Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Dehogy szar. Csak pontosan ennyire erdekel barkit a Nemzetek Ligaja, ket hettel a bajnoksagok befejezese utan, 55-65 tetmeccs lejatszasat kovetoen. Pup a seggukre az egesz szar.Szalai csicskitja az angol valogatottat.Önmagában csicska az összes. Pedig korábban nekik szurkoltam mindig, de ez egy karakter nélküli szar csapat.
Stez
davemayer
több mint 3 éve
A nézőtérről szarvasbőgéshez hasonló párzási éneket vélek felfedezni.2010-es VB-feeling 😉
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Szalai csicskitja az angol valogatottat.Önmagában csicska az összes. Pedig korábban nekik szurkoltam mindig, de ez egy karakter nélküli szar csapat.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A nézőtérről szarvasbőgéshez hasonló párzási éneket vélek felfedezni.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szalai csicskitja az angol valogatottat.Onnan azért illett volna kaput találnia....
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szalai csicskitja az angol valogatottat.
több mint 3 éve
Na, annyival azért nem 🤣Remélem megraktad vagy 2000 ejróval 😁Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál.Jó odds volt rá 😉
Írek is csúnya mélyrepülésben vannak jó ideje...
warr_b
davemayer
warr_b
De értem az utalást 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Megjegyzem DeBruynet a fontos meccsek nem hozzák lázba, azokon mindig szar.Bocs Dave emlitette a Belga meccset. Bar nem tudom a franciak mennyire voltak motivaltak. Szerintem a Nemetek siman le fogjak nyomni majd az olaszokat.Arról ki beszélt? a többit említettem direkt.Ugye De Bruyne a heten lenyilatkozta, hogy ot annyira nem hozza lazba a NL. Kaptak is egy 4-est otthon.Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
zavi27
Toto21
zavi27
Toto21
több mint 3 éve
Bocs Dave emlitette a Belga meccset. Bar nem tudom a franciak mennyire voltak motivaltak. Szerintem a Nemetek siman le fogjak nyomni majd az olaszokat.Arról ki beszélt? a többit említettem direkt.Ugye De Bruyne a heten lenyilatkozta, hogy ot annyira nem hozza lazba a NL. Kaptak is egy 4-est otthon.Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
zavi27
Toto21
zavi27
több mint 3 éve
Arról ki beszélt? a többit említettem direkt.Ugye De Bruyne a heten lenyilatkozta, hogy ot annyira nem hozza lazba a NL. Kaptak is egy 4-est otthon.Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
zavi27
Toto21
több mint 3 éve
Remélem megraktad vagy 2000 ejróval 😁Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál.Jó odds volt rá 😉
warr_b
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ugye De Bruyne a heten lenyilatkozta, hogy ot annyira nem hozza lazba a NL. Kaptak is egy 4-est otthon.Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
zavi27
Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
A belga-holland nagyon az voltAzért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
zavi27
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pedig tényleg jó sztem is.Nego miért ragadt a Vidiben?Valószínűleg nem véletlenül.
Nemzetközi szinten is jó sebessége van, és megállja a helyét.
Sinisa
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Francia u20as volt, én sem tudom hogy ragadt meg itt, de mind1 is már
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Valószínűleg nem véletlenül.
Sinisa
több mint 3 éve
Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál.Jó odds volt rá 😉
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nego miért ragadt a Vidiben?Nemzetközi szinten is jó sebessége van, és megállja a helyét.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Azért elég fincsi program szerintem három nap alatt egy spanyol-portugál, francia-dán és ma egy olasz-német komoly kezdőkkel. Nem tűntek komolytalan edzőmeccseknek.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
több mint 3 éve
Nyilván szeretnének kiprovokálni valamit, de nem nagyon sikerül.Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Ezek szerint a magyar ifjakat nagyon is érdekli. Ha nem érdekelné, akkor nem fütyülnének. Megvan a nézőtéri utánpótlás.Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Örmény-ír 1-0, egy meg nem adott gól is volt a hazaiaknál. Írek is csúnya mélyrepülésben vannak jó ideje...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ugye, amikor be van készítve a "cikk"Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀A rotherhami paki rape ganget nem tárták fel ilyen gyorsan, de hát na.
Stez
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal