NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez kevés lesz a Madrid ellen.
több mint 3 éve
Komolyan mondom Choupo-Moting jobban megfogta Coman, mint Aké ma bármikor.
több mint 3 éve
és nem Münchenből, hanem egy üres máltai stadionból 😀Valamiről lemaradtam, miért drukkol a szpíker a Bayern-nek??Csebi kommentálja a mai meccset. Születésnapi ajándéknak kapta az m4től.
Ha a Bayern Tv-t szeretném nézni, megkeresem, ne nyálazzuk már őket plíz!!
Tony Adams
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kommentátor: "Stonest nem lehet csak úgy ellökni."1 seccel később ellökik.
több mint 3 éve
Valamiről lemaradtam, miért drukkol a szpíker a Bayern-nek??Csebi kommentálja a mai meccset. Születésnapi ajándéknak kapta az m4től.
Ha a Bayern Tv-t szeretném nézni, megkeresem, ne nyálazzuk már őket plíz!!
Tony Adams
több mint 3 éve
The Two Escobars, nagyon jó ESPN dokumentum film, ajánlom 😉Cuki hogy ősi rivális a két csapat 😊 Clásico Paisa!De amelyik csapatot sikerre vitte a kupába a pénzével, az Atlético Nacional győzelemmel nyitott.Independiente Medellín, Pablo Escobar kedvenc csapata smafu?Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion
Amúgy a legtöbb csapat még csak egy meccset játszott, meg amúgy se volt még szó róla 😊
Sajna az Independiente elég gyenge mostanában, nem is szerepel egyikben sem 😕
warr_b
deyell
Heisman nádor
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Valamiről lemaradtam, miért drukkol a szpíker a Bayern-nek??Ha a Bayern Tv-t szeretném nézni, megkeresem, ne nyálazzuk már őket plíz!!
több mint 3 éve
Jövőre Joao Felix és Kovacic is Real, hivatalosThis photo was taken in the Stamford Bridge tunnel after the match last night. 🤩📸 pic.twitter.com/5TPN4e99a7
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 19, 2023
több mint 3 éve
Cuki hogy ősi rivális a két csapat 😊 Clásico Paisa!De amelyik csapatot sikerre vitte a kupába a pénzével, az Atlético Nacional győzelemmel nyitott.Independiente Medellín, Pablo Escobar kedvenc csapata smafu?Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion
Amúgy a legtöbb csapat még csak egy meccset játszott, meg amúgy se volt még szó róla 😊
warr_b
deyell
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Legalább harmadszor meri meg Coman Akét, 2xszer olyan gyors alsó hangon.
több mint 3 éve
Jó volt az ítélet?A partjelző kb. 10 méterrel volt lemaradva 💁🙈😏
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Igen, sőt a hondurasi Atlético Independiente és a panamai C.A. Independiente de La Chorrera is.Independiente Medellín, Pablo Escobar kedvenc csapata smafu?Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion
warr_b
deyell
Az ecuadori Independiente del Valle-ról nem is beszélve.

több mint 3 éve
hülye sane, tiszta zicceraz ilyet ádám majtin hogy betekerte...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
🫠 Frank Lampard's last 17 games as a manager:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 18, 2023
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-1
❌ Lost 4-1
🤝 Drew 1-1
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-0
❌ Lost 4-1
❌ Lost 2-0
🤝 Drew 0-0
✅ Won 3-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0 pic.twitter.com/mxhcOQLsOd
több mint 3 éve
De amelyik csapatot sikerre vitte a kupába a pénzével, az Atlético Nacional győzelemmel nyitott.Independiente Medellín, Pablo Escobar kedvenc csapata smafu?Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion
warr_b
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Barella bevágta
több mint 3 éve
Ez a Ake vs Coman párharc nagyon cinkes. Közben az Inter meccs kb eldőlt.
több mint 3 éve
...kép
nagir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Independiente Medellín, Pablo Escobar kedvenc csapata smafu?Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion
warr_b
built for this shit
több mint 3 éve
Csak ki ne essünk.mondjuk az is epic, hogy 0-0nal a chelsea szurkolok huzzak az idot mikozben a csapatuknak 2 golt kellene loniuk. megtalalta a zsak a foltjat.Ezt a Chelsea kezdőtő vki el tudna magyarázni nekem?F-R-A-N-K L-A-M-P-A-R-D
csebi
Tony Adams
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ma zajlik a Juventus plusvalenza ügyének újra tárgyalása. Behívták saját kérésükre a Copacons és Napoli Maradona klubszövetségeket a meghallgatásra. Ők nem csak, hogy idénre, de 18-19,19-20 és a 20-21es szezonra is -15 pontos levonást kértek a Juvére, ezzel 2 bajnok címet bukna a csapat, az egyik pont a Napoli kezében landolna.Elcsesztek feleslegesen 1 órát ezek az elmeháborodottak a meghallgatáson résztvevők életéből, kaptak is egy hivatalos rejectet.
Sixo
több mint 3 éve
Nem mondtam, hogy ma 😉Közben elkezdődött a Libertadores kupa és a Copa Sudamericana is 😎már két hete, de ki számolja?! 😉
warr_b
slowmotion