Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
www.origo.hu/sport/futball/20220607-olaszorszag-magyarorszag-nemzetek-ligaja-masodik-fordulo-osszefoglalo-eredmeny.htmlAlternatív valóság, de ez nekik csak újgyakorlat, nagyobb hazugsagot is bofogtek már fel
több mint 3 éve
Igen, Előre a 60 csapatos bajnokságért.Kevés károsabb dolog történhetett aHülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
peach
több mint 3 éve
Kevés károsabb dolog történhetett aHülyébben nézne ki, ha szelktív memória miatt az elmúlt 2 eb nem maradt volna ki egyeseknek 😊
magyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
/lassan mèg a játékosok is elhiszik hogy ez fontos ahogy nyilatkoznak szerencsétlenek😕
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Én láttam biztató jeleket is.ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
En elegedett voltam a maival, 5-0-nal nem lettem volna.
Es sztem a szurkolok donto tobbsege igy van.
gabokocka
#JC6
😀
petey
több mint 3 éve
ez a mantra megy x éve "Ilyen meccsekre lehet építeni."Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
gabokocka
#JC6
😀
több mint 3 éve
Kevés károsabb dolog történhetett amagyar focival, mint hogy ezeket a barátságos meccseket el tudják adni tétmeccseknek.
több mint 3 éve
Azt hittem az olaszok ellen játszottunk 😱Csóri Ádám.Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is
9 perc játék - 0 labdaérintés.
Szalai ellenben a 70.percben már nem kapott levegőt, mégis maradt.
Komolyan érdekelne, mitől fél az olasz?
#JC6
peach
több mint 3 éve
Kurva nagy gyökér aki az interjúkat csinálja
több mint 3 éve
Csóri Ádám.Valamit nagyon benéztél, az angolok ellen volt kapuralövése is
9 perc játék - 0 labdaérintés.
#JC6
több mint 3 éve
Csóri Ádám. 9 perc játék - 0 labdaérintés.
több mint 3 éve
Igen, előre lenyilatkozta h mind2 ország himnuszát énekelni fogja.Rossi is énekli régóta, ez tényleg becsülendő.Nem figyeltem: most is énekelte? Ebben a szituban azért elég érdekes lenne.
Bálesz
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A romanok viszont jol mennek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Én azt nem értem, hogy mi értelme van 5 percekre berakosgatni Ádámot.Ha nem kap legalább fél órát, esélye sem lesz semmire kb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sajnos ahogy a city infót úgy a tiedet sem tudom ellenőrizni. Jövőre Belgium neki, aztán kiderül. Szerintem apuci olcsóbban is megúszhatta volna ha ez a cél.Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak isSajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Srác az NB1ből nem tűnt ki, erre kapja a meghívót.
Gyönyörű
#JC6
Klaci79
#JC6
több mint 3 éve
Ez egy nagyon élvezetes, nyílt sisakos, nagyon is vállalható játék volt a válogatottól. Rég láttam őket így játszani. Ráadásul azért is jár a dicséret, mivel az olaszok egyáltalán nem vették félvállról a meccset, és esélyünk volt az X-re is. Ilyen meccsekre lehet építeni.Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
gabokocka
több mint 3 éve
Az a baj, hogy a City le sem hajol ilyen gyerekekért, nem tudom ki nyomja állandóan ezt az infót.. apuci a fél vagyonát abba nyomta hogy vigyék külföldre. Maradt egy kis apró Rossinak isSajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
#JC6
Klaci79
több mint 3 éve
Sajnos minimálisat játszott nb1-ben, mert ilyen idióta Mártonok voltak az edzői...U-19-ből nagyon kiemelkedett. Persze tudom, hogy ez kevés, de a City-nek meg Rossinak is úgy látszik bejön. 5 perc nem a világ és szívesen látnék több tehetséges magyar fiatalt is pár percre, de sajnos nem sok van még ezen a szinten se.Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
#JC6
több mint 3 éve
Meg hat ugye a foci a szorakoztatasrol szol.Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
dande
több mint 3 éve
csak szomorú hogy elhiszem az angolok meg az EB, sőt a Rossi ére kezdete óta hogy esetleg lehet a csapatból valami, nyomunk az X-ért, erre jön a jó magyar protekció ami lehúz a nagy szurkolásból 😕Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire fikázod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Utoljára kb 10 evvel ezelőtt került be ekkora hátszéllel játékos a magyar felnőtt válogatottba.Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Klaci79
Gyönyörű
több mint 3 éve
Az utolsó 10 percre némi ész kellett volna a pályára, mert az nem maradt senkinek. Rendesen lement a roló és agy nélkül csapongtunk
több mint 3 éve
Kane közben kiegyenlített a németek ellen tiziből2. hely...stop the count!
zacknorb
több mint 3 éve
Jo ez a 2-1, csak kurvara nem er semmit.Pont ugyan annyit mint az 5-0 de azèrt mègis jobban hangzik 😛🤪
Kenny
több mint 3 éve
Na latod, ugyhogy a helyen lehet kezelni a jelenlegi eredmenyeket.Egy ev alatt idegenben huzta ellenunk az idot Nemetorszag es Olaszorszag.Mi még húztuk az időt itthon az andorrai pékek ellen nehogy kiegyenlítsenek..
gabokocka
ThundersNFL
több mint 3 éve
Elég furcsa megnyilatkozásaid vannak Vancsáról. 17 évesen Rossi úgy gondolja, hogy kapja meg a lehetőséget 5 percre, te meg folyamatosan fikázod...tartozik neked pénzel? Vagy elvitte előled a bevásárlókocsit, hogy ennyire szídod egyfolytában? 😊Ja most Vancsa kétszer.c egyik a kezévelEddig úgy helyezkedett mint én amikor nem akarok labdát kapni nehogy elbasszam és egyszer lekezelte magának szó szerint 😀
#JC6
Heisman
Szerkesztette: Klaci79