Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 343
Lol
 twitter.com/mayoraltitolare/status/1571461123597115398
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!
AZ-Ajax 2-1 😁😁😁

Kerkez végig pályán volt, komoly védőmunkával
davemayer
Max két év és Bundesliga.

több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
dande2
Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:

Beki
Én alapvetően csak attól félek, hogy elvesztette az öltözőt. Amúgy eszembe se jutna kitenni szezon közepén. Igazoltunk 6 játékost a kezdőbe kb nulla pénzből, ráadásul nagy részét az utolsó pillanatban. Sajnos a minőség elég közepes, bár ez még simán egy olasz bajnok kaliberű keret Chiesaval és Pogbaval. Pont abba az ostoba kapkodásba nem kellett volna belehajszolni a vezetőséget, hogy kitegyük év elején-közepén, de Di Maria mai magatartása eléggé azt mutatja, hogy ennyi volt Allegrinek. Hozzá teszem Di Maria szerződését bontanám is fel. Játszott kb 1.5 meccsnyi időt mióta itt van, aztán ma a pirosa előtt is látszott, hogy szarik bele. Rettenetesen elegem van az ilyen játékosokból. Szinte biztos vagyok benne, hogy szép lassan beindult volna a csapat de ez a vereség megpecsételte a sorsát.

Alapvetőn mindig utáltam azt ahogy a csapat játszott Allegri alatt, nem fogok sírni utána, de nem látom azt az alternatívát aki itt rendet vágna. Conte érkezése azért is volt felemelő anno, mert kirakta ezt a sok kenyérpusztítót(Motta, Amauri, Thiago, később Krasic és még sokan mások). Most is kéne egy tisztítótűz, ami nem tűri, hogy Rabbiot, Arthur, Alex Sandro-féle alakok keressék halálra magukat nulla focival. Most itt lesz Di Maria hisztizni, csomagban meg majd a Parades haverja is beleszürkül a hétköznapokba, pedig rá nagy szükség volt és jól is játszott eddig. Ma értékelhetetlen volt ő is.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 699 — "Grammar maci"
AZ-Ajax 2-1 😁😁😁

Kerkez végig pályán volt, komoly védőmunkával

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 656 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
dande2
Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:

Beki
Bejött a tippmixe 😏
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
dande2
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 656 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 354 — NFL bracket champion '26
Tetszik ez a Serie A forduló, már csak egy Napoli vereség kéne. 🤭

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 886 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Union veretlenül vezeti a bundást, ahogy mindenki várta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 583 — je suis poloska
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyenge
Klaci79
Kurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
eaglesmcnabb
kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekért
Klaci79
na hátha még találnak egyet 😀

vagy nem. bezzeg MTK 28. perc 4-0...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyenge
Klaci79
Kurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
eaglesmcnabb
kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekért
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Juve😆
jobbágy#JC6
Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
davemayer
Nagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonul
slowmotion
Az a baj, hogy 40 percig is jobb volt a Monza. Viszont mutatja, hogy mekkora lehet a gond az öltözőben, ha Di Marianak is elmennek otthonról és 2017. után kap pirosat könyöklésért.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 583 — je suis poloska
Klaci79

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 475 — Cowboys fan
Juve😆
jobbágy#JC6
Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
davemayer
Nagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonul
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Juve😆
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 699 — "Grammar maci"
Juve😆
jobbágy#JC6

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 343
Juve😆
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 119 — LIGHTS OUT!
Szar ez a foci, ki találta ki ...

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 886 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Kerület

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 943 — Colts Fan
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 119 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 3 éve
Ha a Spurs Pool City hármasból hoztok 5-9 pontot, meg is èrdemlitek az első helyet 😏 (tudom lesz egy Leeds meccs is de nyilván ezek a mèrvadóak).

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 943 — Colts Fan
Ted Lassooooooooooooooo!! 😀😀😀
Coach Beard!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀