Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jordi Alba-s visszapassz Pászkától.Asszem ilyenekre mondjuk, hogy azért ne túlózzunk.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
nem könnyű nézniPikáns eddig a Merseyside, Jota látom tegnap látta a Fury meccsetrettenetes a meccs szerintem, félpercenként áll a játék kb 😀
Heisman
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pikáns eddig a Merseyside, Jota látom tegnap látta a Fury meccsetrettenetes a meccs szerintem, félpercenként áll a játék kb 😀
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Pikáns eddig a Merseyside, Jota látom tegnap látta a Fury meccset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lepofozta Grealisht a wembleyben, instant kezdő évekig 😁Ez igaz, de szerintem Nagy Zsolt sem felel meg ennek a követelménynekNagy Zsolti helyett azonnal raknám válogatottba PászkátJó azért egy jó félidő után még ne legyen világválogatott.
Callum-mal meg is oldják azt a posztot
zacknorb
Reméljük tudja hozni magát stabilan, a nemzetközi szerepléshez ez elengedhetetlen.
davemayer
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nekem alapvetően Nagy Zsolt lóg ki negatívan a válogatottból, ezért keresem az alternatívákat és ezért írtam ezt.Nagy Zsolti helyett azonnal raknám válogatottba PászkátJó azért egy jó félidő után még ne legyen világválogatott.
zacknorb
Reméljük tudja hozni magát stabilan, a nemzetközi szerepléshez ez elengedhetetlen.
davemayer
Másrészt igen, egyetértek, azért elhamarkodottan ne mondjunk semmit.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez igaz, de szerintem Nagy Zsolt sem felel meg ennek a követelménynekNagy Zsolti helyett azonnal raknám válogatottba PászkátJó azért egy jó félidő után még ne legyen világválogatott.
zacknorb
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nagy Zsolti helyett azonnal raknám válogatottba PászkátJó azért egy jó félidő után még ne legyen világválogatott.
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nagy Zsolti helyett azonnal raknám válogatottba PászkátCallum-mal meg is oldják azt a posztot
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Fiola azóta is szédül.Páncél gólpassza után Németh a beállása után 2 perccel, a 91.-ben eldönti a gent-genk meccset.Paintsil Józsi mekkora spíler volt a Fradiban
davemayer
zacknorb
több mint 3 éve
Páncél gólpassza után Németh a beállása után 2 perccel, a 91.-ben eldönti a gent-genk meccset.Paintsil Józsi mekkora spíler volt a Fradiban
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Paszka kurva jo.Kb. 10 perccel ezelőtt is utánafutott egy olyan labdának, amit a mennyeiben szocializálódott játékosok 99%-a hagyott volna kimenni kirúgásra.
Kenny
több mint 3 éve
Pászka a 7. körös steal eddig
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Fradi a semmiből lövi a gólokat
több mint 3 éve
Na ez végre egy olyan befejezés volt amilyet egy ilyen tudású játékostól elvártunk. Remélem nem engedjük ki őket.Én azt gondoltam ezt is kihagyja, mint az elején a lesnél, de szerencsére rámcáfolt
davemayer
több mint 3 éve
Páncél gólpassza után Németh a beállása után 2 perccel, a 91.-ben eldönti a gent-genk meccset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó ez a Pászka, azt kell, hogy írjam.Nem ártana 1-2 magyar a Fradiba sem.
zacknorb
több mint 3 éve
Na ez végre egy olyan befejezés volt amilyet egy ilyen tudású játékostól elvártunk. Remélem nem engedjük ki őket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó ez a Pászka, azt kell, hogy írjam.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Somaliatol szezon végén búcsút kell venni.Amugy sem volt mar ra szukseg, mint ahogy Marinra sem.
Kenny
Nem ertem hogy ott ül legalabb 3 jatekos a padon akinek kezdenie kellene siman, kozben meg olyanok jatszanak sokadszorra hogy erthetetlen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kinek van ehhez hasonló meze még? Wolves?Kurva gáz sztem
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kinek van ehhez hasonló meze még? Wolves?A Milannak volt 2004-05-ben, de emlékeim szerint egyszer sem hordták
Gergőbácsi