Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 528 — Bla, bla, bla
Eddig nem figyeltem de Négo énekli a himnuszt! Mennyire becsülendő már, hogy megtanulta, hogy fontos volt Neki!!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 790
Na jóvan, Vitya kint van, küldi az energiát a fiúknak 😊
bcsarli
energizálás történik

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 443 — beers & Packers
bcsarli
Már el is ment a kedvem az egésztől.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.

Inkabb kp-ra hoztak volna valakit. Mert Siger es Vecsei gyenge.
Toto21
Gavric semmit nem mutatott eddig, szerintem valami névrokonát hozhattuk el. Ha ő a szerb foci egyik legnagyobb ígérete, akkor jó nagy szarban vannak.
Mercier kétlem, hogy eszetlen sok pénzbe került, ha egyáltalán.
Vkp-ban szerintem megvagyunk, Esiti és Laiduni bőven jó ott, kiegnek meg Vécsei megteszi.
KH kellene még egy szerintem, de ha Iyinbor meggyőzi a stábot, akkor az is rendben.
Inkább a sok feleslegtől kellene megszabadulni (Baturina, Kharaisvili), gondolom nem kis fizuért csinálják a semmit.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 118 — Kinek mit intézett a kormánya
Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.

Toto21
aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
eaglesmcnabb
De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.
Toto21
Egymás után 3 csoportkört követően ezek az aggodalmak talán már kevésbé jogosak.
Kampman
Azert en felek a vedelmtol. Szerintem Miha igenis hianyozni fog. De majd augusztusban beszelhetunk rola. ^^

Örülnek ha nem lenne igazam.
Toto21
a védelemtől én is tartok, nem is értem minek kell a 33. támadó szellemű playa, mikor európába kellenének a minőségi védők (nem vagyok nagy fradista, a magyar focit szeretem)

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073

Toto21
aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
eaglesmcnabb
De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.
Toto21
Egymás után 3 csoportkört követően ezek az aggodalmak talán már kevésbé jogosak.
Kampman
Azert en felek a vedelmtol. Szerintem Miha igenis hianyozni fog. De majd augusztusban beszelhetunk rola. ^^

Örülnek ha nem lenne igazam.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 734 — "Montoya por favor!"

Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
úgyis a tavaszi keret lesz az alap, az újak pedig beépülnek folyamatosan (vagy nem)
amúgy pedig az ekl csoportkör az alap, azt elérni kötelező minimum
zacknorb
hátha esetleg nem egy top 5 ligás csapat jön a csoportba szembe akkor a továbbjutás is szerintem

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 118 — Kinek mit intézett a kormánya

Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
úgyis a tavaszi keret lesz az alap, az újak pedig beépülnek folyamatosan (vagy nem)
amúgy pedig az ekl csoportkör az alap, azt elérni kötelező minimum

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 790

Toto21
eaglesmcnabb
Toto21

több mint 3 éve

Toto21
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska

Toto21

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Magyar kezdőben egyedül egy Gula-Dibusz csere volt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve

Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 058
Erősen gondolkodom hogy ne nézzem a mai válogatott meccset, amikor utoljára háromszor kihagytam mindig nyertünk 😀
Magyar 2-1 Horvát
Lengyel 1-2 Magyar
Magyar 1-0 Angol
Nem érdekelne a gurulós Világbajnokok lennénk 😀
Heisman
Ha nem nezed, legalabb tippmixujjeee.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ja amúgy, még egy fehér playa a rasszista Madridba... 😀
eaglesmcnabb
Blancos Lives Matter

több mint 3 éve
ja amúgy, még egy fehér playa a rasszista Madridba... 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 734 — "Montoya por favor!"
Erősen gondolkodom hogy ne nézzem a mai válogatott meccset, amikor utoljára háromszor kihagytam mindig nyertünk 😀
Magyar 2-1 Horvát
Lengyel 1-2 Magyar
Magyar 1-0 Angol
Nem érdekelne a gurulós Világbajnokok lennénk 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Van pénz lóvéra.

empty taxi
Ennyi pénzért egy Makalele, Vieira, Casemiro pályát kell befusson...

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 450 — Cowboys fan
Van pénz lóvéra.

empty taxi
hát ennyi pénzért menjen csak oda
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 207 — WHO DAT!!!!
Van pénz lóvéra.
empty taxi
BL-bű!

Már tényleg csak egy gnabry kéne, vagy egy gabriel jézus oszt jöhet a kövi szezon!
eaglesmcnabb
Wikipedian valami troll beírta, hogy a Barcában játszik 😀

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 133
Van pénz lóvéra.
empty taxi
BL-bű!

Már tényleg csak egy gnabry kéne, vagy egy gabriel jézus oszt jöhet a kövi szezon!
eaglesmcnabb
Egy jobbhátvéd kellene ( Pedro Porro, Hakimi ) illetve arra a két posztra amit írtál, oda kell 1-1 minőségi ember.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Van pénz lóvéra.
empty taxi
BL-bű!

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Van pénz lóvéra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Liverpoolban imádná, hogy a csatárnak kell lennie az első védőnek, és vezeni a pressinget, 34 évesen biztosan erre vágyna a PL-ben. A Citynél jó lesz szerintem Haaland, meglesz a meccsenkénti 3-4 nagy helyzete neki is, csak ő ebből jobb hatékonysággal fog betalálni, mint bárki, aki mostanában arrafelé játszott.