Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ennyi helyzet kihagyása nem sok jót jelent az álmoskönyvek szerint a Betisnek.
több mint 3 éve
Copadöntőben vezet a Betis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Barom Freiburg
több mint 3 éve
Lolm.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/edzosors-thomas-doll-indoneziaban-kapott-kispadot-2888377

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Idiota beszari fos Conte. 0-0 a brentford ellen, az elso csereje a 75. percben egy kozephatved becserelese. Legyen inkabb az Arsenal a 4. ez a balfasz nem erdemel semmit.
több mint 3 éve
Nagyon kivancsi leszek hova tud elszerződni Ádám Martin 😀Mennyei szintű bajnokságba legfeljebb.
Kenny
több mint 3 éve
Nagyon kivancsi leszek hova tud elszerződni Ádám Martin 😀Angol 2, vagy oda ahol brusztolni kell.
Kenny
Bazdki a Paks átlagban bőven kettő felett rúg (és kap is), egy ilyen csapatban lehet gólokat lőni.
Hahn Jancsi tavaly nyesett 23-at, a DAC-ban vagy 3-at eleddig.
több mint 3 éve
Nagyon kivancsi leszek hova tud elszerződni Ádám Martin 😀
több mint 3 éve
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀A hazai futballban az előre gondolkodás elég ciki.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
igen 😀 Klacival kb 3 éve mondjuk sajna, beérett a gyümölcs, csak kár hogy mb2 kellett hozzá 😀Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀Nem is tudtam hogy Polyák volt a sportigazgató. Csoda hogy eddig húztátok az NB1-ben… csávó konkrétan mindenre alkalmatlan.
eaglesmcnabb
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀Óriási kókler ez a Márton, el sem hiszem, hogy nem tűnt fel időben egyik csapatnál se.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀Nem is tudtam hogy Polyák volt a sportigazgató. Csoda hogy eddig húztátok az NB1-ben… csávó konkrétan mindenre alkalmatlan.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
HJK-Inter Turku 1-4 😳Az ukrán U17-es csapat amúgy hogyhogy lejátsza a selejtezőit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Watford hazai meze sárga, a második számú piros, erre kékben vannak a City ellen.Ezért megérdemelnék, hogy egyből a League Oneba essenek ki.
több mint 3 éve
Mártont kibasztak, Polyák lemondott, hát baszki, nem artott volna inkabb télen gondolkodni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A mar utana volt. Lehet ha berugja, es egal, akkor nem frusztralt annyira, es nem tart oda.Vagy ha Bruno berugja a buntetot, ki tudja hogyan alakul. Mindegy most mar. A Spurs elleni lehet az ev legfontosabb meccse lesz. Most 200 fontert adjak a jegyet also hangon, lehet ha be tudom idoziteni, vesek is ket jegyet mingyan, ha talalok vkit, aki eljon melohelyrol. Mert hogy batyam nem jon Arzenyalra az tuti. 😀és ha kiállítják piros lappal, mert Tavaresen az volt. nagyon sok HA
ulpianus
lol

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Vagy ha Bruno berugja a buntetot, ki tudja hogyan alakul. Mindegy most mar. A Spurs elleni lehet az ev legfontosabb meccse lesz. Most 200 fontert adjak a jegyet also hangon, lehet ha be tudom idoziteni, vesek is ket jegyet mingyan, ha talalok vkit, aki eljon melohelyrol. Mert hogy batyam nem jon Arzenyalra az tuti. 😀és ha kiállítják piros lappal, mert Tavaresen az volt. nagyon sok HA
ulpianus
több mint 3 éve
Mivel kezdtem?de nem kaptunk ki, szóval?Gratula, jobbak voltatok az egész meccs alapján, ezzel együtt ott a második félidő első 20 perce miatt ki is kaphattatok volna.Nem kell kötözködni, örüljünk annak hogy végre egy kedvenc csapatom (bármelyik sportban) jó teljesítményt nyújtott/győzött. 😀jaja kultúráltan sérülést kell kívánni az az értelmiségi szurkolás ...SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
Heisman
davemayer
Negritis
Heisman
davemayer
lol
Minek így bekérdezni, sosem értem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vagy ha Bruno berugja a buntetot, ki tudja hogyan alakul. Mindegy most mar. A Spurs elleni lehet az ev legfontosabb meccse lesz. Most 200 fontert adjak a jegyet also hangon, lehet ha be tudom idoziteni, vesek is ket jegyet mingyan, ha talalok vkit, aki eljon melohelyrol. Mert hogy batyam nem jon Arzenyalra az tuti. 😀
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Szoboszlai, Olmo, Silva padon a lipcsében
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
de nem kaptunk ki, szóval?Gratula, jobbak voltatok az egész meccs alapján, ezzel együtt ott a második félidő első 20 perce miatt ki is kaphattatok volna.Nem kell kötözködni, örüljünk annak hogy végre egy kedvenc csapatom (bármelyik sportban) jó teljesítményt nyújtott/győzött. 😀jaja kultúráltan sérülést kell kívánni az az értelmiségi szurkolás ...SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
Heisman
davemayer
Negritis
Heisman
davemayer
több mint 3 éve
Chelsea pipa, United pipa, hát nem gondoltam volna... végre nem vagyok depressziós hosszú évek óta.
több mint 3 éve
Gratula, jobbak voltatok az egész meccs alapján, ezzel együtt ott a második félidő első 20 perce miatt ki is kaphattatok volna.Nem kell kötözködni, örüljünk annak hogy végre egy kedvenc csapatom (bármelyik sportban) jó teljesítményt nyújtott/győzött. 😀jaja kultúráltan sérülést kell kívánni az az értelmiségi szurkolás ...SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
Heisman
davemayer
Negritis
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Loljaja kultúráltan sérülést kell kívánni az az értelmiségi szurkolás ...SZEDD KI!!!!!! XHAKA!!!Azért örülök hogy legalább a paraszt bohócozást lehagytad róla. Annyira gáz sztem ez a megnyilvánulás, elfelejthetnétek.
Heisman
davemayer
Negritis
1. Ez hogy jön ide?
2. Fájjon a lábujja, ne haljon meg
Találj ki valami újat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Testvérem Vasas UP-ban játszott amikor utoljára feljutottak, hozott nekem egy Czvitkovics mezt (neki annyi volt a cél igazából hogy 200 gyerekből legyen a 11 mezt kapó egyike) 😀Elég a biszem-baszom ligából.Meglesz az az ezüst! 😂
Vezet a Kisvárda!
KoporShow
Holnap nem jön valaki a Fáyba ünnepelni? 😁
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz