Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 295
OMG warr, ez mi a szar?

Akkor már ezerszer inkább a Dió meg a Szeged jusson fel 😂
#JC6
Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
warr_b
Kuttor nagy szaki, akinel csak a donteshozo Nagy Miklos zsenialisabb. A kozos munka pedig lathatoan sikert arat.
2 eve mondom, hogy amig Nagy dont, addig random eredmenyek lesznek. Amikor eppen kifut a tuti akkor megy a vallveregetes, amikor meg lukra fut, akkor majd jovore.. onvizsgalatnak nyoma sincs. Ahogy az egesz focinkban nincs kb, kulonben a Koko hogy kerulhetne ujra es ujra vezetoszerepbe??
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
hát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.
eaglesmcnabb
Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
topin
hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanak

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 295
hát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.
eaglesmcnabb
Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
több mint 4 éve

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
OMG warr, ez mi a szar?

#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 032
OMG warr, ez mi a szar?

#JC6
warr_b
Szerintem kevés a pénz, az a baj. Te hogy látod?
#JC6
A Fradikánál lehet 😊
warr_b
Azért nagyon durva vetülete az egész NER-nek a magyar futball.
Van pénz szarásig, de amíg a csókos, hozzánemértő, alkalmatlan haverok ülnek vezetői pozícióban, a világ minden pénze sem elég... ls Vasas, Vidi, stb.
Iszonyat görbe tükör. Kár, hogy az nem néz bele, akinek kellene 😀
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 154
Lassan a
VASAS szarabb lesz mint a fagyi.
Kemény világban élünk…
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 405 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
OMG warr, ez mi a szar?

#JC6
warr_b
#JC6
A Fradikánál lehet 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
OMG warr, ez mi a szar?

#JC6
warr_b
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 405 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
OMG warr, ez mi a szar?

#JC6

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 350 — Csodabogár
Olasz edző marad Kisvárda simán hozta volna ezt a bajnokságot 😉
ozibozi
még így is hozhatja, eskü szurkolok nekik

több mint 4 éve
OMG warr, ez mi a szar?

több mint 4 éve
Kuttor takarodj.

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 350 — Csodabogár
Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃
#JC6
ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
petey
Azért nem volt ez olyan rossz játék.
Annyira kellett Onovo (vissza) ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. Higgadt, okosan osztogat, sok labdát szerez.
A támadó trió NB1 szinten sem rossz így Zivzivadzéval.
A védelem necces, de hátha Kádár beválik.

Hogy kiesünk e? Lehet. De az nem azért van mert most szarok vagyunk hanem azért amit eddig csináltunk. Ha ma kezdődne a bajnokság akkor tuti bennmaradnánk.
A helyedben viszont nagyon aggódnék mert a Vidi igazolásai (külső szemlélőként) két éve folyamatosan mellémentek.
Bazzani
annyira nem foglalkoztat, meg nem is tudom, meg kábé senki mi a picsa van. de az uccsó 15 percben elkezdtek futni a fiúk és az ute kb. ki sem jött a 16-os elől. na most ezt miért nem csinálták az első perctől, az rejtély.

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 666 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeiből
Heisman
Én meg élek-halok a Gyirmót - PAFC meccsekért 😀
#JC6
Az más miatt jó 😀
Heisman
egy dolgot nem tudnék mondani, ami miatt egy Gyirmót - Felcsút jó lenne 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"
Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeiből
Heisman
#JC6
Az más miatt jó 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Heisman
több mint 4 éve
Heisman
Nekem meg az MTK-Vasas, kurvára szeretnék jövőre is látni (és nem az mb2ben)

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
#JC6
ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
petey
Annyira kellett Onovo (vissza) ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. Higgadt, okosan osztogat, sok labdát szerez.

Hogy kiesünk e? Lehet. De az nem azért van mert most szarok vagyunk hanem azért amit eddig csináltunk. Ha ma kezdődne a bajnokság akkor tuti bennmaradnánk.
A helyedben viszont nagyon aggódnék mert a Vidi igazolásai (külső szemlélőként) két éve folyamatosan mellémentek.
Bazzani
Áh, kiesni tuti nem fogtok, főleg, hogy NER-közeli lett a csapat. Gyirmót és valszeg MTK száll alá.
több mint 4 éve
ozibozi
Jó lesz az portugálnak is.
Bazzani
Akkor az, mind1 csak magyar ne legyen

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
ozibozi
Jó lesz az portugálnak is.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem is kell többet mondani a magyar fociról, mint, hogy a két kirakat csapat élet-halál harcot vív a falusi pénz és légiós mosodákkal. Nyilván komoly szakma van mögötte, hogy sikerül eltuntetni a rohadt sok és a nagyon sok elégedett kozpenz közötti különbséget

több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
#JC6
petey

Bazzani
Szerintem most elég pofásan fest azért a csapat az igazolásokkal. Ha valaki fos és reménytelen volt ezen a meccsen az a Fehérvár, tudjuk milyen büdzsével, mekkora háttérrel hosszú évek óta. Ha megnézzük a tavaszunkat, játszottunk a bajnok, kiemelkedő csapattal egy majdnem x-es meccset, a dobogós Kisvárdával döntetlen, és vertük a 4. helyezett Fehérvárt tabella alapján, kupában is tovább mentünk alig kapva gólokat ezeken a meccseken. Egyedül a Gyirmót zakó lóg ki csúnyán nekem eddig.