Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tessék. Jön a csókosJöhetne egy szalai-martin csere. Olyan flowban van, hogy badzna egyet 😀Inkább azt a 18 éves kölköt kéne beraknia, aki most a City tulajdonában van, de 5 éve múlva már Budafokon lesz.
peach
Kampman
több mint 3 éve
Egy dologban nagyon kivagyok Rossira. Képtelen cserélni. Nem értem mitől fosik még nem is tétmeccs
több mint 3 éve
Nekem nagyon tetszik, amilyen tamadasokat vezetunk, letamadunk, labdat szerunk az ellenfel terfelen.Én mindig ennyit akartam csak látni a válogatottól, ha ezen felül még azokra a meccsekre is így fel tudnánk pörögni, melyeken mi vagyunk az esélyesek, akkor már végképp semmi mást nem lehetne kérni
Jatszunk egy kifejezetten jo es szinvonalas meccset az europa-bajnokkal.
gabokocka
Ja de, hogy Rossi ne hagyjon fent a pályán a 90. percig sétálni sem bíró játékosokat...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
De ezt nem tudod, ha nem akarod kihozni, mert akkor visszaallnak az olaszok is nincs terulet. Magyarul rugdalod egy falra es jonnenek vissza a labdak szazszamra.Meglőni a széleket vagy Szalait, illetve felpassz Bebaszlainak és onnan indítani a szélekre akár lepasz után Séfitől. Ha már megkérdezted én ezt játszanám. Persze időnként mehet a labdabirtoklás is, vegyesen.Akkor szted mit kene csinalni amikor nalunk a labda?Inkább hagyjuk ezt....így írásban teljesen felesleges faszság, mert úgyse fogod/akarod megérteni, hogy nem azt hiányolom, hogy nem állunk vissza a 16-osunkra. Hanem hogy feleslegesen próbáljuk felhozni a labdákat minden alkalommal. A védekezés sosem a 16-osnál kezdődik, hanem ahol labdát szereztünk. De nekünk ez a játékunk és nem az, hogy Orbán meg Szalai felhozza a kirúgás után.Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀Es mibol lett a kontra?
Klaci79
Szalai letamadta az utolso vedot, nem seggeltunk hatra...
gabokocka
Befejeztem...
Klaci79
Adjuk oda nekik hogy kontrazhassunk?
gabokocka
Klaci79
Igy hogy megorobaljuk kihozni, ok feljonnek es hatalmas teruletek adodnak amiket egesz jol bejatszunk. Nyilvan vannak hibak, de kifejezetten szep tamadasok is mint az angolok ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
2 év maxJöhetne egy szalai-martin csere. Olyan flowban van, hogy badzna egyet 😀Inkább azt a 18 éves kölköt kéne beraknia, aki most a City tulajdonában van, de 5 éve múlva már Budafokon lesz.
peach
Kampman
több mint 3 éve
Séfi nagyon jó kis focista lesz a végén. Nagy nyereség ő Szoboszlai mellett hosszú évekre.
több mint 3 éve
Jöhetne egy szalai-martin csere. Olyan flowban van, hogy badzna egyet 😀Inkább azt a 18 éves kölköt kéne beraknia, aki most a City tulajdonában van, de 5 éve múlva már Budafokon lesz.
peach
több mint 3 éve
Meglőni a széleket vagy Szalait, illetve felpassz Bebaszlainak és onnan indítani a szélekre akár lepasz után Séfitől. Ha már megkérdezted én ezt játszanám. Persze időnként mehet a labdabirtoklás is, vegyesen.Akkor szted mit kene csinalni amikor nalunk a labda?Inkább hagyjuk ezt....így írásban teljesen felesleges faszság, mert úgyse fogod/akarod megérteni, hogy nem azt hiányolom, hogy nem állunk vissza a 16-osunkra. Hanem hogy feleslegesen próbáljuk felhozni a labdákat minden alkalommal. A védekezés sosem a 16-osnál kezdődik, hanem ahol labdát szereztünk. De nekünk ez a játékunk és nem az, hogy Orbán meg Szalai felhozza a kirúgás után.Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀Es mibol lett a kontra?
Klaci79
gabokocka
Befejeztem...
Klaci79
gabokocka
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Szalait tényleg lehozhatná, menni nem bír, nincs mit veszíteni
több mint 3 éve
Nekem nagyon tetszik, amilyen tamadasokat vezetunk, letamadunk, labdat szerunk az ellenfel terfelen.Jatszunk egy kifejezetten jo es szinvonalas meccset az europa-bajnokkal.
több mint 3 éve
Jöhetne egy szalai-martin csere. Olyan flowban van, hogy badzna egyet 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
nyomjjunk tovább az X-ért, mindegy hogy 2-1 vagy 3-1 lesz a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Baromira szeretem ezt a Schafer gyereket. Csupaszív
több mint 3 éve
Akkor szted mit kene csinalni amikor nalunk a labda?Inkább hagyjuk ezt....így írásban teljesen felesleges faszság, mert úgyse fogod/akarod megérteni, hogy nem azt hiányolom, hogy nem állunk vissza a 16-osunkra. Hanem hogy feleslegesen próbáljuk felhozni a labdákat minden alkalommal. A védekezés sosem a 16-osnál kezdődik, hanem ahol labdát szereztünk. De nekünk ez a játékunk és nem az, hogy Orbán meg Szalai felhozza a kirúgás után.Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀Es mibol lett a kontra?
Klaci79
gabokocka
Befejeztem...
Klaci79
több mint 3 éve
Plusz az a rohadt vonal amihez hozzá van ragadva minden beadáskor, rosszul vagyok esküszöm 😃😃😃
több mint 3 éve
Ez miért sárga amúgy? Rossinak meg ezek a nagy hülyeségei, van egy sárgás alapembered, erre véletlenül se viszi ám leUgy se tud vegigjatszani 4 meccset, majd pihen a nemetek ellen.
r.baggio
Jol jatszik, en se hoztam volna le.
több mint 3 éve
Nem értem Dibuszt miért kellett berakni. Egyáltalán nincs benne a nemzetközi foci ritmusában.Dibusz lábbal iszonyat gyenge. De amit gyűlölök a játékában, hogy balról forgatjuk át a zsugát, a bal oldali védő haza adja neki. Egy arvetel és passz kellene jobbra, de a csávó olyan lassú, hogy hagyja még gurulni a labdát majd nagy nehezen passzol jobbra, de akkor már a támadó majdnem rajta a védőnkön… és ezt nem egyszer eljátssza, amikor már néha NB1-ben is meleg, hat még itt…
Az eddigi meccseken is így gondoltam de most is hogy ezen a Styleson annyira látszik hogy nem itthon tanulta a focit. Helyezkedés futás passzolas technika. Nagyon nem magyar focista. Kellene még belőle kettő és nagyon szép támadás építések lennének.
samu09
több mint 3 éve
Inkább hagyjuk ezt....így írásban teljesen felesleges faszság, mert úgyse fogod/akarod megérteni, hogy nem azt hiányolom, hogy nem állunk vissza a 16-osunkra. Hanem hogy feleslegesen próbáljuk felhozni a labdákat minden alkalommal. A védekezés sosem a 16-osnál kezdődik, hanem ahol labdát szereztünk. De nekünk ez a játékunk és nem az, hogy Orbán meg Szalai felhozza a kirúgás után.Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀Es mibol lett a kontra?
Klaci79
gabokocka
Befejeztem...
több mint 3 éve
Szalai.... Ezt nem átvenni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
3 olasz gól, 2-1Ennél a 3 Chiellini gól 2-1 volt csak jobb
Heisman
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem értem Dibuszt miért kellett berakni. Egyáltalán nincs benne a nemzetközi foci ritmusában. Az eddigi meccseken is így gondoltam de most is hogy ezen a Styleson annyira látszik hogy nem itthon tanulta a focit. Helyezkedés futás passzolas technika. Nagyon nem magyar focista. Kellene még belőle kettő és nagyon szép támadás építések lennének.
több mint 3 éve
Ez miért sárga amúgy? Rossinak meg ezek a nagy hülyeségei, van egy sárgás alapembered, erre véletlenül se viszi ám le

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀Es mibol lett a kontra?
Klaci79
több mint 3 éve
Séfi pont a németek ellen nem játszhat 😕
Poloska vagyok.