NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Sommer tartotta életben a tavaszt a Münchennek
több mint 3 éve
Aké jól nyomta

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Akkor irj nekik, ne nekem …Nem tehetek róla, de nem szeretem Hassant és Olit sem különösebben.Kurva vicces vagy baszkiKérdezd meg a mitglieder felületen, hátha visszaír Sir Kahn.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Real nyáronX.Alonsora kell idén már figyelni, főleg hogy kupa is van még nem csak a tavaszi menetelés, kiváncsi leszek ki viszi el és mikor.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Szerintem október körül újra feltűnik majd egy huszonéves edzőzseni valamelyik Bundesliga kis/középcsapatnál, akiért kirúghatják Tuchelt.
roberto23
De akár még Ancelotti is szabad préda lehet, ki tudja.
Kampman
ozibozi
több mint 3 éve
X.Alonsora kell idén már figyelni, főleg hogy kupa is van még nem csak a tavaszi menetelés, kiváncsi leszek ki viszi el és mikor.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Szerintem október körül újra feltűnik majd egy huszonéves edzőzseni valamelyik Bundesliga kis/középcsapatnál, akiért kirúghatják Tuchelt.
roberto23
Kampman
több mint 3 éve
Vörös, szőke, egyre megyMelyik meccset nézi? "Haaland helyére jött Alvarez" 🙄Hülye ez a Hajdú B 🤣Csak kb 25 ève ezt mondom (amióta hallgatom) 🤪
warr_b
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Nem tehetek róla, de nem szeretem Hassant és Olit sem különösebben.Kurva vicces vagy baszkiKérdezd meg a mitglieder felületen, hátha visszaír Sir Kahn.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Melyik meccset nézi? "Haaland helyére jött Alvarez" 🙄Hülye ez a Hajdú B 🤣Csak kb 25 ève ezt mondom (amióta hallgatom) 🤪
warr_b
dande2

több mint 3 éve
Ja. Sali most kapott új szerződést. Ráadásul nem jellemző h ebben a két pozícióban cserelnenk. Sosem ok a felelősek hanem az edző mondjukEnnyire be vannak betonozva? Csak mert igaz nem régóta követem szorosan a Bayern-t, de nekem eddig nem éppen az a benyomásom, hogy ezek ketten alkalmasak a pozícióra, amit betoltenek.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nagelsmann beugrik, muitán Tuchel szétveri az öltözőtEgyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Szerintem október körül újra feltűnik majd egy huszonéves edzőzseni valamelyik Bundesliga kis/középcsapatnál, akiért kirúghatják Tuchelt.
roberto23
Kampman
több mint 3 éve
Ennyire be vannak betonozva? Csak mert igaz nem régóta követem szorosan a Bayern-t, de nekem eddig nem éppen az a benyomásom, hogy ezek ketten alkalmasak a pozícióra, amit betoltenek.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Kurva vicces vagy baszkiKérdezd meg a mitglieder felületen, hátha visszaír Sir Kahn.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Kérdezd meg a mitglieder felületen, hátha visszaír Sir Kahn.Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
csebi
több mint 3 éve
Azt hittem, gólra játszák 🙂60 percig komoly fölényben volt a Benfica.Közben a másik piros mezben játszó csapat is egyre nagyobb szarban van.Nem tudom abban mi a meglepő, tök egyértelmű volt az Inter siker
iktriad
warr_b
iktriad

több mint 3 éve
Hülye ez a Hajdú B 🤣Csak kb 25 ève ezt mondom (amióta hallgatom) 🤪
warr_b
több mint 3 éve
Upamecano sajnos ma -1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Kizárt.
roberto23
több mint 3 éve
Jó de mit értek vele, egyszer találták el a kaput.60 percig komoly fölényben volt a Benfica.Közben a másik piros mezben játszó csapat is egyre nagyobb szarban van.Nem tudom abban mi a meglepő, tök egyértelmű volt az Inter siker
iktriad
warr_b
iktriad
több mint 3 éve
Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Szerintem október körül újra feltűnik majd egy huszonéves edzőzseni valamelyik Bundesliga kis/középcsapatnál, akiért kirúghatják Tuchelt.
roberto23
több mint 3 éve
60 percig komoly fölényben volt a Benfica.Közben a másik piros mezben játszó csapat is egyre nagyobb szarban van.Nem tudom abban mi a meglepő, tök egyértelmű volt az Inter siker
iktriad
warr_b
több mint 3 éve
Közben a másik piros mezben játszó csapat is egyre nagyobb szarban van.Nem tudom abban mi a meglepő, tök egyértelmű volt az Inter siker
iktriad

több mint 3 éve
Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?Egyből.
roberto23
több mint 3 éve
Egyébként ha ez a Tuchel projekt nagyon csúfos véget ér, vajon mikor fogjak elővenni a Kahn/Salihami duót?
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Közben a másik piros mezben játszó csapat is egyre nagyobb szarban van.