Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Az hagyján, de ilyeneket is igazolnak. Bentacur, Kulusevski... Kellettek, mint szar a zsebbe.Vicc ez a Spurs, nem is értem hogy szurkolhatok még mindig nekik 😂😂😂Royal, Sancez, Winks és Davis kb másodosztályú jatékosok. Velük még egy ilyen meccs is szornyu…de egy tél alatt nem lehet ennyi szart kipucolni
#JC6
Klaci79
több mint 4 éve
Lelketlen gazember, már egy jó anyázásra sem telik...?!Nyílván én is kimentem volna,ha tegnap Sowunmi a fradit vagy a vidit sorsolja be az előrének,de nem azért,hogy szidjam a csapatokat hanem,hogy megnézzem a meccset.Ezek az alkalmi Vasas szurkolók honnan kerültek elő?Kimentek most a fradit szidni,de egy héttel korábban (amikor elvileg fontosabb rangadó volt a Diósgyőr ellen) kongott a lelátó,a hangulat meg mint ha egy zártkapus meccs lett volna. 😀Ez mindig így van, bárhol játszik a Fradi.
JoeyPorter
Debrecen átlag 2000, Fradi ellen 7000.
Vidi átlag 1500, Fradi ellen 4500.
PAFC átlag 200, Fradi ellen 2500.
#JC6
JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nyílván én is kimentem volna,ha tegnap Sowunmi a fradit vagy a vidit sorsolja be az előrének,de nem azért,hogy szidjam a csapatokat hanem,hogy megnézzem a meccset.Ezek az alkalmi Vasas szurkolók honnan kerültek elő?Kimentek most a fradit szidni,de egy héttel korábban (amikor elvileg fontosabb rangadó volt a Diósgyőr ellen) kongott a lelátó,a hangulat meg mint ha egy zártkapus meccs lett volna. 😀Ez mindig így van, bárhol játszik a Fradi.
JoeyPorter
#JC6
több mint 4 éve
Ezek az alkalmi Vasas szurkolók honnan kerültek elő?Kimentek most a fradit szidni,de egy héttel korábban (amikor elvileg fontosabb rangadó volt a Diósgyőr ellen) kongott a lelátó,a hangulat meg mint ha egy zártkapus meccs lett volna. 😀Ez mindig így van, bárhol játszik a Fradi.
JoeyPorter
több mint 4 éve
ne is mondd, egyik legnagyobb restanciam itt. kocsog covid.Jó, hát nem mindenkinek megy házhoz olyan prémium liga, mint a máltai első osztály 😕Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.savanyu 😊
Business as usual.
Aztán csodálkoztok bazmeg hogy inkább a mongol harmadosztályt meg hasonlókat követek 😀
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jó, hát nem mindenkinek megy házhoz olyan prémium liga, mint a máltai első osztály 😕Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.savanyu 😊
Business as usual.
Aztán csodálkoztok bazmeg hogy inkább a mongol harmadosztályt meg hasonlókat követek 😀
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.savanyu 😊
Business as usual.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ezek az alkalmi Vasas szurkolók honnan kerültek elő?Kimentek most a fradit szidni,de egy héttel korábban (amikor elvileg fontosabb rangadó volt a Diósgyőr ellen) kongott a lelátó,a hangulat meg mint ha egy zártkapus meccs lett volna. 😀
több mint 4 éve
főleg ha fél évente cserélgeted az edződetVicc ez a Spurs, nem is értem hogy szurkolhatok még mindig nekik 😂😂😂Royal, Sancez, Winks és Davis kb másodosztályú jatékosok. Velük még egy ilyen meccs is szornyu…de egy tél alatt nem lehet ennyi szart kipucolni
#JC6
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Vicc ez a Spurs, nem is értem hogy szurkolhatok még mindig nekik 😂😂😂Royal, Sancez, Winks és Davis kb másodosztályú jatékosok. Velük még egy ilyen meccs is szornyu…de egy tél alatt nem lehet ennyi szart kipucolni
#JC6
több mint 4 éve
Vicc ez a Spurs, nem is értem hogy szurkolhatok még mindig nekik 😂😂😂
több mint 4 éve
Ott még az első osztályról se könnyű infót szerezni 😀Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.Engem a Bissau-Guineai masodosztaly eredmenyei erdekelnenek. 😊
Business as usual.
warr_b
Vrij6

több mint 4 éve
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.A másodikat nem is értem, hogy nézte be a partjelző. Ott volt az orra előtt.
Business as usual.
warr_b
Azért azt a szabályos gólt nem venném készpénznek, ingoványos terület ez a kéz-szabály, a bírók is össze-vissza alkalmazzák.

több mint 4 éve
Magyar meccset is néző emberként egészen elképesztő ez az iram a Tottenham-Southampton meccsen. Mintha más sport lenne…az is😕
Klaci79
több mint 4 éve
Magyar meccset is néző emberként egészen elképesztő ez az iram a Tottenham-Southampton meccsen. Mintha más sport lenne…
több mint 4 éve
m4 live német tolmács level2!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.Engem a Bissau-Guineai masodosztaly eredmenyei erdekelnenek. 😊
Business as usual.
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes. Business as usual.

több mint 4 éve
Lol, a második lesgól. Márkvárt meg szopjon lovat, tehetségtelen béna fasz.

több mint 4 éve
Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.Én annyira nem élveztem, majdnem elkxurtuk, de ez a Farkas gyerek ügyes...
#JC6

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Altalanosban mikor a kanizsa es a zeg egyszerre kerult fel , valasztottunk.o zeg en kanizsa.szopo voltam mar akkor is.Jó csapat volt az a 90-es évek közepén kapuban az ifjú Vlaszákkal, a középpályán meg Agic és az elnyűhetetlen Hegedűs László robotolt.Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.Mindig szimpi csapat volt az Olajbányász. Ha már úgyis piros-kékek 😀
#JC6
warr_b
empty taxi
Vlaszak, tenyleg😆
több mint 4 éve
Hm, asszem ezt már így kezdés előtt elengedtük...

több mint 4 éve
Jó csapat volt az a 90-es évek közepén kapuban az ifjú Vlaszákkal, a középpályán meg Agic és az elnyűhetetlen Hegedűs László robotolt.Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.Mindig szimpi csapat volt az Olajbányász. Ha már úgyis piros-kékek 😀
#JC6
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.Mindig szimpi csapat volt az Olajbányász. Ha már úgyis piros-kékek 😀
#JC6

több mint 4 éve
Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.