Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amugy a fradi meccs kommentatora kicsit tultolta a meccset.
felhuztam a szemoldokom mikr azt mondta hogy vezetunk 😀
kik?
meg sr knezy sem mondott ilyet....
YoungZeeZee
???????

Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
erositsetek meg vagy cafoljatok.
a valogatott az ok, de itt?
YoungZeeZee
Ha mondjuk egy Barca Plzenről van szó vagy Milan Inter vagy Fradi Újpest, ezekben a relációkban nyilván gond lenne, de ha magyar külföldiről mèg ha klubb szint akkor szvsz nem. Ha az Újpest játszott volna akkor is így gondolom. De lehet èn vagyok rosszul beállítva 🤪
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 932
kik?
YoungZeeZee
???????

Ez most mièrt....egy magyar csapat külföldi ellen játszik... egyébként kismilliószor használták csak akkor vhogy nem tűnt fel neked. Pláne Knèzy 😀 🤪 Ezzel semmi gond sincs szvsz....
dande2
erositsetek meg vagy cafoljatok.
a valogatott az ok, de itt?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
kik?
YoungZeeZee
???????

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 932
kik?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 089 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A Barca jogi lépéseket akar tenni Griezmann miatt 😀
Állítólag most jutott eszükbe, hogy az első év után lett volna kötelező a vétel.
Vicc az egész
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 062
Csodálom hogy még senki nem csinálta meg a valódi fordítást és tette ezt a zagyvaságot mellè. Lehetne röhögni sokat 😊
ozibozi
 youtu.be/bvVGOxyzRvU
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 898 — The Mathematician
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.
Toto21
Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.

Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
a fiatalok körében amúgy eléggé komolyan erősödik az "abolish the monarchy" kampány
de az össz lakosságnak is már csak 60%a támogatja az egész monrachiát és 25% van ellene

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 529 — Lucas Scott
Angol válogattot eléggé motivált lesz szerintem a következö válogatott meccseken, ha engem kérdeztek.
Toto21
Szerintem nem. Nem gondolnam, hogy egy ilyen fiatal tarsasag olyan eros erzelmeket taplalna valaki irant, akivel a legtobb jatekost igazabol soha eleteben nem beszelt valoszinuleg. Nyilvan a szulok belejuk neveltek ezt a szemelyi kultuszt Erzsebet fele, de sokaknal ez nem lesz tul mely, hogyha nincsenek szemelyes tapasztalatai az illetovel kapcsolatban.

Az angol egyebkent is egy gagyas nep, allandoan mikor varnam toluk valami oriasi moralis lokest, rendre fosnak bele mindenbe, aztan amikor meg nem varnam, hirtelen jon valami a semmibol (lasd az elozo vb, majd az Eb).
Stez
Ja meg éppen majd Károlynak nyernek vmi címet ha már a királynőnek sem nyertek 66 óta semmit …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 49 948 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyebkent itt a kovetkezo hetre leszek kivancsi, mert oke, most halasztanak, de mi lesz a kovetkezo hetvegen, amikor konkretan mozdulni nem lehet majd a kiralyno temetese, illetve az azt megelozo 1-2 napon a tomegtol?

Az megint halasztas lesz, akkor pedig mar ket fordulo lesz a hatrany az igy is nagyon suru PL-ben.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 213 — no es importante
Hétvégi PL forduló elhalasztva.
Beki
én soccermeccset rég nem vártam úgy, mint a hétfői Leeds vs Nottinghamet (Arena4-en este, végre tv-ben nézhetem), erre elhalasztják az egész fordulót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 872
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 931
Beki
Pff. Értem hogy a királynő hunyt el, de bzmg enélkül is kurva sűrű a menetrend.
Mikey
Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.

Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.
Stez
Persze, emlékezzenek meg róla minden lehetséges módon, ahogy csak akarnak. Önmagában ezzel a halasztással sincs bajom, csak azzal hogy emiatt majd lesz egy plusz szerdai meccs, ami kell minden csapatnak mint mókusnak az erdőtűz.

Egyébként igen. Szerintem nekünk nemangolszászoknak is könnyelőcsalogató lenne, ha mondjuk 50 ezer ember torkaszakadtából énekelné akár a himnuszt, vagy bármi mást II. Erzsébetre emlékezésként. Persze ez gondolom majd így is meglesz, csak jövőhéten.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Beki
Mikey
Az. De en megertem, nekik azert egy olyan tortenelmi szemelyiseguk hunyt el, aki kierdemelte.

Mas kerdes, hogy szerintem sokkal szebb lenne beereszteni 40-50-60 ezer embert a stadionokba, hogy torkuk szakadtabol dicsoithessek a halott kiralynojuket. Amit a West Ham-szurkolok muveltek peldaul tegnap, az hidegrazos volt.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 931
Beki

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 213 — no es importante
@deyell

Élőben néztem. Óriási volt. Tokody, a legenda 😂
Utána a Dinamo ellen is volt esélye Pinyőéknek, idegenben vezettek 1-0ra, majd piros és kamu tizi…
jobbágy#JC6
te direkt engem tesztelsz?
a Dinamo ellen senkit nem állítottak ki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 343
@deyell

Élőben néztem. Óriási volt. Tokody, a legenda 😂
Utána a Dinamo ellen is volt esélye Pinyőéknek, idegenben vezettek 1-0ra, majd piros és kamu tizi…
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 956 — Sworn to the Dark
Most értem haza, életem egyik legnagyobb meccse.
Csak egy kérdés: Mikor nyert a Fradi, vagy magyar csapat emberhátrányban nemzetközi meccset?
Én pedig öreg vagyok, de nem emlékszem.
Kösz.
Charlie Firpo

built for this shit

több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Csak egy kérdés: Mikor nyert a Fradi, vagy magyar csapat emberhátrányban nemzetközi meccset?
Kösz.
Charlie Firpo
Hasonlóan nagy élmény volt. A VAR által érvénytelenített gólnál konkrétan kiugrott a szívem.

Ami viszont kritikán aluli volt az a hazajutás. Szakadó esőben BKV kitalálta, hogy mégsem jár a metro, lezárták az állomást... pótlóbuszokból 10 percenként jött egy, 1-es villamos 20 percenként járt. Basszus, ha egy 9 órás meccsről nem tudsz hazajutni, akkor minek tartjuk fenn a közösségi közlekedést?
Ha esetleg hosszabbításos meccset játszunk mondjuk tavasszal, akkor marad az éjszakai járat? És mi akarunk Olimpiát??? Ugyanmár
vpi
Én azt hallottam,hogy a fővárosban a méhlegelők között tök jól lehet bringázni.Bollát úgy sem érdekli csak a habzsi-dőzsi.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 354 — NFL bracket champion '26
Ha Yusuf Yazici gólja érvényes lett volna, megnyerjük a mérkőzést – mondta a törökök második gólját szerző Umut Bozok.

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jobbágy#JC6
Emberünkre vár visszavonulás után egy Zombori Sándor-féle karrier.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 723 — Patriot
Kösz.
Charlie Firpo
Hasonlóan nagy élmény volt. A VAR által érvénytelenített gólnál konkrétan kiugrott a szívem.

Ami viszont kritikán aluli volt az a hazajutás. Szakadó esőben BKV kitalálta, hogy mégsem jár a metro, lezárták az állomást... pótlóbuszokból 10 percenként jött egy, 1-es villamos 20 percenként járt. Basszus, ha egy 9 órás meccsről nem tudsz hazajutni, akkor minek tartjuk fenn a közösségi közlekedést?
Ha esetleg hosszabbításos meccset játszunk mondjuk tavasszal, akkor marad az éjszakai járat? És mi akarunk Olimpiát??? Ugyanmár

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Ha Yusuf Yazici gólja érvényes lett volna, megnyerjük a mérkőzést – mondta a törökök második gólját szerző Umut Bozok.

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 312 — Saturday Night Lights
Kösz.
Charlie Firpo
Én csak arra emlékszem, hogy még évekkel ezelőtt talán kettővel vezetett a Fradi a Mütyiland ellen, első félidő utolsó perc, kiállítás a Sasoknál és értékesített tizi, aztán a második félidőben kaptak még hármat. Érzékelhető a fejlődés.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
“ Az olasz Fabio Maresca játékvezető főszereplővé lépett elő, előbb nagyvonalúan tovább engedte a játékot a kapura törő Franck Boli lerántásánál, majd elnézett egy-két sárga lapot a Ferencváros kárára, a videobíró segítségével pedig piros lappal az öltözőbe küldte a csúnyán szabálytalankodó Eldar Civicet.”

Szeretlek NEReso