NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
eredmények alapján látom megérte hozni TucheltLehetetlen helyzetbe jött. Ennyi idő alatt nincs semmire lehetőséged, semmi taktikát nem tudsz átültetni
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
eredmények alapján látom megérte hozni Tuchelt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nah megint utána olvastam. Annyit írnak, hogy a szerződés hosszabbítás amit idén kapott Gavi, bár elsőre elfogadták, de márciusban a La Liga blokkolta ezt a szerződést, mert nem fért be a Barca fizetési sapkájába. Így maradt az akadémiai szerződése érvénybe, nyáron, 3 hónap múlva lejár. Így 2023 nyarán ingyen igazolható lesz.
több mint 3 éve
Megérzés inkább de úgy tudom ő volt a legnagyobb Nagelsmann fan. Plussz a szerződése hosszabbítás körül is van valami, de azt már lehet keverem mással.Ez csak megérzés Kimmichrol vagy van vmi alapja? Én nagyon meglepődnek ha a jövendőbeli kapitány lelépne …A Realban a jobb szél teljesen homály, ezért írtam oda a grúzt. Bár ő is bal oldalt mozog főleg.Kvaradona teljesen más poszt és ő idén sehova nem megy, és után is ő Real - Barca tengelyben gondolkodik. Viszont Barellat már párszor említették a Poolhoz, ha meg tudják nevelni nagy vétel lehet, és ehhez a szinthez képest valamivel olcsóbban.Remélem ebből City lesz, rohadtul nem ér 100+ milliót. Akkor már inkább a Barella, Kvarachelia duó ugyanennyiért. Plussz ők még fehérek is, és egyes helyi raszsuttogók szerint Pereznél ez előny 🙂Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
— B/R Football (@brfootball) April 11, 2023
Sixo
FLZOLI
Sixo
Szerintem a nyáron Kimmich dobbant a bajor felülről folyatott fertőből, na rá nyugodtan dobhat allI-int a Pool.
FLZOLI
csebi
Én csodálkoznék, ha a Kimmich, Goretzka, Musiala hármast nem barmolná szét Tuchel valahogy
több mint 3 éve
"When the 18-year-old signed a contract extension in September until 2026, he was still registered as an academy player. The new deal included a clause that would allow him to leave as a free agent if Barca had not registered him as a first-team player by June 30, 2023."
több mint 3 éve
Ezzel volt tele a pár hete a twitter, hogy valami nem jó a szerződésével, utólag elvették a felnőtt csapatos regisztrációját, még a 6os(?) mezszámot is mert akademista 40+os mezszámot viselhet csak.Tök mindegy hol játszik ha szerződés alatt van.Szerintem érte semmit sem kell fizetni, korosztályos csapat tagja.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólRemélem viszik is úgy 70 milláèrt, tehetséges de a szemèlyisège rohadtul nem tetszik...
FLZOLI
dande2
Sixo
De nyilván van mögötte valami Barca rafinéria és 2 zacskó szotyi fizetés mellé feketén kapja a fizetés többi részét 🙂
FLZOLI
több mint 3 éve
Ha a fizuját nem mi álljuk már nyeresèg. Ki lehetne a helyère nem tudom hirtelen, de nekem nem hiányozna.Szerintem érte semmit sem kell fizetni, korosztályos csapat tagja.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólRemélem viszik is úgy 70 milláèrt, tehetséges de a szemèlyisège rohadtul nem tetszik...
FLZOLI
dande2
Sixo
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ez csak megérzés Kimmichrol vagy van vmi alapja? Én nagyon meglepődnek ha a jövendőbeli kapitány lelépne …A Realban a jobb szél teljesen homály, ezért írtam oda a grúzt. Bár ő is bal oldalt mozog főleg.Kvaradona teljesen más poszt és ő idén sehova nem megy, és után is ő Real - Barca tengelyben gondolkodik. Viszont Barellat már párszor említették a Poolhoz, ha meg tudják nevelni nagy vétel lehet, és ehhez a szinthez képest valamivel olcsóbban.Remélem ebből City lesz, rohadtul nem ér 100+ milliót. Akkor már inkább a Barella, Kvarachelia duó ugyanennyiért. Plussz ők még fehérek is, és egyes helyi raszsuttogók szerint Pereznél ez előny 🙂Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
Sixo
FLZOLI
Sixo
Szerintem a nyáron Kimmich dobbant a bajor felülről folyatott fertőből, na rá nyugodtan dobhat allI-int a Pool.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Amúgy Kimmich és Tuchel is lenyilatkozta h 65-70 percig jól játszottunk sőt Kimmich szerint mi voltunk a jobb csapat. Ezek melyik meccset nézték?
több mint 3 éve
Tök mindegy hol játszik ha szerződés alatt van.Szerintem érte semmit sem kell fizetni, korosztályos csapat tagja.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólRemélem viszik is úgy 70 milláèrt, tehetséges de a szemèlyisège rohadtul nem tetszik...
FLZOLI
dande2
Sixo
De nyilván van mögötte valami Barca rafinéria és 2 zacskó szotyi fizetés mellé feketén kapja a fizetés többi részét 🙂
több mint 3 éve
A Realban a jobb szél teljesen homály, ezért írtam oda a grúzt. Bár ő is bal oldalt mozog főleg.Kvaradona teljesen más poszt és ő idén sehova nem megy, és után is ő Real - Barca tengelyben gondolkodik. Viszont Barellat már párszor említették a Poolhoz, ha meg tudják nevelni nagy vétel lehet, és ehhez a szinthez képest valamivel olcsóbban.Remélem ebből City lesz, rohadtul nem ér 100+ milliót. Akkor már inkább a Barella, Kvarachelia duó ugyanennyiért. Plussz ők még fehérek is, és egyes helyi raszsuttogók szerint Pereznél ez előny 🙂Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
Sixo
FLZOLI
Sixo
több mint 3 éve
Szerintem érte semmit sem kell fizetni, korosztályos csapat tagja.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólRemélem viszik is úgy 70 milláèrt, tehetséges de a szemèlyisège rohadtul nem tetszik...
FLZOLI
dande2
több mint 3 éve
Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólRemélem viszik is úgy 70 milláèrt, tehetséges de a szemèlyisège rohadtul nem tetszik...
FLZOLI
több mint 3 éve
Hozzá képest hatalmas upgrade lenne Gavi, még a prime Palaceos Gallagherhez képest is, nehogy az ideihez.Gallagher?Zakaria csak kölcsönbe van egyenlőre, Loftus Cheek ha jól tudom megy nyáron, Kante már vagy 2 éve nem az aki korábban volt, Kovat meg Potter alig játszatta.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
Ezt a Chelsea átigazolási politikát annyira nem értem
csebi
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Arra ott van nekik Mudryk 😊Akkor mondjuk nem a vadakat kéne halmozni hanem aki esetleg előrefelé is tud játszani és nem bántja a labda.Zakaria csak kölcsönbe van egyenlőre, Loftus Cheek ha jól tudom megy nyáron, Kante már vagy 2 éve nem az aki korábban volt, Kovat meg Potter alig játszatta.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
csebi
Sixo
FLZOLI
több mint 3 éve
Akkor mondjuk nem a vadakat kéne halmozni hanem aki esetleg előrefelé is tud játszani és nem bántja a labda.Zakaria csak kölcsönbe van egyenlőre, Loftus Cheek ha jól tudom megy nyáron, Kante már vagy 2 éve nem az aki korábban volt, Kovat meg Potter alig játszatta.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
csebi
Sixo
több mint 3 éve
Kvaradona teljesen más poszt és ő idén sehova nem megy, és után is ő Real - Barca tengelyben gondolkodik. Viszont Barellat már párszor említették a Poolhoz, ha meg tudják nevelni nagy vétel lehet, és ehhez a szinthez képest valamivel olcsóbban.Remélem ebből City lesz, rohadtul nem ér 100+ milliót. Akkor már inkább a Barella, Kvarachelia duó ugyanennyiért. Plussz ők még fehérek is, és egyes helyi raszsuttogók szerint Pereznél ez előny 🙂Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
Sixo
FLZOLI
több mint 3 éve
Gallagher?Zakaria csak kölcsönbe van egyenlőre, Loftus Cheek ha jól tudom megy nyáron, Kante már vagy 2 éve nem az aki korábban volt, Kovat meg Potter alig játszatta.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
csebi
Sixo
több mint 3 éve
Zakaria csak kölcsönbe van egyenlőre, Loftus Cheek ha jól tudom megy nyáron, Kante már vagy 2 éve nem az aki korábban volt, Kovat meg Potter alig játszatta.Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
Remélem ebből City lesz, rohadtul nem ér 100+ milliót. Akkor már inkább a Barella, Kvarachelia duó ugyanennyiért. Plussz ők még fehérek is, és egyes helyi raszsuttogók szerint Pereznél ez előny 🙂Liverpool have pulled out of the race to sign Jude Bellingham this summer, per multiple reports pic.twitter.com/HxqXG6asRe
Sixo
több mint 3 éve
Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazábólFernandez, Kante, Zakaria, Kovacevic és Loftus-Cheek melle nyilván kell meg vki …
FLZOLI
több mint 3 éve
Persze h megtettem. De 1.55 odds a city győzelemre nem volt nagy játék.Remélem akkor megtetted vagy 2000 euróvalEz nem zavar, mert ez így van de a személyeskedés Willitol már inkább.Ez tényleg gázos szitu.Ne már ik ... csebit szétbassza az ideg, mindjárt darabokra szedi egész máltát, erre te meg ilyen olcsó poénokkal jössz.
iktriad
Sixo
Szerk. Sőt ideges sem vagyok igazából csak szomorú mert annyira lattam ezt jönni
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Elviekben a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat Gavival.... Combos agresszív kertitorpe középpálya lesz Londonban. Irány a Championship, ez a favágó szint oda való igazából