NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
Soccer
Michael Oliver fogja vezetni a City-Arsenalt jövő szerdán14ben a CS-en vezetett már ennek a 2 csapatnak, az sima 3-0 Arsenal win volt. Arteta végig a pályán volt, mint CSK.
zacknorb
Poloska vagyok.
sztem irónia akart lenni 😊dehat Gravenbrech nekem inkabb nyolcas, mint hatos. de nehez ezt nalunk ertekelni, mert Kimmich sem igazan hatos, hanem vegyiti a hatos meg nyolcas erossegeit, es pont olyan dologban gyengebb, amiben egy hatos jo szokott lenni.Az jó, mert ppnt a hatos nálunk a nagyon gyenge pontAjax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 18, 2023
Official statement expected soon as medicals have also been completed. pic.twitter.com/hjzdJFPOGG
empty taxi
csebi
Mikey
csebi
slowmotion
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
dehat Gravenbrech nekem inkabb nyolcas, mint hatos. de nehez ezt nalunk ertekelni, mert Kimmich sem igazan hatos, hanem vegyiti a hatos meg nyolcas erossegeit, es pont olyan dologban gyengebb, amiben egy hatos jo szokott lenni.Az jó, mert ppnt a hatos nálunk a nagyon gyenge pontAjax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
Official statement expected soon as medicals have also been completed. pic.twitter.com/hjzdJFPOGG
empty taxi
csebi
Mikey
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az jó, mert ppnt a hatos nálunk a nagyon gyenge pontAjax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
empty taxi
csebi
Mikey
csebi
hát azért a 0-0-ért nem biztos hogy megérte 😀These fans climbed a tree to watch Getafe vs. Barcelona. pic.twitter.com/uLCSq1oOOy
— ESPN FC (@ESPNFC) April 16, 2023
steelwolf
eaglesmcnabb
— out of context futbol club barcelona (@nocontextFCB) April 17, 2023
Ajax meccseit nezd meg, elore jo a srac, nalunk vedekezesben voltak hibai. elvileg meg akar kuzdeni a helyert, nem akarom nyaron tavozni, de kezd telitett lenni ez a kozeppalya neki foleg h egyetlen szabad hely van Kimmich mellett, es egyre inkabb oda labdaszerzot emlegetnek Tuchelnel, aki amugy nem Gravenbrech.Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
empty taxi
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Gravenberchet nagyon emlegetik a Liverpoollal kapcsolatban, a szurkolók pedig már ettől is szinte magukhoz nyúltak. Én nem tudom mi ez a Gravenberch imádat, semmi érdemlegeset nem láttam tőle a Bayern meccsein.amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
empty taxi
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
amugy ennek az igazolasnak igazan sok ertelme van foleg, hogy ez a Kimmich, Goretzka paros mostanaban nem mukodik sztem (Goretzka hatalmas zuhant a Flick era ota). csakhat Sabitzertol is ezt vartam, aztan nalunk semmit nem mutatott mig Manchesterben elvileg jol muzsikal. amugy jon o es Gravenberch vszeg meg kevesebb lehetoseget kap majd ...Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻
empty taxi
Konrad Laimer will be unveiled soon as new Bayern signing on free transfer. The deal has been completed last January — it will be valid until June 2027. 🔴🤝🏻

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Miután Laporta tegnapi sajttáján lenyilatkozta hogy "Mindenki tudja, hogy a Real Madrid történelmileg a játékvezetői hibák által kedvelt klub, a rezsim csapata. A játékvezetők elnökei hét évtizeden át egykori madridiak, játékosok vagy korábbi igazgatók voltak"
A Real Madrid kitett egy montázst a hivatalos Twitterére, melyben szerepel, hogy már a Franco diktatúra is Barca párti volt (a hirhedten katalánokat elnyomó Franco)
Poloska vagyok.
Házat, autót, lelket, családot is nyugodtan!Akkor inkább mégsem, gondolom 🤣Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
slowmotion
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Csak aztán nehogy odaadják Neked a sörük...Lehet, de látva ezt a tegnapi forestet én nehezen hiszem hogy akár gólt kapnak tőlük, nem hogy ki is kapjanak.A MU elleni 7-0 után a Bournemouthtől kaptak ki. Az első Forrest elleni meccsen is kikaptak amúgy, ami 10nappal a Rangers elleni 7-1 után jött.Akkor inkább mégsem, gondolom 🤣Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
slowmotion
davemayer
Sixo
davemayer
hát azért a 0-0-ért nem biztos hogy megérte 😀These fans climbed a tree to watch Getafe vs. Barcelona. pic.twitter.com/uLCSq1oOOy
— ESPN FC (@ESPNFC) April 16, 2023
steelwolf
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Lehet, de látva ezt a tegnapi forestet én nehezen hiszem hogy akár gólt kapnak tőlük, nem hogy ki is kapjanak.A MU elleni 7-0 után a Bournemouthtől kaptak ki. Az első Forrest elleni meccsen is kikaptak amúgy, ami 10nappal a Rangers elleni 7-1 után jött.Akkor inkább mégsem, gondolom 🤣Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
slowmotion
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Hétfő este beleszámít a “focihétvégébe”, sajnos a rendesbe nem 😕Levante csak úgy mint az Arsenal chokerkedik, nem is vártam mást, ez egy ilyen hétvége …Jó hogy neked a hétfő is hétvége. Irigyellek
Heisman nádor
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A MU elleni 7-0 után a Bournemouthtől kaptak ki. Az első Forrest elleni meccsen is kikaptak amúgy, ami 10nappal a Rangers elleni 7-1 után jött.Akkor inkább mégsem, gondolom 🤣Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
slowmotion
davemayer
Levante csak úgy mint az Arsenal chokerkedik, nem is vártam mást, ez egy ilyen hétvége …Jó hogy neked a hétfő is hétvége. Irigyellek
Heisman nádor
Akkor inkább mégsem, gondolom 🤣Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Látod Warrb, megmondta, hogy legyél optimista vagy nem ?Az egész a te hibád.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Kivel játszik jövőhéten a pool? A házat feltenném az ellenfélre.Forest jön szombaton
Sixo
Legalább nem ilyen szar 0-0-kat látnak a nézők a pénzükértA Leeds szerencséje hogy most van 3 szarabb csapat nálaHáddebaszki akkor se lehet kétszer egymás után ötöt meg hatot kapni otthon, elmennek a faszomba... De jól sikerült megint az edzőváltás is.
Heisman nádor
warr_b
A Leeds szerencséje hogy most van 3 szarabb csapat nálaHáddebaszki akkor se lehet kétszer egymás után ötöt meg hatot kapni otthon, elmennek a faszomba... De jól sikerült megint az edzőváltás is.
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"