Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem kiesnek a csoportból.Katar meddig jut el szerintetek?😀Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?Hát, nálam Franciaország és Anglia mindenképp előttük van, ezen kívül van legalább 6-7 csapat aki ellen nem mondanám egyértelmű favoritnak őket.
Toca
KeyG
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?Name recognition.
Toca
twitter.com/FIFAcom/status/1532084168045350912Ez valahol már tényleg orwelli.
A FIFA-nal is nagy zsenik vannak mondjuk, reklamozzak a Pride Monthot azzal az orszaggal, ahol halalbuntetest jar a homoszexualitasert. Ennyi jotat. 😀
Stez
A háború béke, a szabadság szolgaság, a katari vb pedig a szexuális diversity ünnepe lesz.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 538
Katar meddig jut el szerintetek?😀Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?Hát, nálam Franciaország és Anglia mindenképp előttük van, ezen kívül van legalább 6-7 csapat aki ellen nem mondanám egyértelmű favoritnak őket.
Toca
KeyG
több mint 3 éve
Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?Hát, nálam Franciaország és Anglia mindenképp előttük van, ezen kívül van legalább 6-7 csapat aki ellen nem mondanám egyértelmű favoritnak őket.
Toca
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Volán klub a hely neve, én még idén is voltam náluk, a brassói tényleg verhetetlen. Nyugodjék békében!RIP Szőke PistaVolt egy félillegális sörözője a Nyolcban, a József utca elején a 90-es években, valamilyen Klub néven, egyrészt kurva jó brassóit csinált a neje, másrészt ki volt írva, hogy belépés csak klubtagságival.
warr_b
Namost két opció volt. Vagy ismert arcról és nem kért tagságit, vagy nem ismert és kért. De mivel nem is létezett tagsági, így aki nekiállt magyarázni, hogy otthon hagyta, vagy efféle, azt legnagyobb sajnálatára nem tudta beengedi, a többi meg szépen odébbállt, és nem veszélyezette az adómentes működés gördülékenységét.
És nyáron mindig bezárt, akkor mentek nyaralni a Balcsira.
Nagyon kedveltem, jó arc volt, és nagy focista is.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
twitter.com/FIFAcom/status/1532084168045350912A FIFA-nal is nagy zsenik vannak mondjuk, reklamozzak a Pride Monthot azzal az orszaggal, ahol halalbuntetest jar a homoszexualitasert. Ennyi jotat. 😀
több mint 3 éve
RIP Szőke PistaVolt egy félillegális sörözője a Nyolcban, a József utca elején a 90-es években, valamilyen Klub néven, egyrészt kurva jó brassóit csinált a neje, másrészt ki volt írva, hogy belépés csak klubtagságival.
warr_b
Namost két opció volt. Vagy ismert arcról és nem kért tagságit, vagy nem ismert és kért. De mivel nem is létezett tagsági, így aki nekiállt magyarázni, hogy otthon hagyta, vagy efféle, azt legnagyobb sajnálatára nem tudta beengedi, a többi meg szépen odébbállt, és nem veszélyezette az adómentes működés gördülékenységét.
És nyáron mindig bezárt, akkor mentek nyaralni a Balcsira.
Nagyon kedveltem, jó arc volt, és nagy focista is.
több mint 3 éve
Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?
több mint 3 éve
Mindenkibol a Milan csinal sztart. | vagy szart |Brahim nem gyors, de cserébe legalább fizikailag gyenge.ne kezdd el te is! A végén még elkezdek kételkedni Stez szakmai tudásában.
empty taxi
Mondjuk tényleg szarul mondta, Brahim már akkor sztár volt mikor a Milanba ment, nem is értem hogy adhatta a nevét egy olyan egyesülethez
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.rangado.24.hu/magyar_foci/2022/06/02/1990-magyarorszag-kolumbia-baratsagos-meccs-kezdorugas-felmeztelen-no/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Brahim nem gyors, de cserébe legalább fizikailag gyenge.ne kezdd el te is! A végén még elkezdek kételkedni Stez szakmai tudásában.
empty taxi
Mondjuk tényleg szarul mondta, Brahim már akkor sztár volt mikor a Milanba ment, nem is értem hogy adhatta a nevét egy olyan egyesülethez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Brahim nem gyors, de cserébe legalább fizikailag gyenge.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na ne!Brahim poszt nélküli, mint Isco. 4-2-3-1 felállásban a középső a csatár mögötti hármasból, többi poszton sajnos a játéka nem hatékony.Nem ertem a Rudiger felvetest, en egy szot nem irtam rola. Egyebkent szerintem siman top10es cb a mai futballban.Az első felében gondoltam hogy vicc, a másodikban már nem voltam biztos 😁Na ne.Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Amúgy ezek az igazolások jobban tetszenek mint ha Mbappe jött volna, hatha Vici tud még szintet lépni
Toca
eaglesmcnabb
Stez
kapitnono
Nalatok amugy ismert kifejezes a "vicc" szo? Ugy tunik, manapsag ez egyre inkabb nincs meg itt senkiben sem. 😂
Akkor is Brahim a legjobb!
Stez
Korrekt, megbízható Rüdiger, főleg ingyen, de szerintem a sztár szinttől odébb van
kapitnono
Stez
KeyG
több mint 3 éve
Brahim poszt nélküli, mint Isco. 4-2-3-1 felállásban a középső a csatár mögötti hármasból, többi poszton sajnos a játéka nem hatékony.Nem ertem a Rudiger felvetest, en egy szot nem irtam rola. Egyebkent szerintem siman top10es cb a mai futballban.Az első felében gondoltam hogy vicc, a másodikban már nem voltam biztos 😁Na ne.Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Amúgy ezek az igazolások jobban tetszenek mint ha Mbappe jött volna, hatha Vici tud még szintet lépni
Toca
eaglesmcnabb
Stez
kapitnono
Nalatok amugy ismert kifejezes a "vicc" szo? Ugy tunik, manapsag ez egyre inkabb nincs meg itt senkiben sem. 😂
Stez
Korrekt, megbízható Rüdiger, főleg ingyen, de szerintem a sztár szinttől odébb van
kapitnono
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Csak a hoki meccs mivolta miatt védett még mindig ez a Simon vagy De Gea továbbra sem opció a Spanyoloknál?

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem ertem a Rudiger felvetest, en egy szot nem irtam rola. Egyebkent szerintem siman top10es cb a mai futballban.Az első felében gondoltam hogy vicc, a másodikban már nem voltam biztos 😁Na ne.Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
több mint 3 éve
Az első felében gondoltam hogy vicc, a másodikban már nem voltam biztos 😁Na ne.Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
Stez
kapitnono
Stez

több mint 3 éve
RIP Szőke Pista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Persze de az értek nagyrészt meg mindig az hogy fiatal és magas nála a plafon ahova érhet.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Na ne.Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
Stez
kapitnono
több mint 3 éve
Brahim ugyanannyira klasszis mint Rüdiger sztár, semennyire....Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
Stez

több mint 3 éve
Az Brahim Diaz. Mashol lett klasszis, mert a Real egy temeto, de hivatalosan Madrid-playa. Orulhettek, ujabb sztart kaptatok.Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
A COncacaf Nemzetek Ligája is kezdődik ma, olyan csemegékkel, mint Francia Guyana-Guatemala és Anguilla-Dominika (nem a köztársaság, a közösség!) 😊 <3

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az erő és a dinamika meglesz, az öregek nélkül az ész fog hiányozni a csapatból... Az egy szem Alaba kevés lesz hátulról. Jó lenne azért hozni olyanokat is lassan 🙂De van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
több mint 3 éve
Így is messze Vini a legértékesebb Real játékosDe van full fekete number uno? Nincs naugye!a rasszista Realban lassan nincs már 1 fehér sem xD
Ingyen ment...
zacknorb
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!