NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jól van, figyeltek, helyes 😁A BVSC-nek a hátralévő 7 meccsen 2 pont vagy egy győzelem kell csak, és matematikailag is feljutottak.Akarod mondani osztályozót játszhatnak az nb2-ért, ugye?
warr_b
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A Real nagyon szétfocizza ma a Chelseat. De kéne még1 gól, hogy biztos legyen. 1et a Chelsea is tud akármikor találni.
több mint 3 éve
A BVSC-nek a hátralévő 7 meccsen 2 pont vagy egy győzelem kell csak, és matematikailag is feljutottak.Nincs osztalyozo?
warr_b
több mint 3 éve
A BVSC-nek a hátralévő 7 meccsen 2 pont vagy egy győzelem kell csak, és matematikailag is feljutottak.Akarod mondani osztályozót játszhatnak az nb2-ért, ugye?
warr_b
több mint 3 éve
A BVSC-nek a hátralévő 7 meccsen 2 pont vagy egy győzelem kell csak, és matematikailag is feljutottak.

több mint 3 éve
Hogyne 😄Pedig bizonyos körökben nagy divatdrukker hírében állsz.Nem, dehogy, de őket tartom a legerősebbnek.Chiellini miatt én LA FC-s vagyok. Miért te a Tigrest tolod?Úgy értem az egész BL-t.Előnyből csak kivernek egy hondurasi csapatot.Közben zajlik az igazi BL is, a CONCACAF Champions League. Mivel a régió prófétái, Löfli illetve Warrb nem számoltak be az ott történtekről, hatalmas csalódottságomra, kénytelen vagyok jómagam megtenni.Szerintem a Tigres behúzza, mit gondolsz?
Negyeddöntők visszavágójánál járnak. Bár haiti 7 szeres bajnoka, Violette AC, hazai pályán 2-1re legyőzte a mexikói Leont, de mivel idegenben 5-0ra kikaptak így a mexikóiak mentek tovább az elődöntőbe.
Másik ma lejátszott negyeddöntőben a LA FC második meccsen is 3-0ra győzött az egyetlen kanadai Vancouver Whitecaps FC ellen, így simán mentek tovább.
Ellenfeleik holnap illetve holnapután derülnek ki. Leon ellenfele a Tigres UANL (Club de Fútbol Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León) és Club de Fútbol Motagua párharcból kerül ki. A csörte első meccsét a mexikói Tigres nyerte 1-0ra hondurasban. Alsó ágon pedig mexikói jenki párharc van, Atlas FC vs Philadelphia Union. Mekiék otthon nyertek 1-0ra az első meccsen.
Érdekesség, hogy a 3, még versenyben lévő mexikói csapat helyezése az aktuális hazai bajnokságban: 4 , 7 , 13. Így is lehet, hogy 3 csapatot is verbuválnak az elődöntőbe, mi lenne itt ha a legjobbakat küldenék ki a BLbe.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
És majdnem 2-0 a piros feketéknek.
több mint 3 éve
Nocsak, nocsak, vezet a Milan.
több mint 3 éve
A második madridi gólig vagyok hajlandó nézni.
több mint 3 éve
Kicsit a Pool ellenire hajaz, ott is tüzijáték az elején aztán a Madrid kontroll... a két kapus brainfarthja nélkül
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Játszik egy csapat, néha unatkozik, és qrvára mind1 mi lesz itt a végeredmény. Tök mindegy, majd elintézik. Amikor ez fontos lesz. Ma nem az..
több mint 3 éve
Az a 0-4 egy leeresztő csapat beleszarós meccse volt, ez sajnos az igazi.
több mint 3 éve
Mi az isten ez az Elmas megoldás a Napolinál? Raspadori nem lehet full egészséges akkor. Simeone sérült Osi mellett.
több mint 3 éve
Pedig bizonyos körökben nagy divatdrukker hírében állsz.Nem, dehogy, de őket tartom a legerősebbnek.Chiellini miatt én LA FC-s vagyok. Miért te a Tigrest tolod?Úgy értem az egész BL-t.Előnyből csak kivernek egy hondurasi csapatot.Közben zajlik az igazi BL is, a CONCACAF Champions League. Mivel a régió prófétái, Löfli illetve Warrb nem számoltak be az ott történtekről, hatalmas csalódottságomra, kénytelen vagyok jómagam megtenni.Szerintem a Tigres behúzza, mit gondolsz?
Negyeddöntők visszavágójánál járnak. Bár haiti 7 szeres bajnoka, Violette AC, hazai pályán 2-1re legyőzte a mexikói Leont, de mivel idegenben 5-0ra kikaptak így a mexikóiak mentek tovább az elődöntőbe.
Másik ma lejátszott negyeddöntőben a LA FC második meccsen is 3-0ra győzött az egyetlen kanadai Vancouver Whitecaps FC ellen, így simán mentek tovább.
Ellenfeleik holnap illetve holnapután derülnek ki. Leon ellenfele a Tigres UANL (Club de Fútbol Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León) és Club de Fútbol Motagua párharcból kerül ki. A csörte első meccsét a mexikói Tigres nyerte 1-0ra hondurasban. Alsó ágon pedig mexikói jenki párharc van, Atlas FC vs Philadelphia Union. Mekiék otthon nyertek 1-0ra az első meccsen.
Érdekesség, hogy a 3, még versenyben lévő mexikói csapat helyezése az aktuális hazai bajnokságban: 4 , 7 , 13. Így is lehet, hogy 3 csapatot is verbuválnak az elődöntőbe, mi lenne itt ha a legjobbakat küldenék ki a BLbe.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Ha a Madrid azt játsza amit tud, akkor a Chelsea-nek annyi esélye van mint a Barcelonának a kupavisszavágón.Ma lemészárolnak bennünket.
gyurczi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Nem, dehogy, de őket tartom a legerősebbnek.Chiellini miatt én LA FC-s vagyok. Miért te a Tigrest tolod?Úgy értem az egész BL-t.Előnyből csak kivernek egy hondurasi csapatot.Közben zajlik az igazi BL is, a CONCACAF Champions League. Mivel a régió prófétái, Löfli illetve Warrb nem számoltak be az ott történtekről, hatalmas csalódottságomra, kénytelen vagyok jómagam megtenni.Szerintem a Tigres behúzza, mit gondolsz?
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Ha a Madrid azt játsza amit tud, akkor a Chelsea-nek annyi esélye van mint a Barcelonának a kupavisszavágón.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Csúnya lenne egy ilyen hitvány Chelsea-től kiesni de annyira le vannak sajnálva, hogy ebből még könnyen lehet szívás is. Egyénileg és fizikálisan amúgy nem rossz a keretük, de szerencsére sikerült egy beltenyésztett hype-al támogatott félhülyét a padra tenni, így az összeszokatlanság mellett ez is a Real mellett szól.
több mint 3 éve
Este Linfield-Glentoran rangadó a playoffból, igazi csemegének ígérkezik!harc a második helyért, mert idén a Larne nem fulladt ki
warr_b
több mint 3 éve
Chiellini miatt én LA FC-s vagyok. Miért te a Tigrest tolod?Úgy értem az egész BL-t.Előnyből csak kivernek egy hondurasi csapatot.Közben zajlik az igazi BL is, a CONCACAF Champions League. Mivel a régió prófétái, Löfli illetve Warrb nem számoltak be az ott történtekről, hatalmas csalódottságomra, kénytelen vagyok jómagam megtenni.Szerintem a Tigres behúzza, mit gondolsz?
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Úgy értem az egész BL-t.Előnyből csak kivernek egy hondurasi csapatot.Közben zajlik az igazi BL is, a CONCACAF Champions League. Mivel a régió prófétái, Löfli illetve Warrb nem számoltak be az ott történtekről, hatalmas csalódottságomra, kénytelen vagyok jómagam megtenni.Szerintem a Tigres behúzza, mit gondolsz?
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Minden zsenit egyszer hülyének néztekTodd Boehly has high expectations for Chelsea tonight 👀 pic.twitter.com/LKt6WJCICB
— ESPN FC (@ESPNFC) April 12, 2023