Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
AZ-Ajax 2-1 😁😁😁Max két év és Bundesliga.
Kerkez végig pályán volt, komoly védőmunkával
davemayer
több mint 3 éve
Én alapvetően csak attól félek, hogy elvesztette az öltözőt. Amúgy eszembe se jutna kitenni szezon közepén. Igazoltunk 6 játékost a kezdőbe kb nulla pénzből, ráadásul nagy részét az utolsó pillanatban. Sajnos a minőség elég közepes, bár ez még simán egy olasz bajnok kaliberű keret Chiesaval és Pogbaval. Pont abba az ostoba kapkodásba nem kellett volna belehajszolni a vezetőséget, hogy kitegyük év elején-közepén, de Di Maria mai magatartása eléggé azt mutatja, hogy ennyi volt Allegrinek. Hozzá teszem Di Maria szerződését bontanám is fel. Játszott kb 1.5 meccsnyi időt mióta itt van, aztán ma a pirosa előtt is látszott, hogy szarik bele. Rettenetesen elegem van az ilyen játékosokból. Szinte biztos vagyok benne, hogy szép lassan beindult volna a csapat de ez a vereség megpecsételte a sorsát.Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:
dande2
Beki
Alapvetőn mindig utáltam azt ahogy a csapat játszott Allegri alatt, nem fogok sírni utána, de nem látom azt az alternatívát aki itt rendet vágna. Conte érkezése azért is volt felemelő anno, mert kirakta ezt a sok kenyérpusztítót(Motta, Amauri, Thiago, később Krasic és még sokan mások). Most is kéne egy tisztítótűz, ami nem tűri, hogy Rabbiot, Arthur, Alex Sandro-féle alakok keressék halálra magukat nulla focival. Most itt lesz Di Maria hisztizni, csomagban meg majd a Parades haverja is beleszürkül a hétköznapokba, pedig rá nagy szükség volt és jól is játszott eddig. Ma értékelhetetlen volt ő is.
több mint 3 éve
AZ-Ajax 2-1 😁😁😁Kerkez végig pályán volt, komoly védőmunkával
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bejött a tippmixe 😏Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:
dande2
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:
dande2
több mint 3 éve
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
több mint 3 éve
Tetszik ez a Serie A forduló, már csak egy Napoli vereség kéne. 🤭

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az Union veretlenül vezeti a bundást, ahogy mindenki várta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
na hátha még találnak egyet 😀kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekérthű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyengeKurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
vagy nem. bezzeg MTK 28. perc 4-0...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekérthű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyengeKurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy 40 percig is jobb volt a Monza. Viszont mutatja, hogy mekkora lehet a gond az öltözőben, ha Di Marianak is elmennek otthonról és 2017. után kap pirosat könyöklésért.meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonulNagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...Juve😆Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
jobbágy#JC6
davemayer
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
slowmotion
több mint 3 éve
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyengeKurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyenge
több mint 3 éve
meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonulNagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...Juve😆Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
jobbágy#JC6
davemayer
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...Juve😆Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 3 éve
Juve😆Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Juve😆
több mint 3 éve
Hajrá Kerület

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel
"He's only 15, he's only 15, how shit must you be, he's only 15"
— Charles Watts (@charles_watts) September 18, 2022
Some chant that.
több mint 3 éve
🤕 Könnyen lehet, hogy Marco #Reus kihagyja a katari vb-t, miután megsérült a Ruhr-vidéki derbin.
— Unibet Hungary (@UnibetHungary) September 18, 2022
😕 Nem ez lenne az első ilyen eset, hiszen a 2018-as világbajnokságot leszámítva - ahol a németek borzasztóan szerepeltek - egyik nagy tornán sem tudott részt venni sérülés miatt. pic.twitter.com/J5aubDztIZ
több mint 3 éve
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
több mint 3 éve
Ted Lassooooooooooooooo!! 😀😀😀Coach Beard!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀