Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Így kell otthon lehozni egy ilyet

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 335 — nabege2@yahoo.com
SZÉP VOLT FIÚK!!!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 560 — Omar's Coming Yo!
OTT VAN!!!!

több mint 3 éve
Azért jó látni, hogy ellenünk egy Anglia sem allhat úgy hozzá hogy "leszarjuk".

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 734 — "Montoya por favor!"
Idén érdemesebb lenne kiesni hogy a VB-selejtezős NL-en akár megint meg lehet esetleg nyerni a csoportot. EB-pótselejtező megvan így azzal nincs gond. Így kéne fel-le vonatozni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 443 — beers & Packers
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....
ThundersNFL
Ez jogos (már előre félek a szalagcímektől), de az angolok a kamutizi ellenére is megérdemelnék.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 787
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....
ThundersNFL
A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 335 — nabege2@yahoo.com
Séfer te gyökér
ThundersNFL
mondjuk ha Szalai a középpályán időben passzol...
több mint 3 éve
Ádám Martin a visszavonulás utáni, de még nem nagyon elhízott Puskást idézi ezzel a linebacker testalkattal.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 924 — Whoops, looks like something went wrong.
A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.
Kampman
Ebben sem ertek egyet. Igy, hogy mar van Styles, aki a kozeppalyan es a szelen osszessegeben kb 3-4 poszton bevetheto, plusz azert Fiola sem rosszabb peldaul egy Nagy Zsoltnal, volt Klein a padon, igy azert Rossinak most abszolut jo dolga van, ha a variacios lehetosegeit nezem. Es akkor ide meg bejon majd Kalmar is nemsokara.
Stez
Annyiban azért furcsa, hogy Southgate azért látványosan hamarabb bedobta a cseréket, de oké, remélem, hogy igazad lesz.
Kampman
Hat mondjuk nem csodalom, mert komolytalan volt ma az angol csapat, de hat behozhat barkit, nem fogja komolyabban venni, mint akinek a helyere jon. Szerencsere az angoloknak tenyleg oriasi pup ez a Nemzetek Ligaja.

több mint 3 éve
A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.
Kampman
Ebben sem ertek egyet. Igy, hogy mar van Styles, aki a kozeppalyan es a szelen osszessegeben kb 3-4 poszton bevetheto, plusz azert Fiola sem rosszabb peldaul egy Nagy Zsoltnal, volt Klein a padon, igy azert Rossinak most abszolut jo dolga van, ha a variacios lehetosegeit nezem. Es akkor ide meg bejon majd Kalmar is nemsokara.
Stez
Annyiban azért furcsa, hogy Southgate azért látványosan hamarabb bedobta a cseréket, de oké, remélem, hogy igazad lesz.

több mint 3 éve
Kampman

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 118 — Kinek mit intézett a kormánya
A jinx csak a fórumon és a közösségi médiában működik.
És Ik még nem is írt semmit

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Schafer oriasi nagy tanar ma.
Kenny
Kösszi...
r.baggio
Ő legalább nem fogadásokat jinxel el 😛

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
Kenny
Kösszi...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jujjjjj ez fajt!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Séfer te gyökér

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
Igen, 0 utánpótlás kb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 484 — #NoStress
Grosics- Mátrai, Mészöly, Solymosi, Sárosi, Sipos, Sándor, Rákosi, Albert, Tichy, Fenyvesi
Ez volt a kezdő, amikor utoljára vertük az angolokat.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mondjuk, ha 1-1 az még jó. Csak innen ne kapjunk ki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jinx 2.0

több mint 3 éve
Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.
Stez
Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Kampman
Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀
Stez
Szituációtól is függ talán, de a támadó elég egyértelműen megverte volna a védőt, aki ezt hát....végülis egy szabálytalanságra irányuló mozdulattal próbálta megakadályozni.
Kampman
Hagyjuk inkább, sztem te is érzed hogy ezt tétmeccsen sosem fújta volna be
davemayer
Ezért mondtam, hogy szituációfüggő, nyilván egy vb-döntő 90. percében döntetlennél valószínűleg nem.
Kampman
Ah. James rakta le a labdat, o volt pozicioban. Magasra emelte a kezet, hasonlitott egy konyokosre a mozdulat, de igazabol semmi ilyesmi nem volt benne. Tartom, hogy ezt tizbol kilenc esetben nem fujjak be, sem a topligakban, sem BL-ben es hasonlo sorozatokban.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 484 — #NoStress
Kenny
...is.