Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 161
Ennyi helyzet kihagyása nem sok jót jelent az álmoskönyvek szerint a Betisnek.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Copadöntőben vezet a Betis

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
Barom Freiburg
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 428 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/edzosors-thomas-doll-indoneziaban-kapott-kispadot-2888377

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
Idiota beszari fos Conte. 0-0 a brentford ellen, az elso csereje a 75. percben egy kozephatved becserelese. Legyen inkabb az Arsenal a 4. ez a balfasz nem erdemel semmit.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Nagyon kivancsi leszek hova tud elszerződni Ádám Martin 😀
Kenny
Mennyei szintű bajnokságba legfeljebb.

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kenny
Angol 2, vagy oda ahol brusztolni kell.
Bazdki a Paks átlagban bőven kettő felett rúg (és kap is), egy ilyen csapatban lehet gólokat lőni.
Hahn Jancsi tavaly nyesett 23-at, a DAC-ban vagy 3-at eleddig.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀
eaglesmcnabb
A hazai futballban az előre gondolkodás elég ciki.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 196 — je suis poloska
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀
eaglesmcnabb
Nem is tudtam hogy Polyák volt a sportigazgató. Csoda hogy eddig húztátok az NB1-ben… csávó konkrétan mindenre alkalmatlan.
#JC6
igen 😀 Klacival kb 3 éve mondjuk sajna, beérett a gyümölcs, csak kár hogy mb2 kellett hozzá 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
eaglesmcnabb
Óriási kókler ez a Márton, el sem hiszem, hogy nem tűnt fel időben egyik csapatnál se.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 035
eaglesmcnabb
Nem is tudtam hogy Polyák volt a sportigazgató. Csoda hogy eddig húztátok az NB1-ben… csávó konkrétan mindenre alkalmatlan.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 428 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
HJK-Inter Turku 1-4 😳

Az ukrán U17-es csapat amúgy hogyhogy lejátsza a selejtezőit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 326
Watford hazai meze sárga, a második számú piros, erre kékben vannak a City ellen.
Ezért megérdemelnék, hogy egyből a League Oneba essenek ki.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 196 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vagy ha Bruno berugja a buntetot, ki tudja hogyan alakul. Mindegy most mar. A Spurs elleni lehet az ev legfontosabb meccse lesz. Most 200 fontert adjak a jegyet also hangon, lehet ha be tudom idoziteni, vesek is ket jegyet mingyan, ha talalok vkit, aki eljon melohelyrol. Mert hogy batyam nem jon Arzenyalra az tuti. 😀
ulpianus
és ha kiállítják piros lappal, mert Tavaresen az volt. nagyon sok HA
lol
A mar utana volt. Lehet ha berugja, es egal, akkor nem frusztralt annyira, es nem tart oda.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Vagy ha Bruno berugja a buntetot, ki tudja hogyan alakul. Mindegy most mar. A Spurs elleni lehet az ev legfontosabb meccse lesz. Most 200 fontert adjak a jegyet also hangon, lehet ha be tudom idoziteni, vesek is ket jegyet mingyan, ha talalok vkit, aki eljon melohelyrol. Mert hogy batyam nem jon Arzenyalra az tuti. 😀
ulpianus
és ha kiállítják piros lappal, mert Tavaresen az volt. nagyon sok HA

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!
Heisman
Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
davemayer
jaja kultúráltan sérülést kell kívánni az az értelmiségi szurkolás ...
Negritis
Nem kell kötözködni, örüljünk annak hogy végre egy kedvenc csapatom (bármelyik sportban) jó teljesítményt nyújtott/győzött. 😀
Heisman
Gratula, jobbak voltatok az egész meccs alapján, ezzel együtt ott a második félidő első 20 perce miatt ki is kaphattatok volna.
davemayer
de nem kaptunk ki, szóval?
lol
Mivel kezdtem?

Minek így bekérdezni, sosem értem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Szoboszlai, Olmo, Silva padon a lipcsében

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!
Heisman
Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
davemayer
Negritis
Nem kell kötözködni, örüljünk annak hogy végre egy kedvenc csapatom (bármelyik sportban) jó teljesítményt nyújtott/győzött. 😀
Heisman
Gratula, jobbak voltatok az egész meccs alapján, ezzel együtt ott a második félidő első 20 perce miatt ki is kaphattatok volna.
davemayer
de nem kaptunk ki, szóval?

több mint 3 éve
Chelsea pipa, United pipa, hát nem gondoltam volna... végre nem vagyok depressziós hosszú évek óta.

több mint 3 éve
SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!
Heisman
davemayer
Negritis
Heisman

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!
Heisman
davemayer
Negritis
Lol

1. Ez hogy jön ide?
2. Fájjon a lábujja, ne haljon meg

Találj ki valami újat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Elég a biszem-baszom ligából.
Vezet a Kisvárda!
KoporShow
Meglesz az az ezüst! 😂

Holnap nem jön valaki a Fáyba ünnepelni? 😁
warr_b
Testvérem Vasas UP-ban játszott amikor utoljára feljutottak, hozott nekem egy Czvitkovics mezt (neki annyi volt a cél igazából hogy 200 gyerekből legyen a 11 mezt kapó egyike) 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz