤬
Dorog - KAMBER 😂
Szeged - Sztevanovics 😄
jobbágy#JC6
Ezekről a volt fradis haverokos kinevezésekről mi a véleményed?
Meg az ETOról, ott tudod ki a GM?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz