Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Eddig nem figyeltem de Négo énekli a himnuszt! Mennyire becsülendő már, hogy megtanulta, hogy fontos volt Neki!!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Na jóvan, Vitya kint van, küldi az energiát a fiúknak 😊energizálás történik
bcsarli
több mint 3 éve
Na jóvan, Vitya kint van, küldi az energiát a fiúknak 😊Már el is ment a kedvem az egésztől.
bcsarli
több mint 3 éve
Na jóvan, Vitya kint van, küldi az energiát a fiúknak 😊
több mint 3 éve
Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.Gavric semmit nem mutatott eddig, szerintem valami névrokonát hozhattuk el. Ha ő a szerb foci egyik legnagyobb ígérete, akkor jó nagy szarban vannak.
Inkabb kp-ra hoztak volna valakit. Mert Siger es Vecsei gyenge.
Toto21
Mercier kétlem, hogy eszetlen sok pénzbe került, ha egyáltalán.
Vkp-ban szerintem megvagyunk, Esiti és Laiduni bőven jó ott, kiegnek meg Vécsei megteszi.
KH kellene még egy szerintem, de ha Iyinbor meggyőzi a stábot, akkor az is rendben.
Inkább a sok feleslegtől kellene megszabadulni (Baturina, Kharaisvili), gondolom nem kis fizuért csinálják a semmit.

több mint 3 éve
a védelemtől én is tartok, nem is értem minek kell a 33. támadó szellemű playa, mikor európába kellenének a minőségi védők (nem vagyok nagy fradista, a magyar focit szeretem)Azert en felek a vedelmtol. Szerintem Miha igenis hianyozni fog. De majd augusztusban beszelhetunk rola. ^^Egymás után 3 csoportkört követően ezek az aggodalmak talán már kevésbé jogosak.De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
Kampman
Örülnek ha nem lenne igazam.
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azert en felek a vedelmtol. Szerintem Miha igenis hianyozni fog. De majd augusztusban beszelhetunk rola. ^^Egymás után 3 csoportkört követően ezek az aggodalmak talán már kevésbé jogosak.De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
Kampman
Örülnek ha nem lenne igazam.
több mint 3 éve
hátha esetleg nem egy top 5 ligás csapat jön a csoportba szembe akkor a továbbjutás is szerintemúgyis a tavaszi keret lesz az alap, az újak pedig beépülnek folyamatosan (vagy nem)De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
amúgy pedig az ekl csoportkör az alap, azt elérni kötelező minimum
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
úgyis a tavaszi keret lesz az alap, az újak pedig beépülnek folyamatosan (vagy nem)De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
amúgy pedig az ekl csoportkör az alap, azt elérni kötelező minimum
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Egymás után 3 csoportkört követően ezek az aggodalmak talán már kevésbé jogosak.De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
Toto21
több mint 3 éve
De a Fradinak nelkule is meg lett volna a megyei 1. Mire beepitjuk, arra meg kizugunk a selejtezokbol. Megint az lesz a problema, hogy nem all ossze a csapat augusztusra. Marad majd a bajnoksag, meg a kupa.Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Jol latom a Fradi fiatalit. 32 evesen vasarolni jatekost, mikor tavaly jott Gavric. Szorjak a penzt esztelenul.aki amúgy 33 éves lesz 1 hónap múlva 😀 Ettől még lehet jó játékos 2-3 évig NB1ben simán.
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Magyar kezdőben egyedül egy Gula-Dibusz csere volt
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Erősen gondolkodom hogy ne nézzem a mai válogatott meccset, amikor utoljára háromszor kihagytam mindig nyertünk 😀Ha nem nezed, legalabb tippmixujjeee.
Magyar 2-1 Horvát
Lengyel 1-2 Magyar
Magyar 1-0 Angol
Nem érdekelne a gurulós Világbajnokok lennénk 😀
Heisman
több mint 3 éve
ja amúgy, még egy fehér playa a rasszista Madridba... 😀Blancos Lives Matter
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ja amúgy, még egy fehér playa a rasszista Madridba... 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Erősen gondolkodom hogy ne nézzem a mai válogatott meccset, amikor utoljára háromszor kihagytam mindig nyertünk 😀Magyar 2-1 Horvát
Lengyel 1-2 Magyar
Magyar 1-0 Angol
Nem érdekelne a gurulós Világbajnokok lennénk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Van pénz lóvéra.Ennyi pénzért egy Makalele, Vieira, Casemiro pályát kell befusson...
Real Madrid have reached an agreement with Monaco for Aurelien Tchouameni worth over €100m, according to the Athletic 💰 pic.twitter.com/PYvto80YmM
— Football Transfers (@Transfersdotcom) June 7, 2022
empty taxi
több mint 3 éve
Van pénz lóvéra.hát ennyi pénzért menjen csak oda
Real Madrid have reached an agreement with Monaco for Aurelien Tchouameni worth over €100m, according to the Athletic 💰 pic.twitter.com/PYvto80YmM
empty taxi
több mint 3 éve
Wikipedian valami troll beírta, hogy a Barcában játszik 😀Van pénz lóvéra.BL-bű!
empty taxi
Már tényleg csak egy gnabry kéne, vagy egy gabriel jézus oszt jöhet a kövi szezon!
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Egy jobbhátvéd kellene ( Pedro Porro, Hakimi ) illetve arra a két posztra amit írtál, oda kell 1-1 minőségi ember.Van pénz lóvéra.BL-bű!
empty taxi
Már tényleg csak egy gnabry kéne, vagy egy gabriel jézus oszt jöhet a kövi szezon!
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Van pénz lóvéra.BL-bű!
empty taxi
több mint 3 éve
Van pénz lóvéra.Real Madrid have reached an agreement with Monaco for Aurelien Tchouameni worth over €100m, according to the Athletic 💰 pic.twitter.com/PYvto80YmM

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Liverpoolban imádná, hogy a csatárnak kell lennie az első védőnek, és vezeni a pressinget, 34 évesen biztosan erre vágyna a PL-ben. A Citynél jó lesz szerintem Haaland, meglesz a meccsenkénti 3-4 nagy helyzete neki is, csak ő ebből jobb hatékonysággal fog betalálni, mint bárki, aki mostanában arrafelé játszott.