Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Benfica B-be se fért be, megmérettetett és könnyűnek találtattatott, ez vanEz a csávó volt Szoboszlai mellett a másik reménységünk, nem? 21 évesen meg is érkezett méltó helyére, NB2...Egy meccsen három perc? Ennyire nagy váltás volt neki Portugália után az NB I?
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-csoboth-kevin-tavozik-kolcsonbe-kerul-2876549
somoskovig
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez a csávó volt Szoboszlai mellett a másik reménységünk, nem? 21 évesen meg is érkezett méltó helyére, NB2...Nem ismerem a sztorit de elég gyakori, hogy gazdag apuci kipénzeli a gyereket külföldre aztán ott szembejön a valóság.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-csoboth-kevin-tavozik-kolcsonbe-kerul-2876549
somoskovig
Kecskés Ákos sem lenne sehol ha az apukája nem az aki.
több mint 4 éve
Ez a csávó volt Szoboszlai mellett a másik reménységünk, nem? 21 évesen meg is érkezett méltó helyére, NB2...Egy meccsen három perc? Ennyire nagy váltás volt neki Portugália után az NB I?
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ez a csávó volt Szoboszlai mellett a másik reménységünk, nem? 21 évesen meg is érkezett méltó helyére, NB2...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-csoboth-kevin-tavozik-kolcsonbe-kerul-2876549
több mint 4 éve
Nyugi jön még Feri vissza a mennyeibe. Amúgy emlékeim szerint anno Kecskeméten jó volt utána Győrben és Fehérváron (első alkalom bár akkor talán fel szezont volt csak) nem volt rossz de azóta melyrepulesben van a tag. Ez a honvéd keret kb top 5 ehhez képest gaz ahol vannak.A Honvéd kezd végre úgy játszani, mint egy csapat aminek nem csak papíron van edzője. Csak a keret elég mély legyen, hogy kiharcoljuk a bent maradást.Ha ősszel menesztették volna az első komolyabb hullámvölgyben HF-et, most dobogós helyen lenne a csapat. Nagyon jó ez a keret..
iktriad
Bár ki sem kellett volna nevezni.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A Honvéd kezd végre úgy játszani, mint egy csapat aminek nem csak papíron van edzője. Csak a keret elég mély legyen, hogy kiharcoljuk a bent maradást.2 cél van a szezonban, maradjunk benn es a felcsut ne legyen bajnok.
iktriad
Erre ez tokeletes fordulo volt.
Amugy Szabicsnak kirol van kompromittalo anyaga, hogy meg nem basztak ki, egeszen elkepeszto kokler.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Barca 90+7Juve 90+2
Annyira szép mindig, hogy ekkora csapatok a hosszabbításban menekülnek meg ezredszerre is 😀
több mint 4 éve
De legalább az X megvan, aztán meglátcsuk
több mint 4 éve
Na akkor Barca is csak one match wonder volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
francba már hogy nem sikerül kèt ranngadót egymás után nyerni sikeresen lenullázhatjuk az Atletico elleni w èrtèkèt.....
több mint 4 éve
A Honvéd kezd végre úgy játszani, mint egy csapat aminek nem csak papíron van edzője. Csak a keret elég mély legyen, hogy kiharcoljuk a bent maradást.Ha ősszel menesztették volna az első komolyabb hullámvölgyben HF-et, most dobogós helyen lenne a csapat. Nagyon jó ez a keret..
iktriad
Bár ki sem kellett volna nevezni.
több mint 4 éve
A Honvéd kezd végre úgy játszani, mint egy csapat aminek nem csak papíron van edzője. Csak a keret elég mély legyen, hogy kiharcoljuk a bent maradást.
több mint 4 éve
Azért ez a Botka gol nem volt csunya
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
amúgy az FM-ben is mindig kurvajó, nm is értem, igaz, élőben eddig szerintem csak az eb-n láttam focizni 😀Nem sokat láttam ezelőtt játszani, de ez a Kulusevski borzasztó, rossz nézni. Mit tudott ez a gyerek a juventusban, hogy el kellett hozni?Paratici + SIXO nagy szerelme. Juventushoz is ő vitte. Megvették, fél évet maradt a Parmánál és 433-ban hozott egy 10G+10A szezont. Pirlo 2 támadós rendszerben játszatta, első meccsén gólt is szerzett, de gyorsan kijöttek a hiányosságai: lassú, körülményes, technikailag néha megvillan, de ezt leszámítva...
Duff
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem sokat láttam ezelőtt játszani, de ez a Kulusevski borzasztó, rossz nézni. Mit tudott ez a gyerek a juventusban, hogy el kellett hozni?Paratici nagy szerelme. Juventushoz is ő vitte. Megvették, fél évet maradt a Parmánál és 433-ban hozott egy 10G+10A szezont. Pirlo 2 támadós rendszerben játszatta, első meccsén gólt is szerzett, de gyorsan kijöttek a hiányosságai: lassú, körülményes, technikailag néha megvillan, de ezt leszámítva...
Duff
több mint 4 éve
Nem sokat láttam ezelőtt játszani, de ez a Kulusevski borzasztó, rossz nézni. Mit tudott ez a gyerek a juventusban, hogy el kellett hozni?
több mint 4 éve
Itt a vége, Imre.
több mint 4 éve
ez a védelem Llorissal kabaré ma (is)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Amikor rossz napja van az embernek, gondoljon arra hogy a Spurs szurkolóknak szarabb 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
edzőbuktató meccs? szakadok a táboron: Szabics nem hallja, Szabics nem hallja, Szabics nem halljaaa
XDDD
több mint 4 éve
Kicsit belealudt a csapat a Burnley elleni meccsbe.én meg abba feledkeztem bele hogy nem 6kor játszunk 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Fasz fradiimádó fos szponzorált trollfoci.
steelwolf
Szenny.
több mint 4 éve
Kicsit belealudt a csapat a Burnley elleni meccsbe.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May