NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 456 — nabege2@yahoo.com
Ne már, hogy ez a mákos Milan bemákolja. Nagyon sajnálnám a Napolit az egész évért.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
M-betűs kapusok jól nyomják

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Jó kis meccs a Napoli-Milan.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Most komolyan az m4 a chelsea-real meccset adja ?
Sixo
A Madridnak van a 2. legtöbb drukkere itthon, de lehet, hogy elsők, tudja a rosseb.
Kampman
Plusz talán nagyobb a szorosabb meccs esélye
Gergőbácsi
Az a párbaj még az első meccs elkezdése előtt eldőlt.
Sixo
My bad, azt hittem ma van a @#$&-@#$_ szimpi rangadó

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
Szeretném hinni hogy az M4 valamilyen szinten azt is megbeszélte a Sport TV-vel, hogy az olasz meccs az utóbbinál lesz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 578 — Csodabogár
Bazdmeg Zsiru

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 598 — Kinek mit intézett a kormánya
TCU, FAU, Napoli: a sors idei csapatai.
És igen, simán benne van hogy ez a Napoli elveszti a BL döntőt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 825 — The Mathematician
Sixo
A Madridnak van a 2. legtöbb drukkere itthon, de lehet, hogy elsők, tudja a rosseb.
Kampman
mondjuk erről már párszor beszéltünk hogy a szorosabb párharc vagy a népszerűbb klubok mutatása a KÖZSZOLGÁLATi TV dolga?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Ahogy Méhes Gabi bemondta a Zsiru statot, tudtam hogy kihagyja. 😀😀😀
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Kvaranak szólni kéne hogy passzolhat is befelé a centrális zónákba

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 391 — LIGHTS OUT!
Sixo
Kampman
Gergőbácsi
Az a párbaj még az első meccs elkezdése előtt eldőlt.

több mint 3 éve
Sixo
Kampman

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 050
Sixo

több mint 3 éve
Az szép talpalás volt.
Nem szoktam PL közvetítéseket nézni, de ez a kameraszög olyan mint régen az Arsenal meccseken, látni kb 1/4 ét a pályának, azt is elég közelről

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 257
A Milan játékosai nem nagyon aludtak az elmúlt éjjel.

Sixo
Állítólag full hangszigetelt a hotel
több mint 3 éve
A Milan játékosai nem nagyon aludtak az elmúlt éjjel.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Érdees lesz ez a Tatabánya-Veszprém-Olajbányász versenyfutás a végére 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 525
Michael Oliver fogja vezetni a City-Arsenalt jövő szerdán
zacknorb
14ben a CS-en vezetett már ennek a 2 csapatnak, az sima 3-0 Arsenal win volt. Arteta végig a pályán volt, mint CSK.
Sixo
Közvetítésbe illően értelmetlen statisztika. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska

steelwolf
hát azért a 0-0-ért nem biztos hogy megérte 😀
eaglesmcnabb

Sixo
Imádom. 😀 Képesek voltak ott ülni egész meccsen, miközben én mire kiviszem a karácsonyfát úgy összeszúrkál a fenyő, hogy fél napig ég a karom 😀
dugo93
de ezek barcások voltak, a majmokat nem szúrja az ág.

NO OFFENSE, ne vegyétek magatokra, csak magas volt a laszti.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 635

steelwolf
hát azért a 0-0-ért nem biztos hogy megérte 😀
eaglesmcnabb

Sixo
Imádom. 😀 Képesek voltak ott ülni egész meccsen, miközben én mire kiviszem a karácsonyfát úgy összeszúrkál a fenyő, hogy fél napig ég a karom 😀

több mint 3 éve
zacknorb
14ben a CS-en vezetett már ennek a 2 csapatnak, az sima 3-0 Arsenal win volt. Arteta végig a pályán volt, mint CSK.

több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 825 — The Mathematician

empty taxi
amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...
csebi
Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.
Mikey
Ajax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.
csebi
Az jó, mert ppnt a hatos nálunk a nagyon gyenge pont
slowmotion
dehat Gravenbrech nekem inkabb nyolcas, mint hatos. de nehez ezt nalunk ertekelni, mert Kimmich sem igazan hatos, hanem vegyiti a hatos meg nyolcas erossegeit, es pont olyan dologban gyengebb, amiben egy hatos jo szokott lenni.
csebi
sztem irónia akart lenni 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott

empty taxi
amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...
csebi
Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.
Mikey
Ajax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.
csebi
Az jó, mert ppnt a hatos nálunk a nagyon gyenge pont
slowmotion
dehat Gravenbrech nekem inkabb nyolcas, mint hatos. de nehez ezt nalunk ertekelni, mert Kimmich sem igazan hatos, hanem vegyiti a hatos meg nyolcas erossegeit, es pont olyan dologban gyengebb, amiben egy hatos jo szokott lenni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.