Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/02/09/varga-kevin-torokorszagbol-a-young-boyshoz-kerult-hivatalos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Négy hónap börtönbüntetésre és közel 2000 eurós pénzbüntetésre ítélték Enis Bardhit, a valencia gárda északmacedón válogatott középpályását, akitMÉG 2021 ÁPRILISÁBAN, EGY KÖZÚTI IGAZOLTATÁS SORÁN ÁLLÍTOTT ELŐ A SPANYOL RENDŐRSÉG, MIUTÁN EGY, A HAZÁJÁBAN KIÁLLÍTOTT HAMIS JOGOSÍTVÁNYT MUTATOTT FEL.
A korábban Újpesten is futballozó futballista eseténél az ítélet végrehajtását a bíró két évre felfüggesztette azonban azzal a feltétellel, hogy a sportoló nem követ el újra bűncselekményt (AS)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
30ból 810 euro jött volna ha nyer a mu... kurva anyjukatAz elmúlt két meccs az én idegeimnek se tett jót, pedig én nem is fogadtam rá. Remélem kiesik a Burnley a picsába.
davemayer
több mint 4 éve
30ból 810 euro jött volna ha nyer a mu... kurva anyjukat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nájsz:Mojszi azt üzeni, hogy fontos dolog a gerinc, de még fontosabb azok a súlyos fontmilliók, amiket a negyedik helyért kapnának, és most mindenre szükség van, hogy megállítsák a vereség-sorozatot.
West Ham boss David Moyes has said Kurt Zouma has been selected tonight because he is one of their 'better players' #WHUFC
— talkSPORT (@talkSPORT) February 8, 2022
Tony Adams
több mint 4 éve
Na jó elmehet a var a picsába, amit a boro ellen műveltek azon csak röhögtem de ez szánalmas.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nájsz:West Ham boss David Moyes has said Kurt Zouma has been selected tonight because he is one of their 'better players' #WHUFC
— talkSPORT (@talkSPORT) February 8, 2022
több mint 4 éve
A lányom nem focizik, mondjuk ebbe az Újpestbe ígyis beférne.Az Újpest tárt karokkal várja 😃Amúgy nálunk ugyanez a szitu mint a cikkben szereplő srácnál."Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
" 2018 óta pedig már Németországban futballozik, és napi 200 kilométert utazik, hogy valóra válthassa szülei álmát, jelenleg a Mainz U16-os csapatának játékosa."
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
davemayer
Heti ötször utazunk más városokba edzésre. Ha nagyobb lesz akkor lehet majd egyedül megy.
A lányom álma idővel az én álmommá is vált.
Bazzani
#JC6
több mint 4 éve
Igen, csak egy cikkben a lányodról nem azt írnák hogy a te álmodat akarja beteljesíteni, sőt lefogadom hogy ha ezt raknák eléd kijavíttatnád.Amúgy nálunk ugyanez a szitu mint a cikkben szereplő srácnál."Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
" 2018 óta pedig már Németországban futballozik, és napi 200 kilométert utazik, hogy valóra válthassa szülei álmát, jelenleg a Mainz U16-os csapatának játékosa."
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
davemayer
Heti ötször utazunk más városokba edzésre. Ha nagyobb lesz akkor lehet majd egyedül megy.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az Újpest tárt karokkal várja 😃Amúgy nálunk ugyanez a szitu mint a cikkben szereplő srácnál."Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
davemayer
Bazzani
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
most derult ki hogy az elso klubbja az egyik legjobb haverom sajat klubbja volt. kb o fedezte fel 😊bírtam a gyereket, MTK korosztályosban tolta, a felnőtt meccseken meg mindig kint volt mint labdaszedő. a tesója neve még durvább, mendi gattuso 😀 mondjuk lehetne Ferland is, Ferland Mendi.www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277fuh, az apa nagyon kész van, ismerem 😀 nem hiába a név választás is...
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
bármilyen Szalais cikk vagy komment van a közösségi oldalakon, vagy Ádám kitesz valamit bármelyik felületre az apa az első, aki kommentel a fiáról.. hogy "ezt nézd Ádám, a fiam a nyomdokaidban, Manz-ban" 😀
amúgy tehetséges gyerek.
#JC6
szerk.: közben JC megelőzött 😀
eaglesmcnabb
kicsi a vilag.
több mint 4 éve
bírtam a gyereket, MTK korosztályosban tolta, a felnőtt meccseken meg mindig kint volt mint labdaszedő. a tesója neve még durvább, mendi gattuso 😀 mondjuk lehetne Ferland is, Ferland Mendi.www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277fuh, az apa nagyon kész van, ismerem 😀 nem hiába a név választás is...
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
bármilyen Szalais cikk vagy komment van a közösségi oldalakon, vagy Ádám kitesz valamit bármelyik felületre az apa az első, aki kommentel a fiáról.. hogy "ezt nézd Ádám, a fiam a nyomdokaidban, Manz-ban" 😀
amúgy tehetséges gyerek.
#JC6
szerk.: közben JC megelőzött 😀
egyébként röhögünk rajta, de ha lesz belőle valaki, akkor legalább nem a fater kapcsolatai miatt 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Amúgy nálunk ugyanez a szitu mint a cikkben szereplő srácnál."Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
davemayer
több mint 4 éve
"Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
4-5 évvel ezelőtt volt talán, hogy futsal meccsről hazamentek, lekapta a pályáról fater, miután félpályán túl gólt lőtt, de szabály szerint nem lehetett és összeveszett a bíróval, edzővel, rendezővel.. 😀Es szegeny gyerek igy tolja az eletet vonat naponta miert nem a szulok raknak bele tobb effortot h kozelebb mennek mainzhoz es ok ingazzanak.szulei almat?Az, hogy mit akar a gyerek, gondolom a szülők szemében sokadrangú. Fantasztikus.
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Arra is kíváncsi lennék, hogy ki akarja jobban azt az o-betűt a név végére, a gyerek, vagy az apuka. Bár van egy tippem...
Bálesz
Ne adj isten rosszul lep a gyerek aztan se gyerekkor se semmi.
YoungZeeZee
Ha jól tudom a másik két tesója Mendi Carlito és Mendi Gattuso-ként van anyakönyvezve😄😄😄
több mint 4 éve
Ma 56 éves Hriszto Sztoicskova 94-es vb-n a Mexikónak lőttre még a mai napig emlékszem, élőben rohadt nagy volt
www.youtube.com/watch?v=WE5SHXEMtCM
empty taxi
mármint a tévében élőben 😊
Szerkesztette: NB2
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Es szegeny gyerek igy tolja az eletet vonat naponta miert nem a szulok raknak bele tobb effortot h kozelebb mennek mainzhoz es ok ingazzanak.szulei almat?Az, hogy mit akar a gyerek, gondolom a szülők szemében sokadrangú. Fantasztikus.
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Arra is kíváncsi lennék, hogy ki akarja jobban azt az o-betűt a név végére, a gyerek, vagy az apuka. Bár van egy tippem...
Bálesz
Ne adj isten rosszul lep a gyerek aztan se gyerekkor se semmi.
több mint 4 éve
Ma 56 éves Hriszto Sztoicskovwww.youtube.com/watch?v=WE5SHXEMtCM

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
szulei almat?Az, hogy mit akar a gyerek, gondolom a szülők szemében sokadrangú. Fantasztikus.
ez mi a fasz.
YoungZeeZee

több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277fuh, az apa nagyon kész van, ismerem 😀 nem hiába a név választás is...
szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
amúgy tehetséges gyerek.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277" 2018 óta pedig már Németországban futballozik, és napi 200 kilométert utazik, hogy valóra válthassa szülei álmát, jelenleg a Mainz U16-os csapatának játékosa."
szulei almat?
ez mi a fasz.
több mint 4 éve
kozben ne sikkadjunk el afelett, hogy a Dortmund megint lerabolja a Munchent ...náluk ez most expansion draftnak számít 😛
csebi