Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 118 — Kinek mit intézett a kormánya
Messi 5 gól az észtek ellen
Ha esetleg még kérdéses volt, ki nyeri idén az aranylabdát 😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 039
Benzin és gyufa
#JC6
Azt hiszem, erre kár bármit is reagálni. Magadat minősíted.
nagylaza
Ugyan, keresztény társunk csak testvéri és felebaráti szeretetét nyilvánította ki.

Sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogyha csatlakoztak a "jók" csapatához, az már elég az üdvösséghez.
Meg amúgy is gyarló, ez csak belefér nem? Vagy maximum csak radikális...
Solymi
Sztem nem az embert akarja elégetni, csak a szallagot. Az már bűn?
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
Hihetetlen amúgy hogy a fórumozók 98%-ával teljesen más nyelvet beszélünk. Mintha direkt csak a rosszat látnák bele az írásomba.
Egy keresztény, aki embereket égetne 2022-ben? 🤣 lol.
Aztán jönnek itt a fellengzős dumával, hogy magamat minősítem, meg a keresztény felebaráti szeretet.. basszus, tényleg lol. Sepergessetek már otthon inkább..
#JC6
Így van, az emberegetes es kontinensek oslakosainak a kiirtasa az a kozepkorban divott, most a gyerekek megrontasa a meno.
gabokocka
Csak a Fidesz. Mindörökké!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Uramisten ez a minifoci Eb ez micsoda? 😀

Most realizáltam, hogy mennyi játékost ismerek személyesen a magyar keretből.
Hanni
napiszaros Csoszát Gyöngyösről? 😀 Szimpi srác, anno vagy 10 éve az akkori barátnőmre nyomult. 😀
eaglesmcnabb
Többek között 😀 Istenem végtelen sztorim van arról a jóképességűről 😀
Mondjuk Fülöp Viktor jó arc, vele sokáig igen jóban voltam, nem is értem hogy tudja elviselni ezt a szellemi színvonalat ott.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska

Hanni
napiszaros Csoszát Gyöngyösről? 😀 Szimpi srác, anno vagy 10 éve az akkori barátnőmre nyomult. 😀

Amúgy a fél keret játszott Kartal SE futsalban az mb2-ben, Barabás pedig még az üzleti ligában is szembejött évente kétszer, egyszer gólkirály is lett asszem és vagy háromszor nyertek bajnokságot, de a szedett-vedett csapatunktól kétszer is kikaptak már, pedig közünk nem volt az A ligához tudásban. Rendkívül szimpatikus játékos, Kartalban is neki volt a legnagyobb arca, plusz általában idegbeteg lett ellenünk, igaz az se segített hogy pár éve a mi meccsünkön sérült le vagy 3 hónapra.

Párat én is ismerek, tudtam volna "szerethetőbb" kezdőt is összerakni, bár Sós Márkó és a lepkekirály Tajti a szimpatikus játékosok közé tartozott itt 😀 A többi válogatott kevésbé veszi komolyan, ennyi volt NB1-es válogatott semelyik keretben sincs, azért ez valahol beárazza a színvonalat.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 335 — nabege2@yahoo.com
Az NSO kommentekből azért látszik, hogy nagyon megegyezik az egybites futballdrukker és a fidesz szavazóbázis.
Annak is leginkább az oroszpárti része.
Bazzani
Bazza ne izélj már, el lett magyarázva miért nem szeretik a jobboldaliak Ukrajnát.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 058
Mert a térdelés meg a szivárványfos CSK-szalag miben segít?
#JC6
Érződik rajtad, hogy te mindenképpen segíteni szeretnél, csak más eszközökkel. Mivel is?
nagylaza
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza
Ugyan, keresztény társunk csak testvéri és felebaráti szeretetét nyilvánította ki.

Sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogyha csatlakoztak a "jók" csapatához, az már elég az üdvösséghez.
Solymi
davemayer
Kevés választja el a kettőt egymástól ha kétértelműen fogalmaz az ember.
Amúgy meg mit old meg, hogyha elégeti a szalagot?
És ha az ember pólójára teszi, letépi?
Ha magára tetováltatja, kivágja?
Ha felszólal ellene befogja a száját, kivágja a nyelvét?

Volt ugye a nürnbergi törvény Németországban, ami elég sok mindent tiltott, üldözték a zsidókon kívül a többi nemzetet, fogyatékosokat, kommunistákat, homoszexuálisokat, stb.

De ott van Amerika is, ahol a feketéket üldözték, mellette a kommunistákat és a melegeket is...
Angliában meg ugye kasztrálták is a melegeket, csúnya idők voltak azok, de legalább elmúlt a világ azon felén.

Aztán itt van a modern kori Magyarország, amely mindenkit szeret, elfogad, mindenkinek segít, csak épp a törvényei, kommunikációja és a tömegeket irányító és befolyásoló pszichózisa és cselekedetei ezzel ellentétesek.

Lehetsz te bármilyen, csak rejtsd el, rejtőzz el, ne mutasd, színlelj, tagozódj be, stb...akkor leszel jó állampolgár.

Hát, gratulálok...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 287 — Keep pounding
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
Hihetetlen amúgy hogy a fórumozók 98%-ával teljesen más nyelvet beszélünk. Mintha direkt csak a rosszat látnák bele az írásomba.
Aztán jönnek itt a fellengzős dumával, hogy magamat minősítem, meg a keresztény felebaráti szeretet.. basszus, tényleg lol. Sepergessetek már otthon inkább..
#JC6
Így van, az emberegetes es kontinensek oslakosainak a kiirtasa az a kozepkorban divott, most a gyerekek megrontasa a meno.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 039
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley
Az NSO kommentekből azért látszik, hogy nagyon megegyezik az egybites futballdrukker és a fidesz szavazóbázis.
Annak is leginkább az oroszpárti része.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 450 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egyedül 1958-ban voltak vb-n a walesiek, grat nekik!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Na majd erre holnap igyekszem válaszolni, nem kell egyetérteni majd vele, persze
Wyatt
nemár baszki, ha így vezeted fel akkor tuti nem is fogok!

na csak kijutottak, egyszerre 4 csapatnak még úgyse szurkoltam 1 vb-n 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 335 — nabege2@yahoo.com
bírom, hogy van egy lóbaszó stadionjuk, erre ebbe a piciben játszanak egy ilyen fontos meccset 😊
tudom mé, de akkor is zavar külsősként 😊
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 789
ez választja el a szar játékost meg Balet, hihetetlen ez a csávó, hogy amikor igazán fontos, és nagyon kell a válogatottnak a gól akkor mindig talál legalább egyet 😀
eaglesmcnabb
Magyarul Bale a velszi Benzema?

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na majd erre holnap igyekszem válaszolni, nem kell egyetérteni majd vele, persze

több mint 3 éve
ez választja el a szar játékost meg Balet, hihetetlen ez a csávó, hogy amikor igazán fontos, és nagyon kell a válogatottnak a gól akkor mindig talál legalább egyet 😀
eaglesmcnabb
Nem tudom láttad-e, de ez nem az ő érdeme, Yarmolenkonak csúnya öngólja volt.
davemayer
Láttam 😀, nyilván kellett hozzá, mert valszeg a kapus védte volna, de lövésból lesz a gól 😀
Előző körben is az osztrákokat 2-1-re verték, ahol kettőt lőtt, anno az EB-n az angoloknak is bebaszta a szabadot, kövi meccsen a szlovákoknak is. A válogatottban kegyetlen hatékony, rádásul pont akkor amikor kell (még akkor is ha ezt a gólt a védő balfaszkodta össze).

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
eaglesmcnabb
Nem tudom láttad-e, de ez nem az ő érdeme, Yarmolenkonak csúnya öngólja volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
#JC6
Érződik rajtad, hogy te mindenképpen segíteni szeretnél, csak más eszközökkel. Mivel is?
nagylaza
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 539
Kiváncsi lennék hogy magyarázza meg a var hogy ez miért nem volt 11es. Yarmolenko elrúgta a labdát, az meg belerúgott... mondom ezt úgy hogy walesre fogadtam.
davemayer
Nem az elso es nem is az utolso jo var dontes😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 058
#JC6
nagylaza
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

több mint 3 éve
Kiváncsi lennék hogy magyarázza meg a var hogy ez miért nem volt 11es. Yarmolenko elrúgta a labdát, az meg belerúgott... mondom ezt úgy hogy walesre fogadtam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 443 — beers & Packers
Angolok inkább foglalkozzanak a saját problémáikkal először

www.theguardian.com/football/2022/feb/18/the-shocking-rise-of-disorder-at-matches
warr_b
Az angolokról inkább ennyit

Jc6 kommentjeiből is látszik persze, hogy bőven van még mit gyomlálni a társadalmon, de amit ők művelnek ezen a fronton, az kb őrület, ha egy-két random ember nem fejezheti ki teljesen normális formában nemtetszését bármiről, akkor játszanak gépek előtt és kész, kár az élőszereplős közönséget erőltetni
r.baggio
 www.youtube.com/watch?v=yqrAPOZxgzU
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

www.theguardian.com/football/2022/feb/18/the-shocking-rise-of-disorder-at-matches
warr_b

Jc6 kommentjeiből is látszik persze, hogy bőven van még mit gyomlálni a társadalmon, de amit ők művelnek ezen a fronton, az kb őrület, ha egy-két random ember nem fejezheti ki teljesen normális formában nemtetszését bármiről, akkor játszanak gépek előtt és kész, kár az élőszereplős közönséget erőltetni
r.baggio
Lehet hogy a királynő már évek óta nem él 😊

több mint 3 éve

warr_b

r.baggio
Nekem az a fura hogy a fütyülés is már kb azon a szinten van mintha huhogtak volna. Az én értékrendemben egy meccsel kapcsolatban az a legenyhébb kinyilvánítása a nemtetszésnek. Nem értem, hogy tudnám úgy kifejezni ezt a véleményemet ha csendben ülök. Az összes többi, a molinók, a huhogás és mutogatás vagy dobálás elítélendő, de a fütyülés? Hányszor fülyülnek meccsen egy-egy bírói döntésnél pl, mégsem készül cikk róla.

Az lenne az egészséges ha minden ilyen politikai, ideológiai vetületű tèmát kitiltanának úgy ahogy van. Aki egyet ért, támogat valamit tegye a pályán kívül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal