Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
OlaszországbanSzalai ázsiója is ma sokat csökken sajnosMondjuk Nagy Zsolt nem tudom, hol nyaralt épp.
Klaci79
Bálesz
több mint 3 éve
német-angol 0-0...még a 2. hely megvan
több mint 3 éve
Okén ilyenkor röhögök ezeken az ostobákon. de a nagymagyarkodás meg megy...
Vagyunk olyan hülyék, hogy idegenbe se engednek majd el minket
zacknorb
több mint 3 éve
Legalább OV szomorúan megy haza a kölcsön gépen
több mint 3 éve
Szalai ázsiója is ma sokat csökken sajnosMondjuk Nagy Zsolt nem tudom, hol nyaralt épp.
Klaci79

több mint 3 éve
Vajon miért kell cigányoznia ezeknek a balfaszoknak!???🤬A digó az majdnem cigó. Grétsy László véleményét hallották
nagir
több mint 3 éve
Tessék ha akár egy csapat játszani ellenünk....itt meg lett etetve mindenki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szalai ázsiója is ma sokat csökken sajnos
több mint 3 éve
Ez gyönyörű volt, meg kell hagyni. Befűzték az oktatófilmet.
több mint 3 éve
Ez ennyi😏😏
több mint 3 éve
Dibusz vmi egeszen borzaszto labbal
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Geci sokat k8vett az angol meccs, egy ütemmel lassabb mindenki mint kéne, nincs annyi és olyan intenzív mozgás és rendre a rossz döntéseket hozzuk meg. Vagy lasabban mint kéne. Ezért is gáz, hogy nincs pad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez a "veszélyes játék" szabálytalanság is igen vicces még, én játékosként csak fejjel vezetném a labdát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vajon miért kell cigányoznia ezeknek a balfaszoknak!???🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
OkVagyunk olyan hülyék, hogy idegenbe se engednek majd el minket
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Gratulálok a cigózáshoz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
köcsög olaszok cigányoznak 😀
több mint 3 éve
Donnadonna lepkézhetne egyet ezrkből a balfasz kirúgásvariációkból
több mint 3 éve
Nem hiszem, hiszen az egy tét nélküli meccs volt, nem egy meg ne sérülnek barátságos meccs.😉A barátságos meccseken a Várhidi Péter is eredményes volt már, de az kb olyan szeptemberi borfesztivál magassága volt ha jól emlékszem.Nem az Olaszokat?
Talán még világbajnokot is ütöttek anno.
Gera nagyot ment ott.
ozibozi
bcsarli
több mint 3 éve
Politano nem Modric szerencsére
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Óh, azt a 2001-es meccset egy római pizzériában néztem. (A meccs Torinóban volt.) Iszonyú szar volt akkor a válogatott, féltem, hogy csak égetni fogom magam, de aztán egész jól tartotta magát a csapat.
több mint 3 éve
Donnarumma nyakában ülő van der Sar kitolta volna.gecinagy gól voltnehéz lenne Dibuszra fogni az biztos 😊
petey
Klaci79
A szélek most nem igazán zárnak olyan légmentesen, mint Anglia ellen.

több mint 3 éve
Csak 3 vèdő nem èrt oda elè 😛gecinagy gól voltnehéz lenne Dibuszra fogni az biztos 😊
petey
Klaci79
több mint 3 éve
Elég szomorú, hogy a 94. perces győztes gólt nem a magyar tábor előtt fogjuk lőni.