Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tipikus lose lose situation ha elmegy, se Lewa se a Bayern nem jár jól. A Barca persze járhat jól, bár én személy szerint nem szeretnék még egy szimpatikus játékost a Barcába, és a rendszer sem feltétlen a legjobb a lengyelnek. Bár aki tud focizni, annak ugye majdnem mindegy 😀Lewa járhat úgy a Barcában, mint annó Ibra és Haaland is járhat úgy a Cityben. Egyébként Lewa helyében nem akarnék abba a Barcába menni én Liverpoolban nézném meg leginkább.
Ha valóban távozik, akkor viszont nincs mese, a bajoroknak be kell próbálni Ádám Martint, ha pótolni akarják a kieső gólmennyiséget akkor csak az az egy opciójuk maradt, ő talán képes lenne pótolni 😀
Ennek viszont örülnék, szerintem ő legjobb és egyben a legszimpatikusabb Bayern playa 😀 (persze a realitása nem túl nagy sajna)
bayernstrikes.com/2022/05/28/bayern-munich-real-madrid-want-serge-gnabry-summer/
eaglesmcnabb
Gnabry jó és posztra érkezne, mert az RW poszt számomra nem megoldott a Rodrygo Asensio kettessel. Én a spanyolt elengedném, Rodrygo még sokat fejlődhet és az évet nem lehet elfelejteni neki, 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Tipikus lose lose situation ha elmegy, se Lewa se a Bayern nem jár jól. A Barca persze járhat jól, bár én személy szerint nem szeretnék még egy szimpatikus játékost a Barcába, és a rendszer sem feltétlen a legjobb a lengyelnek. Bár aki tud focizni, annak ugye majdnem mindegy 😀 Ha valóban távozik, akkor viszont nincs mese, a bajoroknak be kell próbálni Ádám Martint, ha pótolni akarják a kieső gólmennyiséget akkor csak az az egy opciójuk maradt, ő talán képes lenne pótolni 😀
Ennek viszont örülnék, szerintem ő legjobb és egyben a legszimpatikusabb Bayern playa 😀 (persze a realitása nem túl nagy sajna)
bayernstrikes.com/2022/05/28/bayern-munich-real-madrid-want-serge-gnabry-summer/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
en, amit nem ertek, hogy Nagelsmannt is busz ala akarja dobni a Lewa management team mikozben allitolag amikor Julian feldobta, hogy kinek mi a baja akkor a polak hallgatott mint a sir.Ugyanaz az ügynök,hasonló kifizethetetlen pénzeket kérve, míg a transzferral aláírási bónuszból ami Alabánál is baba volt kurva sokat kap az ügynök. Mindenki jól jár,kivéve a játékos,aki pedig elhiszi,hogy váltania kell,mert nem nyerheti meg a Bayernnél az aranylabdát,meg milyen nemes cél a Barcában játszani.en amugy azt nem ertem, hogy miert akar a Barcaba menni. BLben nem lesz tenyezo a barca, meg annyira sem, mint a BM a kovetkezo evekben. azon kiakadni, hogy 34 evesen nem kap 3 eves szerzodest, hat elofordul ez. Salit azert nem lehet hibaztatni, ha tenyleg probalta Haalandot leigazolni 60 misiert.Kitudja, már lehet az is megéri neki. Igazából a Bayernre érzelmileg akadt ki, nem feltétlenül pénz volt a dologban (nem akarták már eléggé) ahogy kiveszem, hogy ez mennyire jogos-e vagy sem, az egy másik kérdés.ezzel csak azt akartam erzekeltetni, hogy nem hiszem, hogy alair Barcaba szaros 10 millaert.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
Meanwhile a Fradi bejelentette h leigazolták a 32 éves francia Xavier Mercier-t, aki a legutóbbi 2 idényben a belga bajnokság asszisztkirálya volt.
Szintén meanwhile Zlatan várhatóan 7-8 hónapos rehab ellenére valszeg vállal még 1 idényt a Milannál.
empty taxi
csebi
De amúgy valóban nem látom miért kellne hozzánk jönnie, kb Abu posztjára nem sok értelme van. Oda egy fiatalabb "csere" kellene, vagy átalakítjuk a játtékrendszert, viszont nehezen látom a két embert egymás mellett a pályán (Abu-Lewa)
dande
raadasul megint ott vagyunk, mint az Alaba szerzodesnel: nalunk elvarta volna, hogy x meccsen kp-kent tolja mig a Realba semmi baja nincs a KH pozival. Lewa is 3 evet akar magasabb fizuert, kozben meg fele penzert is elmenne a barcaba. azert ez az erzelmileg kiakadok dolog nagyon kenyelmes neki ...
csebi
Én hányok ettől a Zahavitól egyébként amit művel a Bayernes játékosokkal. Nem Lewára vall ez az egész médiai kiakadás meg sírás meg üzengetés,amikor szezon közben egy kurva szót se szól.
De hozzáteszem a Bayern se reagálja le egyáltalán jól a helyzetet.
DrChef
Bayern picit dupla vagy semmit jatszott, a kovetkezo szezonra. nyilvan egy Lewa egoju embernek nem mondhatod, hogy meg akarjuk szerezni Haalandot, es akkor mehetsz, de hanem akkor maradj sot meg kapsz uj szerzodest is. viszont az sem megy, hogy jotekony charitas szervezetkent, mkit elengedjunk bagoert ld Thiago esete.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ugyanaz az ügynök,hasonló kifizethetetlen pénzeket kérve, míg a transzferral aláírási bónuszból ami Alabánál is baba volt kurva sokat kap az ügynök. Mindenki jól jár,kivéve a játékos,aki pedig elhiszi,hogy váltania kell,mert nem nyerheti meg a Bayernnél az aranylabdát,meg milyen nemes cél a Barcában játszani.en amugy azt nem ertem, hogy miert akar a Barcaba menni. BLben nem lesz tenyezo a barca, meg annyira sem, mint a BM a kovetkezo evekben. azon kiakadni, hogy 34 evesen nem kap 3 eves szerzodest, hat elofordul ez. Salit azert nem lehet hibaztatni, ha tenyleg probalta Haalandot leigazolni 60 misiert.Kitudja, már lehet az is megéri neki. Igazából a Bayernre érzelmileg akadt ki, nem feltétlenül pénz volt a dologban (nem akarták már eléggé) ahogy kiveszem, hogy ez mennyire jogos-e vagy sem, az egy másik kérdés.ezzel csak azt akartam erzekeltetni, hogy nem hiszem, hogy alair Barcaba szaros 10 millaert.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
Meanwhile a Fradi bejelentette h leigazolták a 32 éves francia Xavier Mercier-t, aki a legutóbbi 2 idényben a belga bajnokság asszisztkirálya volt.
Szintén meanwhile Zlatan várhatóan 7-8 hónapos rehab ellenére valszeg vállal még 1 idényt a Milannál.
empty taxi
csebi
De amúgy valóban nem látom miért kellne hozzánk jönnie, kb Abu posztjára nem sok értelme van. Oda egy fiatalabb "csere" kellene, vagy átalakítjuk a játtékrendszert, viszont nehezen látom a két embert egymás mellett a pályán (Abu-Lewa)
dande
raadasul megint ott vagyunk, mint az Alaba szerzodesnel: nalunk elvarta volna, hogy x meccsen kp-kent tolja mig a Realba semmi baja nincs a KH pozival. Lewa is 3 evet akar magasabb fizuert, kozben meg fele penzert is elmenne a barcaba. azert ez az erzelmileg kiakadok dolog nagyon kenyelmes neki ...
csebi
Én hányok ettől a Zahavitól egyébként amit művel a Bayernes játékosokkal. Nem Lewára vall ez az egész médiai kiakadás meg sírás meg üzengetés,amikor szezon közben egy kurva szót se szól.
De hozzáteszem a Bayern se reagálja le egyáltalán jól a helyzetet.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
en amugy azt nem ertem, hogy miert akar a Barcaba menni. BLben nem lesz tenyezo a barca, meg annyira sem, mint a BM a kovetkezo evekben. azon kiakadni, hogy 34 evesen nem kap 3 eves szerzodest, hat elofordul ez. Salit azert nem lehet hibaztatni, ha tenyleg probalta Haalandot leigazolni 60 misiert.Kitudja, már lehet az is megéri neki. Igazából a Bayernre érzelmileg akadt ki, nem feltétlenül pénz volt a dologban (nem akarták már eléggé) ahogy kiveszem, hogy ez mennyire jogos-e vagy sem, az egy másik kérdés.ezzel csak azt akartam erzekeltetni, hogy nem hiszem, hogy alair Barcaba szaros 10 millaert.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
empty taxi
csebi
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kitudja, már lehet az is megéri neki. Igazából a Bayernre érzelmileg akadt ki, nem feltétlenül pénz volt a dologban (nem akarták már eléggé) ahogy kiveszem, hogy ez mennyire jogos-e vagy sem, az egy másik kérdés.ezzel csak azt akartam erzekeltetni, hogy nem hiszem, hogy alair Barcaba szaros 10 millaert.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
empty taxi
csebi
több mint 3 éve
ezzel csak azt akartam erzekeltetni, hogy nem hiszem, hogy alair Barcaba szaros 10 millaert.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/07/bayern-munchen-robert-lewandowski-barcelona/- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
csebi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Felcsút tényleg akadémia. El is mondta a főnök h az a gyerekeke van, másodlagos a szereplés a lenyeg h sok akademista játszon ott minden héten.Nemtom, asszem anno a DVSC se állami pénzekkel kitömve jutott be a BL selejtezőkbe, de lehet, hogy én tudok valamit rosszul.amúgy eleve mennyei meccseket nézve és ott is a kirakat csapatnak szurkolva arról beszélni hogy nem kell politika a sportba,hááát minimum véleményes, de inkább gázMegint csúsztatsz. Állami pénz kell a magyar fociba, mert piaci alapon nem tudna létezni jelenleg, politikai ideológia nem kell bele, és tudtommal nincs is. Se fidesz zászlót nem látok egy stadionon sem, se nagy-magyarorszagosat.
Negritis
Nincs politikai ideológia áttolva a magyar focin, a politika kezeli, de nem használja az ideologiájának terjesztésére, óriási különbség.
Ami miatt csinaljak, hogy a sikeresség által jó színben tűnjenek fel, jó pontokat szerezzenek. Megint kevered a dolgokat, úgy érzem szándékosan.
davemayer
Azért tolja az állam a pénzt a sportba, mert apuka tudja pörgetni a kavicsbányát, meg ha van egy jól összevásárolt csapatod, ami folyamatosan nemzetközi szereplésekhez jut, akkor jön vissza nem kevés lóvé.
Persze, nem feltétlenül baj, hogy az állam tol pénzt a sportba, csak valami eszméletlen, hogy mekkora pénztemető.
Arról nem is beszélve, hogy olyan csapatok vannak az NB I-ben mint a Kisvárda, meg az "utánpótlásnevelő", nagy hagyományokkal rendelkező felcsúti PAFC vagy a Mezőkövesd...
Solymi
több mint 3 éve
Nemtom, asszem anno a DVSC se állami pénzekkel kitömve jutott be a BL selejtezőkbe, de lehet, hogy én tudok valamit rosszul.amúgy eleve mennyei meccseket nézve és ott is a kirakat csapatnak szurkolva arról beszélni hogy nem kell politika a sportba,hááát minimum véleményes, de inkább gázMegint csúsztatsz. Állami pénz kell a magyar fociba, mert piaci alapon nem tudna létezni jelenleg, politikai ideológia nem kell bele, és tudtommal nincs is. Se fidesz zászlót nem látok egy stadionon sem, se nagy-magyarorszagosat.
Negritis
Nincs politikai ideológia áttolva a magyar focin, a politika kezeli, de nem használja az ideologiájának terjesztésére, óriási különbség.
Ami miatt csinaljak, hogy a sikeresség által jó színben tűnjenek fel, jó pontokat szerezzenek. Megint kevered a dolgokat, úgy érzem szándékosan.
davemayer
Azért tolja az állam a pénzt a sportba, mert apuka tudja pörgetni a kavicsbányát, meg ha van egy jól összevásárolt csapatod, ami folyamatosan nemzetközi szereplésekhez jut, akkor jön vissza nem kevés lóvé.
Persze, nem feltétlenül baj, hogy az állam tol pénzt a sportba, csak valami eszméletlen, hogy mekkora pénztemető.
Arról nem is beszélve, hogy olyan csapatok vannak az NB I-ben mint a Kisvárda, meg az "utánpótlásnevelő", nagy hagyományokkal rendelkező felcsúti PAFC vagy a Mezőkövesd...
több mint 3 éve
Ha úgy nézzük két külön sportág a kettő....Én már csak annak is örülnék, ha lenne külön a nemzetközi labdarúgásnak meg a hazai libakergetésnek... Bár ha valakit nem érdekel valamelyik része tovább tud görgetni, én is ezt tettem eddig.Volt egy időszak, amikor néhány ember szerint jó lett volna egy LFC topik. Én a mai napig örülnék neki. 😀Milner marad még egy évet. Végtelenül örülök.ne offolj most kérlek szépen, nagyon fontos témáról megy a diskurzus (amit kb évente kétszer eljátszunk)
Mikey
Löfli
Mikey
alatriste
több mint 3 éve
50 ezer eurót két a román havonta. Hulye Orosz meg még targyal is vele… vicc
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:Bularest az félúton van Budapest és Bukarest között?
- Gazdag, Botka és Kleinheisler out az olaszok ellen, Dibusz fog kezdeni a kapuban.
- Lemondott Jasen Petrov bolgár szöv. kap. miután kikaptak 5-2-re hazai pályán a grúzoktól, Zivzivadze egyébként betalált a mérkőzésen.
- Román sajtóhírek szerint a Fradi leigazolná a Steaua román válogatott támadó középpályását Florin Tanasét, aki 20 góllal gólkirály lett a román bajnokság legutóbbi idényében. A bularestiek állítólag 3 millió EUR-t kérnek Tanaséért.
- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.
empty taxi
több mint 3 éve
- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.akkor Lewa megis marad egy evre? 😊
empty taxi
több mint 3 éve
én nem, a kizárólag Pool-specifikus dolgokra ott van a Fonat, minimum ketten innen meg is szoktunk ott fordulniVolt egy időszak, amikor néhány ember szerint jó lett volna egy LFC topik. Én a mai napig örülnék neki. 😀Milner marad még egy évet. Végtelenül örülök.ne offolj most kérlek szépen, nagyon fontos témáról megy a diskurzus (amit kb évente kétszer eljátszunk)
Mikey
Löfli
Mikey
több mint 3 éve
- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.szóval ha mindenki elfogadta volna a 165e fontos bérplafont (többek között Szalah is), akkor ki tudnának gazdálkodni kb 135 millió font megtakarítást, aminek a fele elment volna Szalah átigazolására. értem.
empty taxi
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:- Gazdag, Botka és Kleinheisler out az olaszok ellen, Dibusz fog kezdeni a kapuban.
- Lemondott Jasen Petrov bolgár szöv. kap. miután kikaptak 5-2-re hazai pályán a grúzoktól, Zivzivadze egyébként betalált a mérkőzésen.
- Román sajtóhírek szerint a Fradi leigazolná a Steaua román válogatott támadó középpályását Florin Tanasét, aki 20 góllal gólkirály lett a román bajnokság legutóbbi idényében. A bukarestiek állítólag 3 millió EUR-t kérnek Tanaséért.
- A Barcánál 10 millió eurós éves bérplafont vezet be Laporta, állítólag ezt Lewandowskinak is el kell fogadnia, ha alá akar írni a gránátvörös-kékekhez. A fenti bérplafon miatt nem sikerült állítólag megegyezni Szalahval és Rüdigerrel. A bérplafon miatt paycut tárgyalások következnek Piquével, Busquets-cel és de Jonggal.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én már csak annak is örülnék, ha lenne külön a nemzetközi labdarúgásnak meg a hazai libakergetésnek... Bár ha valakit nem érdekel valamelyik része tovább tud görgetni, én is ezt tettem eddig.Volt egy időszak, amikor néhány ember szerint jó lett volna egy LFC topik. Én a mai napig örülnék neki. 😀Milner marad még egy évet. Végtelenül örülök.ne offolj most kérlek szépen, nagyon fontos témáról megy a diskurzus (amit kb évente kétszer eljátszunk)
Mikey
Löfli
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
jessz, Curaçao visszavágott Hondurasnak a múltkori vereségért! este 20:00-tól pedig Emírségek - Ausztrália vb playoff, a győztes egy hét múlva Peruval játszik a kijutásért!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Azok a‘Csodálatos szurkolók’ úgy is elcseszik majd az egészet. Lesz még rá pár meccs hogy zártkapus legyen minden selejtezőnk.
Bár jobban végig gondolva a zártkapus meccsek még akár jól is jöhetnek.
Szóval hajrà !
több mint 3 éve
De azok nem kaptak ilyen helyet akik 3.ak lettek az A divizios csoportjukban. A 10 csoportmásodik+3 legjobb NL csoport győztes.48 csapatos lesz a VB, 16 hely jut Europanak. Es a legutobbi 13 hely eseten is jutott potselejtezos hely a B liga egyik csoportjat megnyero Ausztrianak.De ez az EB. Amennyiben nem lesz 48 csapat, annyi extra hely lesz amire a múltkor pályáztunk csoportgyőztesként a B divízióban.Amennyiben a csoportgyoztes egyenes agon kijut, ugy jonnek a kovetkezo csapatok feltolteni a helyeket.Ha holnap esetleg sikerulne pontot szerezni, nagyot lepnenk egy csodaszamba meno bennmaradas fele.Ott csak a csoportgyőzteseknek jár a rangsor, nem leszünk beljebb vele. Hacsak nem változtattak a szabályon.
Az pedig nagyon fontos volna egy 26os VB kvalifikáció felé, mert szinte garantalna egy potselejtezos helyet.
gabokocka
Heisman
Jo esellyel a 16 A ligas csapat donto tobbsege kijutna.
gabokocka
Heisman
gabokocka
Amennyiben változtatnak rajta jó lehet, de a 22-es VBre nem ez volt, hanem a 20/21-es EBre volt ez a szisztéma amit te mondasz.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Griezmannak lefőtt a kávé.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A vb valóban máshogy volt, ott a csoportelsők számítottak, ezért voltunk versenyben a pótselejtezőért. Kár, hogy pont az osztrákok vitték el előlünk ezt. Az Eb-ken viszont remek opció a pótselejtezőre.48 csapatos lesz a VB, 16 hely jut Europanak. Es a legutobbi 13 hely eseten is jutott potselejtezos hely a B liga egyik csoportjat megnyero Ausztrianak.De ez az EB. Amennyiben nem lesz 48 csapat, annyi extra hely lesz amire a múltkor pályáztunk csoportgyőztesként a B divízióban.Amennyiben a csoportgyoztes egyenes agon kijut, ugy jonnek a kovetkezo csapatok feltolteni a helyeket.Ha holnap esetleg sikerulne pontot szerezni, nagyot lepnenk egy csodaszamba meno bennmaradas fele.Ott csak a csoportgyőzteseknek jár a rangsor, nem leszünk beljebb vele. Hacsak nem változtattak a szabályon.
Az pedig nagyon fontos volna egy 26os VB kvalifikáció felé, mert szinte garantalna egy potselejtezos helyet.
gabokocka
Heisman
gabokocka
Heisman
gabokocka

több mint 3 éve
48 csapatos lesz a VB, 16 hely jut Europanak. Es a legutobbi 13 hely eseten is jutott potselejtezos hely a B liga egyik csoportjat megnyero Ausztrianak.De ez az EB. Amennyiben nem lesz 48 csapat, annyi extra hely lesz amire a múltkor pályáztunk csoportgyőztesként a B divízióban.Amennyiben a csoportgyoztes egyenes agon kijut, ugy jonnek a kovetkezo csapatok feltolteni a helyeket.Ha holnap esetleg sikerulne pontot szerezni, nagyot lepnenk egy csodaszamba meno bennmaradas fele.Ott csak a csoportgyőzteseknek jár a rangsor, nem leszünk beljebb vele. Hacsak nem változtattak a szabályon.
gabokocka
Heisman
gabokocka
Heisman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
De ez az EB. Amennyiben nem lesz 48 csapat, annyi extra hely lesz amire a múltkor pályáztunk csoportgyőztesként a B divízióban.Amennyiben a csoportgyoztes egyenes agon kijut, ugy jonnek a kovetkezo csapatok feltolteni a helyeket.Ha holnap esetleg sikerulne pontot szerezni, nagyot lepnenk egy csodaszamba meno bennmaradas fele.Ott csak a csoportgyőzteseknek jár a rangsor, nem leszünk beljebb vele. Hacsak nem változtattak a szabályon.
gabokocka
Heisman
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz