Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy meccsen kb 50 ilyen van....Fura lehet úgy magyar meccset nézni, hogy valaki nem a magyaroknak drukkol.
Vicc...
ThundersNFL
Sok értelmét nem látom, de ahány ember annyi perverzió...
több mint 3 éve
Én az EL-t se tudom, de ha a Fradi nyerte volna, akkor emlékeznék.Ki nyerte az előző két szériát, tudja valaki fejből?Akkor már az egész NL megnyeresét meg kéne venni, én nem bánnám.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Sobri Jóska
r.baggio
Ahogy azt se tudja kb. senki fejből ki a vizilabda vagy a K1000 vagy a női 400 vegyesúszás olimpiai bajnoka, de amikor magyar volt, az sokaknak jól esett.
több mint 3 éve
Ezért mondtam, hogy szituációfüggő, nyilván egy vb-döntő 90. percében döntetlennél valószínűleg nem.Hagyjuk inkább, sztem te is érzed hogy ezt tétmeccsen sosem fújta volna beSzituációtól is függ talán, de a támadó elég egyértelműen megverte volna a védőt, aki ezt hát....végülis egy szabálytalanságra irányuló mozdulattal próbálta megakadályozni.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
Miért, nem az?megszólalt a lelkiismerete a sporinak, hogy 30ezer gyerek előtt ezt azért befújjaAzt hallottad mikor Hajdú B kiemelte, hogy milyen békés a hangulat? 😊
zacknorb
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egy meccsen kb 50 ilyen van....Vicc...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hagyjuk inkább, sztem te is érzed hogy ezt tétmeccsen sosem fújta volna beSzituációtól is függ talán, de a támadó elég egyértelműen megverte volna a védőt, aki ezt hát....végülis egy szabálytalanságra irányuló mozdulattal próbálta megakadályozni.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
megszólalt a lelkiismerete a sporinak, hogy 30ezer gyerek előtt ezt azért befújjaAzt hallottad mikor Hajdú B kiemelte, hogy milyen békés a hangulat? 😊
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én megadtam volna. Igazabol én most megadnék még egyet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Portugália fix az elsőtKi nyerte az előző két szériát, tudja valaki fejből?Akkor már az egész NL megnyeresét meg kéne venni, én nem bánnám.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Sobri Jóska
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Portugália az elsőt, ha jól emlékszem. Utána passzKi nyerte az előző két szériát, tudja valaki fejből?Akkor már az egész NL megnyeresét meg kéne venni, én nem bánnám.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
Szituációtól is függ talán, de a támadó elég egyértelműen megverte volna a védőt, aki ezt hát....végülis egy szabálytalanságra irányuló mozdulattal próbálta megakadályozni.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Ki nyerte az előző két szériát, tudja valaki fejből?Akkor már az egész NL megnyeresét meg kéne venni, én nem bánnám.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
megszólalt a lelkiismerete a sporinak, hogy 30ezer gyerek előtt ezt azért befújjaIgen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Akkor már az egész NL megnyeresét meg kéne venni, én nem bánnám.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Mit Brüsszelbe, a Piccadillyn fog pisilős kisfiúst játszani 😉Ekkora kamutizit te szent szar....Viktor valogatott mezben megy Brusszelbe egy hétig.
Amúgy ez az NL mire jó hova lehet vele jutni?
ThundersNFL
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Még lehet 6:3 is, 7:1 is...Itthon inkább 7:1 szokott lenni 😀
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem hinnémIlyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Anglia nem EU-tag, majd ha a németeket ütjük..Ekkora kamutizit te szent szar....Viktor valogatott mezben megy Brusszelbe egy hétig.
ThundersNFL
ulpianus
több mint 3 éve
Ekkora kamutizit te szent szar....Az eb pótselejtezőre, ami az A csoporttal már meg is van 😉
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ekkora kamutizit te szent szar....így jutottunk EB-re és majdnem VB pótselejtezőre
ThundersNFL
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Igaz, ez full kamu volt
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hajdu B. már jinx-el...
több mint 3 éve
Ekkora kamutizit te szent szar....Viktor valogatott mezben megy Brusszelbe egy hétig.
ThundersNFL

Állat vagyok, ami enni kér...