NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy az lesz még kemény döntés nyáron h egy BL elődöntő után rúgják ki Simone Inzaghit
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez a Robis win-win fogadás. Mindig megy a 100 euró a Wake Forest ellen.Remélem akkor megtetted vagy 2000 euróvalEz nem zavar, mert ez így van de a személyeskedés Willitol már inkább.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
Szerk. Sőt ideges sem vagyok igazából csak szomorú mert annyira lattam ezt jönni
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Hat azért de. Ott volt Ancelottival a 0-3 Párizsban meg Kovac otthon a Pool ellen szinten. Előfordul ez 2-3 évente, amiért az edzők a felelősek általában meg a játékosok. Ezért a maiert a vezetőség.De hát te hozzá vagy szokva a vereséghez. A jags mérlene amióta nézed kb 100-220? A Bayern szökő évente kap ki, így meg kb soha.Én csak röhögnék az egészen a helyében. Ha másért nem, hát Case Keenumban.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Remélem akkor megtetted vagy 2000 euróvalEz nem zavar, mert ez így van de a személyeskedés Willitol már inkább.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
Szerk. Sőt ideges sem vagyok igazából csak szomorú mert annyira lattam ezt jönni
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
— B/R Football (@brfootball) April 11, 2023
több mint 3 éve
De hát te hozzá vagy szokva a vereséghez. A jags mérlene amióta nézed kb 100-220? A Bayern szökő évente kap ki, így meg kb soha.Én csak röhögnék az egészen a helyében. Ha másért nem, hát Case Keenumban.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Ez nem zavar, mert ez így van de a személyeskedés Willitol már inkább.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Én csak röhögnék az egészen a helyében. Ha másért nem, hát Case Keenumban.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
több mint 3 éve
Ez tényleg gázos szitu.Ki kellene cserélni Sali arckepere és teljesen jó lenne
iktriad
több mint 3 éve
Ez tényleg gázos szitu. több mint 3 éve
Igen de ez volt Tuchel 4. Meccse. Semmi okot nem látok ezen meccsek alapján arra h ezt meg tudjuk fordítani. Elképesztően szar formában van a keret 70%a.Amúgy nem, több párharc is meg lett innen fordítva az elmúlt 10 évben. Liverpool - Roma, Barca - PSG, meg volt amikor a barca szopott ki így, de a pool 0-3ról nyert 1 félidő alatt BL-t, mondjuk annak már több mint 15 éve.Meg most is elmondta h nem lefutott ez a párharc pedig deMeg a haja is menő.Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Volt pár BL meccse anno a Sturm Grazban Vastic meg Szabics mellett. 😀
Amúgy Korsós Gyuri mit tett, hogy ilyen stabilan ott van mindig a stúdióban?
Sixo
iktriad
Sixo
csebi
Sixo
Sőt sztem a bundast is bukjuk amúgy.
több mint 3 éve
Amúgy nem, több párharc is meg lett innen fordítva az elmúlt 10 évben. Liverpool - Roma, Barca - PSG, meg volt amikor a barca szopott ki így, de a pool 0-3ról nyert 1 félidő alatt BL-t, mondjuk annak már több mint 15 éve.Meg most is elmondta h nem lefutott ez a párharc pedig deMeg a haja is menő.Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Volt pár BL meccse anno a Sturm Grazban Vastic meg Szabics mellett. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
csebi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 574
A munich...1 het alatt a triplabol lehet csinalt egy szimplat.
több mint 3 éve
Meg most is elmondta h nem lefutott ez a párharc pedig deMeg a haja is menő.Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Volt pár BL meccse anno a Sturm Grazban Vastic meg Szabics mellett. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
Azért egy MC dupla (tripla) után Haalandnak simán haza kéne vinnie az Aranylabdát.Csak nehogy olyan tripla legyen, mint tavaly a poolé.
Csak hát Messi-nek volt pár jó meccse a VB-n, így nyilván nem fogja (nálam a válogatott meccsek kevesebbet nyomnának latba amúgy is, hiszen Haaland vagy pl. Lewa nem tehetnek arról, hogy kis foci nemzet szülöttei).
Jughead
több mint 3 éve
Meg a haja is menő.Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Volt pár BL meccse anno a Sturm Grazban Vastic meg Szabics mellett. 😀
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Azért egy MC dupla (tripla) után Haalandnak simán haza kéne vinnie az Aranylabdát.Csak hát Messi-nek volt pár jó meccse a VB-n, így nyilván nem fogja (nálam a válogatott meccsek kevesebbet nyomnának latba amúgy is, hiszen Haaland vagy pl. Lewa nem tehetnek arról, hogy kis foci nemzet szülöttei).
több mint 3 éve
Aké jól nyomtaAlapvetően ez a 4 cb a citynel kurva jó volt végig.
warr_b
Nálunk semmi dinamika nem volt, nagyon sok elképzelés sem. Mindent elmond h a legjobb játékosunk Sane volt.
Gnabry dupla nulla, de őszintén szólva sem Musiala sem Coman nem játszott jól és arra sem emlékszem h Goretzka mikor játszott jól. Mané meg szörnyű de tényleg.
És ezért nem rugod már ki ilyenkor az edzod. Mert nincs idő felkészülni. Novemberben oké ott a teli szünet de március végén????
Azért az h 2.02 és 0.87 xg az elég árulkodó. Középcsatár nélkül nem megy, Salinak egy dolga lett volna: pótolni Lewat. Akkor sem értettem h minek Mané ha van három szelsonk de csatarunk meg egy sem
több mint 3 éve
2 éve pont Tuechel verte meg Pepet a BL döntőben.ha nem lett volna ez a szappanopera a Bayernél simán elismerhetnék, hogy ez az MC most ennyivel jobb, szerintem őket max a döntőben lehet megverni, mert egy meccsen minden lehetJó, azért évek óta mindig ez a sláger, hogy ez a city most aztán agyon ver mindenkit, de meg a döntő se nagyon jött össze. Ugyh én azért várnék meg ezzel.
NB2
roberto23
több mint 3 éve
ha nem lett volna ez a szappanopera a Bayernél simán elismerhetnék, hogy ez az MC most ennyivel jobb, szerintem őket max a döntőben lehet megverni, mert egy meccsen minden lehetAzért még Carlo papát meglátjuk mit csinál Pep csapatával.
NB2
De a City Haaland igazolással kiemelkedett a mezőnyből.
több mint 3 éve
Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Volt pár BL meccse anno a Sturm Grazban Vastic meg Szabics mellett. 😀
Sixo
több mint 3 éve
ha nem lett volna ez a szappanopera a Bayernél simán elismerhetnék, hogy ez az MC most ennyivel jobb, szerintem őket max a döntőben lehet megverni, mert egy meccsen minden lehetJó, azért évek óta mindig ez a sláger, hogy ez a city most aztán agyon ver mindenkit, de meg a döntő se nagyon jött össze. Ugyh én azért várnék meg ezzel.
NB2
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Amúgy a helyzetek minősége alapján csak 1 gól volt a 2 csapat között. Sorosabb volt, mint az annak kinéz az eredmény alapján.Amúgy Korsós Gyuri mit tett, hogy ilyen stabilan ott van mindig a stúdióban?
több mint 3 éve
ha nem lett volna ez a szappanopera a Bayernél simán elismerhetnék, hogy ez az MC most ennyivel jobb, szerintem őket max a döntőben lehet megverni, mert egy meccsen minden lehet