Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
több mint 3 éve
de legalább nem testnevelésből felmentettek !!!Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Az első válogatott meccs után: 3M €
Magyarország tényleg előre megy 😃
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Legalja lett az is...
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem rossz meccs ez a Plymouth-Ipswich
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
Stez
jobbágy#JC6
Legalja lett az is...

több mint 3 éve
Bedőltem megint az NSO-nak🙁Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 933
Megnezve...szalaie a legszebb.kulonleges.Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-nWho gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
— UEFA Nations League (@EURO2024) September 24, 2022
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
🇹🇷 İsmail Yüksek#UNLGOTR | @AlipayPlus | #NationsLeague
Matthew99
slowmotion
több mint 3 éve
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-nWho gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
Matthew99
több mint 3 éve
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?nem hiszem, előtte már lesznek EB selejtezők is
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Na akkor szóljunk az ikarusnak h Hugi atjohet ide szavazni ha lezartak a másikat a bahiron.Who gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Who gets your vote for Goal of the Round? ⚽️ 🥇
🇩🇰 Christian Eriksen
🇭🇺 Ádám Szalai
🇫🇷 Kylian Mbappé

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €Az első válogatott meccs után: 3M €
több mint 3 éve
Ő a Hall of Fame termében fogant, alanyi jogon Hall of Famer, a több csak köztes állapot.de csak Bajner Bálint utánUristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Stez
Kampman
Löfli
több mint 3 éve
Szerintem ez klasszikus pedagógiai módszer. Pontosan tudja ő is, hogy Németh az első számú opció. Csak gondolom látta játszani kint és úgy van vele, hogy ez nem elég.Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Más igazán nincs, nem is tartanám egy rossz megoldásnak amíg jön valaki.
Kenny
Go Vikings!
Stez
több mint 3 éve
Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
Go Vikings!
több mint 3 éve
Amíg nem kezdő rendszeresen a Genkben addig nem fogja berakni kezdőnek.Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
Go Vikings!
Előbb teszi fel tényleg Gazdagot vagy Sallait.
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.Jah, sanszosan a Sallai, Gazdag paros lesz majd elol tamadokent a kovetkezo 1-2 evben meg. Mas kerdes, hogy Gazdag hiaba jo, szerintem tamadokent azert nem lesz kifejezetten veszelyes.
Kenny
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Kenny
több mint 3 éve
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.Más igazán nincs, nem is tartanám egy rossz megoldásnak amíg jön valaki.
több mint 3 éve
Halkan jegyzem meg, Szalai is a seggen veszi minden meccs 50. perceben a levegot, nem vegez olyan embertelen munkat sem, hogy papiron potolhatatlan legyen, itt jon be az, hogy ez az a poszt, ahol keptelen a magyar futball igazan korrekt jatekost kinevelni. Szalai ami miatt kitunt, hogy mindig is intelligens volt, emiatt ezerszer jobban helyezkedik barmelyik masik csatarnal az elmult 15 evbol, ezaltal viszont pont nagyon okosan tud maganak rendre energiat sporolni.Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt
Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Neki ez a jatekintelligencia a vereben volt mindig is, sosem volt ugyes vagy technikas gyerek, o ebben volt a kiemelkedo.
Ezt csak azert mondom, mert Adam nettoban alapvetoen nem vegezne el kevesebb melot 65 perc alatt, mint Szalai ugyanennyi ido alatt, szimplan eg es fold a kulonbseg a helyezkedese kozott. Ugyanez volt Nikoliccsal is, Hahnnal is. ezert van az, hogy rajtuk mar 20-25 perc utan is azt latja az ember, hogy veguk van, elfogytak mar ennyi ido alatt. Mivel sok folosleges energiat egetnek el a rossz helyezkedessel es az ebbol fakado plusz mozgasokkal.
több mint 3 éve
Nekem azt mondták, hogy nyugatra menet könnyebb az átállás, amikor arrafelé jártam, akkor nekem sem volt nagy gond az átállással, visszafelé már jóval karcosabban ment, szóval a saját példám alapján Gazdagnak alapvetően nehezebb lenne ez, mint Ádámnak. De mondom, ezt nem veszem egzaktnak, inkább saját tapasztalatLehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt
Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Szerintem ő szimplán ilyen darabos mozgású, ami megtévesztő lehet, mert hirtelen egy lépésből otthagyta az angolokat és tegnap a német védőjét is, pech, hogy Ter Stegen leért

több mint 3 éve
Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.És Gazdag?
empty taxi
Wyatt