Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Amúgy még meddig akarják ezt a térdelősdit csinálni? A lőtéri kutyát nem érdekli már.
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀A rotherhami paki rape ganget nem tárták fel ilyen gyorsan, de hát na.
Stez
több mint 3 éve
Nego mekkora labdat adott.Gólt érdemelt volna
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀Vicc az egész.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, általában egyéni hibák miatt szoktunk gólokat kapni...
több mint 3 éve
Na kiraly, mar most lehozta tobb brit ujsagiro, hogy a 20-30 ezer gyerek jo resze kifutyulte az angolok terdeleset. Jo lesz ez. 😀
több mint 3 éve
Az legyen az ő gondjuk, nekünk megvan belőle az automatikus eb-pótselejtező, ami jó.Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
Toto21
Egyébként meg játsszunk jó meccseket, lehet gyakorolni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.Penzmoso. Szerintem nem sokakat motival a nagy nemzetek közül.
nagylaza
több mint 3 éve
Én még mindig nem tudom, mi a szent szar ez a Nemzetek Ligája.
több mint 3 éve
Attol meg neki nem szabadna ott lennie semmifele edzoi pozicioban, nem az o vilaga.Ez a Gera is egy világi kókler mint edző, réges rég Sándor bá mellett kéne legyen mint totemállat/kirakat celeb erre inkább a zselés instafocistákat trenírozza a posványba😃
FLZOLI
Nemet válogatott: volt dortmundi, mainzi, gladbachos, frankfurti (el-döntős Knauff), ex-bayernes, stb.
Nálunk meg van egy Kerkez meg Schön. A többi kuka. Kusnyír a nagy NB1-es évek óta, ami hibát vetett, többet be nem hívnám…
Gerát max egyetlen dologért lehetne elővenni: a válogatási elv.
A tobbirol nem tehet, Mourinho sem tudna ezekkel a zselékirályokkal mit kezdeni. Szánalom az UP-nk és a nagy akadémiáink.
Hiába mondtuk neki hogy ne, ez halott ügy, ő meg akarta mutatni.
Mi megmondtuk.
Ezeknek kész játékosoknak kellene lenniük rég 18-20 éves korukra. Oszt hazaadni sem tudnak…
Sírás. Ez nem Zoli miatt van.
#JC6
több mint 3 éve
Na, remelem, nem lesz tizenhatszori hosszabbitas plusz tizenegyesek, nem szeretnek 23-nal tovabb dolgozni ma. Ja, itt nem is lehet.
több mint 3 éve
Tipp 0-2 angoloknak
több mint 3 éve
A hangulatra akár még jó hatása is lehet, hogy az ultraprimitív ultrák helyett most gyerekek lesznek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 538
Lassan 1 eves hir h a nemzetek ligajat a spiler megvette..😀
több mint 3 éve
Ezt nézd meg:Cecília mesterhármas 😎
youtu.be/5avp7AI6Ztc
Willie Parker

több mint 3 éve
Ez a Gera is egy világi kókler mint edző, réges rég Sándor bá mellett kéne legyen mint totemállat/kirakat celeb erre inkább a zselés instafocistákat trenírozza a posványba😃
FLZOLI
Nemet válogatott: volt dortmundi, mainzi, gladbachos, frankfurti (el-döntős Knauff), ex-bayernes, stb.
Nálunk meg van egy Kerkez meg Schön. A többi kuka. Kusnyír a nagy NB1-es évek óta, ami hibát vetett, többet be nem hívnám…
Gerát max egyetlen dologért lehetne elővenni: a válogatási elv.
A tobbirol nem tehet, Mourinho sem tudna ezekkel a zselékirályokkal mit kezdeni. Szánalom az UP-nk és a nagy akadémiáink.
Hiába mondtuk neki hogy ne, ez halott ügy, ő meg akarta mutatni.
Mi megmondtuk.
Ezeknek kész játékosoknak kellene lenniük rég 18-20 éves korukra. Oszt hazaadni sem tudnak…
Sírás. Ez nem Zoli miatt van.
több mint 3 éve
Osztrákok 60 perc után 3-0-ra vezetnek Eszéken 😮Belga-Holland 0-4 sem smafu
warr_b
több mint 3 éve
Ez a Gera is egy világi kókler mint edző, réges rég Sándor bá mellett kéne legyen mint totemállat/kirakat celeb erre inkább a zselés instafocistákat trenírozza a posványba
több mint 3 éve
Osztrákok 60 perc után 3-0-ra vezetnek Eszéken 😮

több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/06/03/sisa-tibor-edzokepzes-oktatas-magyar-foci-helyzete
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 538
siman a negyig jutnak 😀Szerintem kiesnek a csoportból.Katar meddig jut el szerintetek?😀Csak én nem értem mitől Brazília a legfőbb esélyese a VBnek?Hát, nálam Franciaország és Anglia mindenképp előttük van, ezen kívül van legalább 6-7 csapat aki ellen nem mondanám egyértelmű favoritnak őket.
Toca
KeyG
YoungZeeZee
Kampman
több mint 3 éve
Erről vajon a katariaknak is szóltak?twitter.com/FIFAcom/status/1532084168045350912Ez valahol már tényleg orwelli.
A FIFA-nal is nagy zsenik vannak mondjuk, reklamozzak a Pride Monthot azzal az orszaggal, ahol halalbuntetest jar a homoszexualitasert. Ennyi jotat. 😀
Stez
A háború béke, a szabadság szolgaság, a katari vb pedig a szexuális diversity ünnepe lesz.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May