Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!

m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0
steelwolf
Na de az ékszerdobozba kb 4 ezren férnek be... Vagy itt is olyan megoldást alkalmaznak, mint a Rammstein-koncertnél, és két meccset játszanak, hogy mindenki láthassa?
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 278 — "Montoya por favor!"
Kerkez az első válogatott meccs előtt: 700k €
Az első válogatott meccs után: 3M €

Magyarország tényleg előre megy 😃
jobbágy#JC6
Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Stez
Bedőltem megint az NSO-nak🙁
jobbágy#JC6
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).
Legalja lett az is...
Bálesz
de legalább nem testnevelésből felmentettek !!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 278 — "Montoya por favor!"
nem rossz meccs ez a Plymouth-Ipswich

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 159 — Illegális gyakorló

jobbágy#JC6
Nem igazan, szeptember 14-en frissitettek a transfermarkt.de adatbazisat, mar majdnem ket hete 3 millios becsult erteke van.
Stez
jobbágy#JC6
Pedig ott van minőségi tartalom is. Ma pl Németh Balázs interjú. A múlt héten Déri Stefi (...). Már alig várom, hogy megtudjam, Trombitás Kristóf vajon indult-e oviban lengőteke-bajnokságon, vagy hogy Deák Dánielnek egyszerre hány medicinlabda fér a homlokára (tipp: az összes).
Legalja lett az is...

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344

jobbágy#JC6
Stez
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 146 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Orbán és az Olasz Szuperkupa esete!

m.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5733772933309926/?type=3&av=100000082994514&eav=AfY97FyDAy3SkOrfbSuOPRhq7GB0nesNZzGGQtupoIhobRnL9mHDJHKTWayAXxQahJA&source=48&paipv=0

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 933

Matthew99
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-n
slowmotion
Megnezve...szalaie a legszebb.kulonleges.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 475 — Cowboys fan

Matthew99
Szerintem mondjuk most nem kérdés, nem úgy, mint a '16-os eb-n
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 419 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?
csebi
nem hiszem, előtte már lesznek EB selejtezők is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 534 — Lucas Scott

Matthew99
Na akkor szóljunk az ikarusnak h Hugi atjohet ide szavazni ha lezartak a másikat a bahiron.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 534 — Lucas Scott
És ha véletlenül final fourt játszunk akkor azon még ugye lesz Ádám?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 574 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 49 948 — Whoops, looks like something went wrong.

jobbágy#JC6

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 062
Uristen, azert korszakos zseninek ne nevezzuk mar Szalait. Zsenialis, amit muvelt a legutobbi idoszakban a valogatottban, de azert na. Mindjart o lesz a kovetkezo Ronaldo.
Stez
Ha lenne magyar soccer HOF, azért csak bekerülhetne.
Kampman
de csak Bajner Bálint után
Löfli
Ő a Hall of Fame termében fogant, alanyi jogon Hall of Famer, a több csak köztes állapot.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!
Nekem van egy érzésem, hogy Rossi Gazdagot fogja feltenni Szalai helyére.
Más igazán nincs, nem is tartanám egy rossz megoldásnak amíg jön valaki.
Kenny
És a fekete csóka az U21-es csapatból, Német vagy ki...?
Go Vikings!
Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.
Stez
Szerintem ez klasszikus pedagógiai módszer. Pontosan tudja ő is, hogy Németh az első számú opció. Csak gondolom látta játszani kint és úgy van vele, hogy ez nem elég.

több mint 3 éve
Kenny
Go Vikings!
Hat miutan mar most ezerszer tobbet jatszik, mint Vancsa, aki belga 2-ben tolja, neha beteszik, mig Nemethet belga 1-ben azert mar szepen jatszatjak, de meg ezek utan is Vancsat hivta be, sot, Nemethrol meg meg kiseloadast is tartott Rossi a sajttajon, hogy ez bizony meg nem eleg, igy valoszinusithetoen nem tul nagy fanja Nemethnek.

több mint 3 éve
Kenny
Go Vikings!
Amíg nem kezdő rendszeresen a Genkben addig nem fogja berakni kezdőnek.
Előbb teszi fel tényleg Gazdagot vagy Sallait.

több mint 3 éve
Kenny
Jah, sanszosan a Sallai, Gazdag paros lesz majd elol tamadokent a kovetkezo 1-2 evben meg. Mas kerdes, hogy Gazdag hiaba jo, szerintem tamadokent azert nem lesz kifejezetten veszelyes.

több mint 3 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 604 — Bowl Winner
Kenny

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 956 — Sworn to the Dark
Zubkov góóól

built for this shit

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Egyébként igen, ez lehet simán jetlag Ádámnál.
empty taxi
És Gazdag?
Wyatt
Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.

Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Halkan jegyzem meg, Szalai is a seggen veszi minden meccs 50. perceben a levegot, nem vegez olyan embertelen munkat sem, hogy papiron potolhatatlan legyen, itt jon be az, hogy ez az a poszt, ahol keptelen a magyar futball igazan korrekt jatekost kinevelni. Szalai ami miatt kitunt, hogy mindig is intelligens volt, emiatt ezerszer jobban helyezkedik barmelyik masik csatarnal az elmult 15 evbol, ezaltal viszont pont nagyon okosan tud maganak rendre energiat sporolni.

Neki ez a jatekintelligencia a vereben volt mindig is, sosem volt ugyes vagy technikas gyerek, o ebben volt a kiemelkedo.

Ezt csak azert mondom, mert Adam nettoban alapvetoen nem vegezne el kevesebb melot 65 perc alatt, mint Szalai ugyanennyi ido alatt, szimplan eg es fold a kulonbseg a helyezkedese kozott. Ugyanez volt Nikoliccsal is, Hahnnal is. ezert van az, hogy rajtuk mar 20-25 perc utan is azt latja az ember, hogy veguk van, elfogytak mar ennyi ido alatt. Mivel sok folosleges energiat egetnek el a rossz helyezkedessel es az ebbol fakado plusz mozgasokkal.

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
empty taxi
És Gazdag?
Wyatt
Lehet ő jobban jött ki belőle, gondolom az USA-n belüli repkedéseknél is van vmennyi jetlag, meg lehet az se mindegy, hogy honnan mész hova, bár általában az NFL játékosok a londoni meccsekre megfekszenek.

Nemtom, csak ötletelek, azért az eléggé aggasztó lenne, hogyha ez lenne a top formája.
Lúdas Solymi
Nekem azt mondták, hogy nyugatra menet könnyebb az átállás, amikor arrafelé jártam, akkor nekem sem volt nagy gond az átállással, visszafelé már jóval karcosabban ment, szóval a saját példám alapján Gazdagnak alapvetően nehezebb lenne ez, mint Ádámnak. De mondom, ezt nem veszem egzaktnak, inkább saját tapasztalat

Szerintem ő szimplán ilyen darabos mozgású, ami megtévesztő lehet, mert hirtelen egy lépésből otthagyta az angolokat és tegnap a német védőjét is, pech, hogy Ter Stegen leért

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 600
empty taxi
És Gazdag?
Wyatt