Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
burnley amúgy mit csinál? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
mané b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ezt a nyomorult gólt. Simán mellément volna, ha Matip nem teszi bele a lábát. 🤦
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ezen a meccsen is az lesz a kulcs hogy mikor találunk gólt, vagy egyáltalán sikerül e megintESR, 48.perc 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Felkészülési időszak van, de azért csak megütöttük az Iszlocs Minks veretes csapatát egy hármassal.zogyinói Torpedo forever !
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/02/19/vegrehajtas-inditott-a-dzsudzsak-balazs-erdekeltsegebe-tartozo-leghajos-ceg-ellen-a-nav

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát ezen beszartam. Honnan szedik elő ezeket? 😃😃😃Innen:
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-dozsolhetne-a-ghanai-kiraly-fiakent-de-a-munkat-valasztotta-a-honved-uj-igazolasa-2877393
#JC6
bunteto.com/labdarugas/ghanai-ezustkanal-izlandi-golgejzir-kadiri-es-jonsson-kispesten/
több mint 4 éve
Hát ezen beszartam. Honnan szedik elő ezeket? 😃😃😃m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-dozsolhetne-a-ghanai-kiraly-fiakent-de-a-munkat-valasztotta-a-honved-uj-igazolasa-2877393
több mint 4 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de remélem a 40 csapat egyik megfigyelője sem látta a Fener mai meccsét, akik annyira akarják Szalait... elég régóta alul teljesít, sajnos.
több mint 4 éve
Akármekkora "felfújt" csapat ez a Lipcse, most a drukkerek nagyon fasza kis hangulatot csinálnak.
több mint 4 éve
Vagy most derul ki epp, hogy Ferran a kovetkezo Morata. Valami egeszen elkepeszto, hogy milyen helyzeteket szur el. A bajnoksagban is akadtak wtf dolgai, mondjuk legalabb vannak golpasszai. De hogy mennyire nem erzi a kaput, az felelmetes.Ferran most egyébként pont a helyén játszott. Még görcsös, mint az egész csapat. Majd belelendül. Reméljük 😀Ferran helyett egy normális középcsatár van ott, ezt a meccset öttel nyerjük.Ott volt a kozepcsatar. Csak neki meg ertelmes megmozdulasa nem volt. XD
Kenny
Stez
dande
Azert drukkolok neki egyebkent, csak ezt nem lattam jonni, a Cityben sokkal jobban es magabiztosabban mozgott, jobban is helyezkedett. Kicsit azt erzem, hogy neki kell egy Guardiola es Enrique-fele edzo, aki sokkal jobban meghatarozza a szerepkoret, mert a Barcaban ugy tunik, hogy eleg kotetlenul mozoghat, lehet, hogy neki nem ez a legjobb opcio.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Ferran most egyébként pont a helyén játszott. Még görcsös, mint az egész csapat. Majd belelendül. Reméljük 😀Ferran helyett egy normális középcsatár van ott, ezt a meccset öttel nyerjük.Ott volt a kozepcsatar. Csak neki meg ertelmes megmozdulasa nem volt. XD
Kenny
Stez
több mint 4 éve
Ferran helyett egy normális középcsatár van ott, ezt a meccset öttel nyerjük.Ott volt a kozepcsatar. Csak neki meg ertelmes megmozdulasa nem volt. XD
Kenny
több mint 4 éve
Ferran helyett egy normális középcsatár van ott, ezt a meccset öttel nyerjük.
több mint 4 éve
Mázlis de jogos 11-sl kibruszoltunk egy X-t...Ferran az X-re fogadott ez 100%
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mázlis de jogos 11-sl kibruszoltunk egy X-t...Valami 20-4 volt a kapura lövés? Nem volt ez olyan rossz szerintem.
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mázlis de jogos 11-sl kibruszoltunk egy X-t...
több mint 4 éve
Pedig már azt gondoltam az Atletico ellen megindult valami, de ezek szerint ők voltak gyengék mi meg megint erőlködünk.....
több mint 4 éve
Az 1860-et vagy a Türkgücüt, hogy ilyen szarok? 🤣Dortmundnak ideje lenne lerabolni a bundesligát vagy valami...Mostanában a Münchent rabolják le …
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Dortmundnak ideje lenne lerabolni a bundesligát vagy valami...Mostanában a Münchent rabolják le …
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Dortmundnak ideje lenne lerabolni a bundesligát vagy valami...

több mint 4 éve
Horváth Ferit kirúgta a Honvéd, Sarri mester már nem is tart tőlük 😉Fellélegzett.
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.