NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Moncz publicisztikaja:www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-helyzet-ich-habe-fertig-moncz-attila-publicisztikaja-2951207
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
amugy allitolag Sane kardoskodott kemenyen, hogy ne tiltsak el a kerettol Manet (ez is opcio volt), ne legyen kemeny a buntetese, es lepjunk tul rajta. elvileg kb fel millio EUR penzbuntetest kapott Mane, ami azert mar szemmel lathato osszeg. ezek alapjan azert nekem igen is elkepzelheto, hogy Sane ezt mondta, ami akkor felveti az eredeti kerdesemet. o mi a tokomert nem kapott buntetest? hogyan iteljuk el hitelesen a rasszista tamadasokat Upa kapcsan, ha hazon belul ez buntetlenul maradhat?Amúgy ha Sane tényleg ezt mondta akkor miért nem tiltjuk el, buntetjuk meg őt is?mert ő rendelkezik az N word passszal 🤔
csebi
deyell
viszont atigazolasi hirek: allitolag egy igen komoly ajanlattal akarjuk tesztelni a Tottenhamet Kane kapcsan. hat meglepodnek, ha jonne hozzank.
egy kis bulvar: Nagelsmann nagyon komolyan kardoskodott Ronaldo mellett anno, hogy vele potoljuk Lewat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/04/13/szabo-istvan-kecskemeti-te-nb-1-otp-bank-liga-interju-labdarugas-foci/?fbclid=IwAR3CdkbDSvhPbk-xB1MjXRQ5LWCUVb24hHx6YGqaPzpU8USEea3FAIbIb3s

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Most nézem, hogy 4 védő posztra maradt 5 egészséges játékos a MUnak, úgy, hogy a kövi hetekben kb a szezon végig majd minden héten lesz hétközi és hétvégi meccsük is.Első gondolatként, a 'szom a tegnapi meccsbe...
Sixo
Amúgy remélem az egyik CB Shaw lesz. Még mindig ő a legkompetensebb a maradékból arra a posztra.
Jaa, hogy Shaw is sérült. Hát ez kiváló 😀
Szerkesztette: dugo93
több mint 3 éve
Sima 5-0-ás Tigres győzelem 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Had a quick look at the data.
— VisualGame (@avisualgame) April 13, 2023
Among defenders in the PL with at least 15 1v1’s defended, the 9 best and worst rates this season.
👀 https://t.co/fEJpfYwEdn pic.twitter.com/xCzn1D12JM
több mint 3 éve
Most nézem, hogy 4 védő posztra maradt 5 egészséges játékos a MUnak, úgy, hogy a kövi hetekben kb a szezon végig majd minden héten lesz hétközi és hétvégi meccsük is.
több mint 3 éve
Legalább most már Ten Hag is tudja, hogy mi legveszélyesebb eredmény.
több mint 3 éve
Maguire öngól 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ah.. na majd jövőhéten elverjük a zebrákatMennyi lett?
jobbágy#JC6
Már látom...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ah.. na majd jövőhéten elverjük a zebrákat
több mint 3 éve
2 öngól 😀

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Hihetetlen! Szünetben majdnem elkapcsoltam, hogy ez sima MU W. Erre tessék.
több mint 3 éve
Ez 2 középhátvéd mínusz a United számára
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nocsak!Hajdú B. megelőzött, pont most néztem meg, hogy J. Navas hány éves. 1985. novemberében született...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Hova az anyádba jössz ki Adan???
több mint 3 éve
Lamellásnak ez nem piros...érdekes ez a VAR vagy mi a faszom
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
United azt csinál amit akar
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Adja valami a Juve meccset vagy marad a stream? Tud valaki? ThxRTL három
jobbágy#JC6
built for this shit
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 575
Adja valami a Juve meccset vagy marad a stream? Tud valaki? ThxRtl 2 vagy mi a neve a csatornanak...
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Adja valami a Juve meccset vagy marad a stream? Tud valaki? Thx
több mint 3 éve
Ötven pár perc után a teljes támadó hármasát lecserélte Józsi, még ha van akit sérülés miatt akkor is jelzi szerintem mennyire elégedett velük.
több mint 3 éve
A brown shit megfelelőbb lenne?"Te cigány -🚨 Leroy Sané reportedly called Sadio Mané "Black sh*t", which provoked the Senegalese forward.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 13, 2023
Sané regretted what he said after the clash and Mané apologised to his teammates for hitting Sané. His future at Bayern is not in doubt.
(Source: @billmahmuudpic.twitter.com/K6dKJzUS47
Sixo
- te beszélsz , te is cigány vagy,
-de èn nem olyan cigány vagyok minte..." (real world in Hungary)
dande2