Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 434 — Cowboys fan
Vicces lenne, ha a cici +10-ről elchokerkedné 😊
NB2
1, nem fogják
2, soha nem voltak tisztán +10-ben, legfeljebb azért, mert a Pool majd csak most pótolja be az elmaradt Boxing Day meccset.
több mint 4 éve
Esküszöm nem értem Kub@szovékat meg a Komcsi Pált sem.

Van 4-5 épkézláb védőnk, de Blazic-ban mindig ott a hiba faktor, Botka nem önmaga, Civic életveszély (bár ma jól szállt be), Wingo kabaré, 90 percen keresztül azt csinálja, hogy "megtolom az ember mellett vagy kikerülöm, beadom vagy hazaadom", ennyi, Samy biztos pont csak néha nincs a toppon.

Középpályánk nem létezik. Ha nincs Laidouni, kész, vége, meghaltunk. Öregem, Vécsei? Full egylábas a gyerek, olyan kerékkötő, amire én eddig nem is figyeltem igazán. Na de most, élőben? Állandóan lelassítja minden egyes támadásunk, rendre kétszer többet forog, mint kellene, és mindig csak a balra veszi és a ballal passzol. Nincs súlypontáthelyezés, beindulás/megindulás vagy valami kreatív megoldás, semmi. Full statikus, ez mellett ritka darabos és lassú. Az hogy válogatott lehet, vicc. Nem is értem, szerintem egyáltalán nem Fradi szint.

Zakariás minusz egy ember, aztán meg Csecsetszop felpakolja Bolit meg Tökmagot egymás mellé, akik konkrétan utálják egymást, majd lakapja Bolit, aki labdát sem kap, de Tökit fennthagyja, akin meg konkrétan minden támadásunk elhal.

És akkor kész, ennyi. Ott vannak még az új igazolások, akikek kell pár hét (persze mindegyik támadó...).
Loncar, Besic kuka, Marin öreg már. Aztán van egy jó formában lévő Mak-unk, aki ennyi támadó mellett még hugyozni sem tud, nemhogy játszani.

Nem mély a keret, rendre támadókat igazolunk, de mi a ráknak? Ha NFL-ben a "dífensz winsz csempiönship" szállóige megy, akkor a fociban meg a középpálya nyeri meg a meccset... na, nekünk az egyáltalán nincs. Elég régóta..

Én nem mondom azt, hogy rohadt jó edző lennék, mert akkor nem a bowl.hu fórumra írogatnék, de mi a tökömért nem lehet sok passzal, akár hátul/középen kicsalogatni/kifárasztani a 10 emberrel a kapujuktól 20-25 méterre védekező MTK-át? Amelyik csapat ráadásul ritka gyenge. Ehelyett megyünk előre, mint a fejnélküli lovas, borzalmasan sok technikai hibával.

Kegyetlenül szét van csúszva ez a csapat, minden téren...
#JC6
Kinéztek egy sikeres csapatot példának, és megpróbálják lemásolni, amit csinálnak.
Szerintem a Menkesztert választották, a piros mezeseket. Előre minden pénzt elköltenek, a középpálya lyukas, a védelem komikus.
több mint 4 éve
De hogy a Sunderland idén is el fogja chokerkedni a feljutást, nem bírom...
Hanni
Jaja, berántották a kéziféket. Pedig velük Fifában két év alatt kettő szintet léptem 😊
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 666 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hanni
de legalább most hamarabb jött a hullámvölgy, mint az elmúlt években 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 032
Esküszöm nem értem Kub@szovékat meg a Komcsi Pált sem.

Van 4-5 épkézláb védőnk, de Blazic-ban mindig ott a hiba faktor, Botka nem önmaga, Civic életveszély (bár ma jól szállt be), Wingo kabaré, 90 percen keresztül azt csinálja, hogy "megtolom az ember mellett vagy kikerülöm, beadom vagy hazaadom", ennyi, Samy biztos pont csak néha nincs a toppon.

Középpályánk nem létezik. Ha nincs Laidouni, kész, vége, meghaltunk. Öregem, Vécsei? Full egylábas a gyerek, olyan kerékkötő, amire én eddig nem is figyeltem igazán. Na de most, élőben? Állandóan lelassítja minden egyes támadásunk, rendre kétszer többet forog, mint kellene, és mindig csak a balra veszi és a ballal passzol. Nincs súlypontáthelyezés, beindulás/megindulás vagy valami kreatív megoldás, semmi. Full statikus, ez mellett ritka darabos és lassú. Az hogy válogatott lehet, vicc. Nem is értem, szerintem egyáltalán nem Fradi szint.

Zakariás minusz egy ember, aztán meg Csecsetszop felpakolja Bolit meg Tökmagot egymás mellé, akik konkrétan utálják egymást, majd lakapja Bolit, aki labdát sem kap, de Tökit fennthagyja, akin meg konkrétan minden támadásunk elhal.

És akkor kész, ennyi. Ott vannak még az új igazolások, akikek kell pár hét (persze mindegyik támadó...).
Loncar, Besic kuka, Marin öreg már. Aztán van egy jó formában lévő Mak-unk, aki ennyi támadó mellett még hugyozni sem tud, nemhogy játszani.

Nem mély a keret, rendre támadókat igazolunk, de mi a ráknak? Ha NFL-ben a "dífensz winsz csempiönship" szállóige megy, akkor a fociban meg a középpálya nyeri meg a meccset... na, nekünk az egyáltalán nincs. Elég régóta..

Én nem mondom azt, hogy rohadt jó edző lennék, mert akkor nem a bowl.hu fórumra írogatnék, de mi a tökömért nem lehet sok passzal, akár hátul/középen kicsalogatni/kifárasztani a 10 emberrel a kapujuktól 20-25 méterre védekező MTK-át? Amelyik csapat ráadásul ritka gyenge. Ehelyett megyünk előre, mint a fejnélküli lovas, borzalmasan sok technikai hibával.

Kegyetlenül szét van csúszva ez a csapat, minden téren...
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊
dande
Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
Mondanám hogy megérdemeltétek.
De. Tényleg megérdemeltétek. 😀
Parázs kis meccs volt. Védelem nulla.
Coolearie
egyébként én nem láttam csak most a legvégét tudtam bekapcsolni, meg az eredmény alakulását néztem 😀 Innentől jó lenne a többi is hozni ha már, a City meg ébredjen fel mert Pool már csak 3 pontra van.
dande
pedig a Pool lehetne a remény arra, hogy nem kell a világ összes pénzét elkölteni - mint a Sziti teszi - ahhoz, hogy nyerjetek valamit.
slowmotion
nyilván csak relatíve, mert azért mi is kurvasokat költünk
de ugye rendszerbe igazolunk alapvetően ezért nem kell 5-6x annyit költeni
khm man u khm
Negritis
És mellette el is ad a csapat, tehát az egyenleg sokkal szimpatikusabb, és az alapján már nem egészen ott kellene tartani ahol tartanak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 317 — nabege2@yahoo.com
Vicces lenne, ha a cici +10-ről elchokerkedné 😊
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
Nantes meg az Alaves beárazza a Realt, Ancelottival az élen.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 031 — The Mathematician
Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊
dande
dande
Coolearie
egyébként én nem láttam csak most a legvégét tudtam bekapcsolni, meg az eredmény alakulását néztem 😀 Innentől jó lenne a többi is hozni ha már, a City meg ébredjen fel mert Pool már csak 3 pontra van.
dande
pedig a Pool lehetne a remény arra, hogy nem kell a világ összes pénzét elkölteni - mint a Sziti teszi - ahhoz, hogy nyerjetek valamit.
slowmotion
nyilván csak relatíve, mert azért mi is kurvasokat költünk
de ugye rendszerbe igazolunk alapvetően ezért nem kell 5-6x annyit költeni
khm man u khm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Élőben ez a Zachariassen rosszabb mint a tévében öregem
Ritka szar meccs, mondjuk az MTK 20 méterre védekezik a kaputól 😂
#JC6
Egyetlen épkézláb csatár az MTK-ban persze hogy meccs előtt lesz covidos. Azért nem hiszem, hogy a kiesés ellen küzdő MTK lenne a hibás, mert a Fradi mindent elcsesz. Semmit nem játszottak csak talán a 2.félidő közepétől.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Hát ez megint szar volt.

több mint 4 éve
dande
dande
Coolearie
dande
több mint 4 éve
Fuh ez a Vecsei, kivagyok tőle.. de nagyon az orosz taktikáját sem vélem felfedezni, mi akar ez lenni
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 521 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
dande
Coolearie
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
dande
dande
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"
City bazmeg csalással nyer ellenünk, Spursnek meg leadja a meccset oda-vissza

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 521 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
több mint 4 éve
Élőben ez a Zachariassen rosszabb mint a tévében öregem
Ritka szar meccs, mondjuk az MTK 20 méterre védekezik a kaputól 😂
több mint 4 éve
több mint 4 éve
lol
több mint 4 éve
Edersont néha nem értem.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
Szegény Szaniszló Csabi szerintem félidőben hazamegy.😂
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"
ezen a meccsen is az lesz a kulcs hogy mikor találunk gólt, vagy egyáltalán sikerül e megint
ESR, 48.perc 😊
Heisman
És Saka is betalál 😊 boldogság
majdnem sikerült elbaszni, de megvan a 3 pont 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Kurva digis net behalt, erre öt percen belül 2-1 ide, köszi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May