Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A minifutball válogatottunk pedig Portugáliát verte ma délután a szlovákiai EB-n.5-0
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?Nem volt kéznél több kisgyerek.
esanders10

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tessék NSO szalagcím:Ez a propaganda, tedd túl magad rajta
Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondjuk ez a meccs vegi Himnusz eleg ratyi volt. 😀
több mint 3 éve
Oriasit fog robbanni a stadion. Reg vartam ennyire meccset.eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
tüsi91
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?Lol
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Full ház lesz remélem, én ott leszek. Sztem ott sem kapunk ki!eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hungary 1 : 0 England
— markstats bot (@markstatsbot) June 4, 2022
▪ xG: 1.73 - 0.89
▪ xThreat: 0.86 - 1.52
▪ Possession: 42.7% - 57.3%
▪ Field Tilt: 39.6% - 60.4%
▪ Def Line Height: 43.3 - 46.7#msbot_intl pic.twitter.com/WKCMn4ppdH
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tessék NSO szalagcím:Világraszóló siker: megvertük az angolokat a Puskás Arénában!
Majd ha selejtező vagy EB vagy VB meccsen sikerül na az lesz az....nem sörmeccsen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ha félgőzzel is játszott Anglia, akkor is behúztuk. Úgy mint a Real a Pool ellen. A meccseket meg kell tudni nyerni.Nem szabad ezt így összekeverni, ezen a meccsen az angolok 30%-ot nem hoztak, ami meglepett hogy még 1-0 után sem.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem vagyok képben, teltház miért nem volt?
több mint 3 éve
Én már sokkal régebb óta, de ettől ez még jó volt.A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
A kis örömökből köszi van bőven....az andorrai mélytorok óta vagyok ilyen szkeptikus és negatív a magyar futballal kapcsolatban....Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
ThundersNFL
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Volt valaki élőben?
több mint 3 éve
eksü, kurva jó kint ez a sok gyerek 😊Hatalmas élmény lehetett nekik. Vuvuzela hangulat volt 😊😊😊 remélem jövő héten németek ellen is jók leszünk, és normalisan atadja majd a hangulatot az m4
petey
több mint 3 éve
Csak szólok vezetjük a csoportot. Ennyi!
több mint 3 éve
Simábban kellett volna nyerni...
több mint 3 éve
Ott a 6-3 vesszen Trianon 🤪😜😛😜🤪😜🎉🥳🎉🎉🥳🎉
több mint 3 éve
Ha félgőzzel is játszott Anglia, akkor is behúztuk. Úgy mint a Real a Pool ellen. A meccseket meg kell tudni nyerni.
több mint 3 éve
Hulye angolok, angol hulyek! Hová mentek, hülyék?Szep volt sracok!
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil