Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Rossi amúgy szeret cserélni.ancelotti iskola 😀
A 85.perc után 😃
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Középre 13 méterről na, illene jobb helyre lőni de kicsire nem adunk lesz meg helyzet 😃Sallai is csak a Freiburgban tud gólt rúgni ilyen helyzetbőlOtt azért vannak Dollarummatol gyengébb kapusok is
#JC6
zacknorb
több mint 3 éve
Spinát lecserélik, kiegyenlítünk!
több mint 3 éve
Sallai is csak a Freiburgban tud gólt rúgni ilyen helyzetbőlOtt azért vannak Dollarummatol gyengébb kapusok is
#JC6
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ejj de jó lehetett volnaSchafer a leghasznosabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Sallai is csak a Freiburgban tud gólt rúgni ilyen helyzetből
több mint 3 éve
Kicsereled a ket kapust vezetunk....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Megint egy szép kontra...ennyi...és jött a 10 szöglet 😀
több mint 3 éve
Rossi amúgy szeret cserélni.Minek, hiszen remekül járatják a labdát. Rafináltan kivárja amíg lecseréli az ellenfél a kezdőket, utána meg már lehet bármi.
A 85.perc után 😃
#JC6
#fontostétmeccs
több mint 3 éve
Igy van.És tizenvalahány labdát eladtunk a 16-os előtt...a térfelünkön meg 30-at kb.Most nem bantasbol te melyik meccset nezed? Egesz meccsen a lehetosegekhez kepest remekul jaratjuk a labdat, mar 10 lovesi kiserlet felett vagyunk es a gol is szep tamadasbol lett.Nem óvodás, légyszikes ne forgasd ki a szavaim...de látványosan nem tudunk labdát birtokolni, teljesen felesleges, mert ezeket a jó kis kontrajátékokat és széleken való elfutásokat is kell gyakorolni és azt pont gyengébb csapat ellen nem lehet megtenni.Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
Amúgy baj nincs, ezt el kell engedni aztán a német meccsből kisajtolni a maximumot.
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
Ez a nemzetek ligaja pont idealis, elot csapatok ellen focizhatunk. Ennyi erovel az angolok ellen se kellett volna focizni csak picsan rugni a labdat amerre allunk.
gabokocka
Na de végre itt a gól, ez sem épp egy kidolgozott akcióból..de azért örülünk
Klaci79
gabokocka
Klaci79
Benne van.
De utana majd visszaszerezzuk.
Inkabb ez mint hogy seggberugjuk a labdat es az egesz meccsen tori a hatunkat a halo es 10%ban van nalunk a labda.
több mint 3 éve
elmúlt napokban annyit FM-eztem, hogy a gól után kerestem az M4 sporton az "encourage" gombot 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
És tizenvalahány labdát eladtunk a 16-os előtt...a térfelünkön meg 30-at kb.Most nem bantasbol te melyik meccset nezed? Egesz meccsen a lehetosegekhez kepest remekul jaratjuk a labdat, mar 10 lovesi kiserlet felett vagyunk es a gol is szep tamadasbol lett.Nem óvodás, légyszikes ne forgasd ki a szavaim...de látványosan nem tudunk labdát birtokolni, teljesen felesleges, mert ezeket a jó kis kontrajátékokat és széleken való elfutásokat is kell gyakorolni és azt pont gyengébb csapat ellen nem lehet megtenni.Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
Amúgy baj nincs, ezt el kell engedni aztán a német meccsből kisajtolni a maximumot.
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
Ez a nemzetek ligaja pont idealis, elot csapatok ellen focizhatunk. Ennyi erovel az angolok ellen se kellett volna focizni csak picsan rugni a labdat amerre allunk.
gabokocka
Klaci79
gabokocka
több mint 3 éve
Szobi, Nagy Zs, Lajos elfáradt
több mint 3 éve
Most nem bantasbol te melyik meccset nezed? Egesz meccsen a lehetosegekhez kepest remekul jaratjuk a labdat, mar 10 lovesi kiserlet felett vagyunk es a gol is szep tamadasbol lett.Nem óvodás, légyszikes ne forgasd ki a szavaim...de látványosan nem tudunk labdát birtokolni, teljesen felesleges, mert ezeket a jó kis kontrajátékokat és széleken való elfutásokat is kell gyakorolni és azt pont gyengébb csapat ellen nem lehet megtenni.Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
több mint 3 éve
Nem óvodás, légyszikes ne forgasd ki a szavaim...de látványosan nem tudunk labdát birtokolni, teljesen felesleges, mert ezeket a jó kis kontrajátékokat és széleken való elfutásokat is kell gyakorolni és azt pont gyengébb csapat ellen nem lehet megtenni.Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79
gabokocka
több mint 3 éve
3 olasz gól, 2-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Fityóóóó
több mint 3 éve
Ott van more szedd ko bohóc
több mint 3 éve
Németek vezetnek
több mint 3 éve
Közben vezetnek a németek
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nyilvan ovodas kozepso csoport ellen gyakorolhatsz, nem ersz lofaszt se vele.Veszíteni nem veszítünk, de szerintem nem az olaszok ellen kell gyakorolni a labdabirtoklást. Viszont tökéletes lenne a kontrákra és abból teremtjük is a veszélyt...Miert? Probaljunk futballozni. Mit veszithetunk? Nekem kifejezetten tetszik, hogy van elkepzelesunk arrol mit kezdjunk a labdaval. Hogy nem mindig sikerul az egy dolog, de legalabb megprobaljuk, es ez a fejlodes zaloga.Szerintem az a gond, hogy az angol után elhittük, hogy nekünk van focink...kellene maradni a tuti védekezésnél és kontráknál. PErsze már késő, de nem kellett volna erőltetni ezt a mi tudunk játszani dolgot.Felmegyunk, megprobalunk labdat szerezni, ha nem sikerul akkor baj van, mert a ket szelso nem tud visszaerni. Ez feltetlen meg nem is volna gond, ha a belso vedok jolhelyezkednenek, es belul lezarnak a teruletet, de lang es szalai se elete meccset jatssza, igy ha orbant kimozgatjak belulrol baj van.Amugy nem jatszunk rosszul, hatul tobbszor elcsusztunk, de probalunk futballozni, nem rugjuk seggbe a labdat, csak azert harom nap alatt ket ilyen meccs kicsit sok.Taktikailag az olaszok valamit nagyon jól csinálnak, mert állandóan többen vannak a szarnyvédőinkre.
gabokocka
tüsi91
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Klaci79