Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Így kell otthon lehozni egy ilyet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
SZÉP VOLT FIÚK!!!
több mint 3 éve
Azért jó látni, hogy ellenünk egy Anglia sem allhat úgy hozzá hogy "leszarjuk".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Idén érdemesebb lenne kiesni hogy a VB-selejtezős NL-en akár megint meg lehet esetleg nyerni a csoportot. EB-pótselejtező megvan így azzal nincs gond. Így kéne fel-le vonatozni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....Ez jogos (már előre félek a szalagcímektől), de az angolok a kamutizi ellenére is megérdemelnék.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....A magyar futball úgy összességében nem lesz jobb, de az ilyen kis örömöket is meg kell becsülni.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ha nyerünk csak az arcunk lesz nagyobb majd tétmeccsen legyünk fasza gyerekek amikor számít is valamit....ne sörmeccsen....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Séfer te gyökérmondjuk ha Szalai a középpályán időben passzol...
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ádám Martin a visszavonulás utáni, de még nem nagyon elhízott Puskást idézi ezzel a linebacker testalkattal.
több mint 3 éve
Hat mondjuk nem csodalom, mert komolytalan volt ma az angol csapat, de hat behozhat barkit, nem fogja komolyabban venni, mint akinek a helyere jon. Szerencsere az angoloknak tenyleg oriasi pup ez a Nemzetek Ligaja.Annyiban azért furcsa, hogy Southgate azért látványosan hamarabb bedobta a cseréket, de oké, remélem, hogy igazad lesz.A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.Ebben sem ertek egyet. Igy, hogy mar van Styles, aki a kozeppalyan es a szelen osszessegeben kb 3-4 poszton bevetheto, plusz azert Fiola sem rosszabb peldaul egy Nagy Zsoltnal, volt Klein a padon, igy azert Rossinak most abszolut jo dolga van, ha a variacios lehetosegeit nezem. Es akkor ide meg bejon majd Kalmar is nemsokara.
Kampman
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Annyiban azért furcsa, hogy Southgate azért látványosan hamarabb bedobta a cseréket, de oké, remélem, hogy igazad lesz.A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.Ebben sem ertek egyet. Igy, hogy mar van Styles, aki a kozeppalyan es a szelen osszessegeben kb 3-4 poszton bevetheto, plusz azert Fiola sem rosszabb peldaul egy Nagy Zsoltnal, volt Klein a padon, igy azert Rossinak most abszolut jo dolga van, ha a variacios lehetosegeit nezem. Es akkor ide meg bejon majd Kalmar is nemsokara.
Kampman
Stez
több mint 3 éve
A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.Ebben sem ertek egyet. Igy, hogy mar van Styles, aki a kozeppalyan es a szelen osszessegeben kb 3-4 poszton bevetheto, plusz azert Fiola sem rosszabb peldaul egy Nagy Zsoltnal, volt Klein a padon, igy azert Rossinak most abszolut jo dolga van, ha a variacios lehetosegeit nezem. Es akkor ide meg bejon majd Kalmar is nemsokara.
Kampman
több mint 3 éve
A jinx csak a fórumon és a közösségi médiában működik.És Ik még nem is írt semmit
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ő legalább nem fogadásokat jinxel el 😛Schafer oriasi nagy tanar ma.Kösszi...
Kenny
r.baggio
több mint 3 éve
Schafer oriasi nagy tanar ma.Kösszi...
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Séfer te gyökér
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.Igen, 0 utánpótlás kb
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Grosics- Mátrai, Mészöly, Solymosi, Sárosi, Sipos, Sándor, Rákosi, Albert, Tichy, FenyvesiEz volt a kezdő, amikor utoljára vertük az angolokat.
több mint 3 éve
A padunk minőségi mélységéről azért még mindig árulkodik, hogy 80 perc alatt 1 csere volt, de szerintem Rossi azt se szívesen csinálta.
több mint 3 éve
Mondjuk, ha 1-1 az még jó. Csak innen ne kapjunk ki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Jinx 2.0
több mint 3 éve
Ah. James rakta le a labdat, o volt pozicioban. Magasra emelte a kezet, hasonlitott egy konyokosre a mozdulat, de igazabol semmi ilyesmi nem volt benne. Tartom, hogy ezt tizbol kilenc esetben nem fujjak be, sem a topligakban, sem BL-ben es hasonlo sorozatokban.Ezért mondtam, hogy szituációfüggő, nyilván egy vb-döntő 90. percében döntetlennél valószínűleg nem.Hagyjuk inkább, sztem te is érzed hogy ezt tétmeccsen sosem fújta volna beSzituációtól is függ talán, de a támadó elég egyértelműen megverte volna a védőt, aki ezt hát....végülis egy szabálytalanságra irányuló mozdulattal próbálta megakadályozni.Igen, ahol a biro le van penzelve meccs elott. 😀Ilyenert mondjuk a vilagon szerintem sehol nem adnak tizit egyebkent, de sebaj.Szerintem megadták volna ezt sok helyen.
Stez
Kampman
Stez
Kampman
davemayer
Kampman