Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
nekem tetszik, a Bayern haza jár abba a stadionba 😊The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
több mint 4 éve
Leao érdekes lehet, boom or bustVlahovichoz először került a labda a BL-ben, berúgta... f@szért nem hozzánk jöttJuventusba akart gyerekkorától. Egy gyengébb ajánlatot fogadott el. Azzal nem tudsz mit tenni, ha a Juve vevõ rá. Azok voltak.
Heisman
A Milanból nezegetik Raf. Leaot. Aki qva jó, csak hangulatember. Vlahovic egyik erénye, hogy konzisztens piszok mód.
ulpianus
Megértem hogy Vlaho a Juveba ment, csak sajnálom 😕 vele biztos lenne a Top4 a PL-ben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Vlahovichoz először került a labda a BL-ben, berúgta... f@szért nem hozzánk jöttJuventusba akart gyerekkorától. Egy gyengébb ajánlatot fogadott el. Azzal nem tudsz mit tenni, ha a Juve vevõ rá. Azok voltak.
Heisman
A Milanból nezegetik Raf. Leaot. Aki qva jó, csak hangulatember. Vlahovic egyik erénye, hogy konzisztens piszok mód.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Vlahovichoz először került a labda a BL-ben, berúgta... f@szért nem hozzánk jött
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Pancho?Szerintem is a Puskás Stadionnak kellene kapnia.The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szerintem is a Puskás Stadionnak kellene kapnia.The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Akkor nem csak nekem jutott ez az eszembe oké 😊EB döntős mutatvány után nem is nagyon értem miért a Wembley kapná alapból...annyi stadion szóba jöhetne.The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az a szar Wembley. Rühellem.The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
EB döntős mutatvány után nem is nagyon értem miért a Wembley kapná alapból...annyi stadion szóba jöhetne.The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
több mint 4 éve
Vitték volna Kijevbe...szolidaritásbólThe #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
Kampman
több mint 4 éve
The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]De jó, hogy már megint automatikusan a Wembley kap meg minden kiemelt meccset, ami elveszti az eredeti házigazdáját.
Beki
több mint 4 éve
"Alábecsültem továbbá az elején a Rapid Wien és az FTC szurkolói közötti barátságot, és szerintem emiatt nem kaptam meg a drukkerektől azt a fajta támogatást, amit szerettem volna (Stöger a rivális lila-fehér bécsi csapattól, az Austria Wientől érkezett Budapestre – a szerk.)."m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ausztria-alabecsultem-a-rapid-wien-es-az-ftc-szurkoloi-kozotti-baratsagot-peter-stoger-2878105"Tetszett az is, hogy a klubban angolul beszélnek."
Nagyon kemény ez a pali 😃
#JC6
Mondta az osztrák, mondjuk Csercseszov mellett látjuk mennyire megy a német XD
Mondjuk máshol az angollal is baj van 😀
fb.watch/bkND_6ypia/
empty taxi
Igen, beszéltem a GM-es fiúkkal. Az igazi indok, Stöger legnagyobb hibája, tényleg az volt, hogy az Austriától jött a Fradihoz.
Zseniális 😀 😀 😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]A Road to Saint Petersburgh új értelmet is nyerhet
Beki
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ausztria-alabecsultem-a-rapid-wien-es-az-ftc-szurkoloi-kozotti-baratsagot-peter-stoger-2878105"Tetszett az is, hogy a klubban angolul beszélnek."
Nagyon kemény ez a pali 😃
#JC6
Mondta az osztrák, mondjuk Csercseszov mellett látjuk mennyire megy a német XD
Mondjuk máshol az angollal is baj van 😀
fb.watch/bkND_6ypia/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ausztria-alabecsultem-a-rapid-wien-es-az-ftc-szurkoloi-kozotti-baratsagot-peter-stoger-2878105Nagyon kemény ez a pali 😃
több mint 4 éve
És annál többen azzal hogy alapból odamennek 😉A legtöbben ott basszák el a karrierjüket hogy elmennek az MTK-ból xDÚjabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bese-barnabas-a-mol-fehervarnal-folytatja-ns-info-2877985
somoskovig
Aztán,hogy miért igazolt el Belgiumba és ott miért nem játszott,az már más kérdés.
JoeyPorter
A4-es papír kevés lenne ha elkezdeném sorolni a neveket 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #UCL final, originally scheduled for St Petersburg, Russia, on May 28 could eventually be relocated to Wembley due to the conflict between Ukraine and Russia. [@lequipe]
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/02/21/manchester-city-phil-foden-bokszmeccs-verekedes/Kevés prosztóbb nép van az angolnál.
empty taxi
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/02/21/manchester-city-phil-foden-bokszmeccs-verekedes/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
poénból írtam, félig-meddig, nyilván külföldhöz szarok 99%-ban.elbasszák a karriert vele vajon?A legtöbben ott basszák el a karrierjüket hogy elmennek az MTK-ból xDÚjabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bese-barnabas-a-mol-fehervarnal-folytatja-ns-info-2877985
somoskovig
Aztán,hogy miért igazolt el Belgiumba és ott miért nem játszott,az már más kérdés.
JoeyPorter
eaglesmcnabb
vagy csak a szokásos elhisszük hogy több van bennük merhogy ott még jók és fiatalok
aztán kiderül hogy nope, ez a posvány amire jók csak
Negritis
De amúgy még csak nem is kell külföldre menni. Nyilván nagyrészt rendszerfüggő, ugyanúgy ahogy az amerikai fociban. Durva hogy egy csomó saját nevelés mihelyst elmegy az MTK-ból visszaesik, még akkor is ha magyar csapathoz megy. Kevés aki ugyanazon a szinten marad vagy esetleg javul (kb. Pátkai volt az egyetlen kivétel, nyilván magyar szinten, de azért csak bajnok lett 2 másik csapattal is, míg a vele egyidős, azonos poszton játszó, és az MTK-ban jobbnak tűnő vele együtt távozó Szabó Ádám nb3-nál magasabb szinten nem játszott, de a 2012-es kupadöntős MTK-ból is akadnak későbbi megye 1-es játékosok, és 29-30 évesen jutottak odáig, nem olyanokra gondolok akik 40 évesen levezetnek 😀) Vagy pl. Katona és Gera simán húzóemberek voltak NB1-es csapat szintjén, elmentek a Fradiba, és előbbiből lehet már nem is lesz mb1-es focista, Gera meg max. peremember.
Mondjuk ez igaz fordítva is, egy csomó magyar játékost igazolt az elmúlt 10 évben az MTK is, és csupán elvétve akadt 1-2 játékos aki akárcsak megközelítette volna az előző csapata szintjét. Mint ez a nyomorult Haraszti, akinek fél év alatt egy piros lapra futotta az MTK-ban, a fradi ellen meg első labdaérintésből bebaszta a szabadot hogy rohadjon meg 😀 (Amúgy ez lehet hogy faszság, mert más magyar csapatnál is így van, csak őket annyira nem figyeltem.)
És nyilván ebben nagyrészt az van benne, hogy kalap szar az mb1 színvonala.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
elbasszák a karriert vele vajon?A legtöbben ott basszák el a karrierjüket hogy elmennek az MTK-ból xDÚjabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
somoskovig
JoeyPorter
eaglesmcnabb
vagy csak a szokásos elhisszük hogy több van bennük merhogy ott még jók és fiatalok
aztán kiderül hogy nope, ez a posvány amire jók csak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A legtöbben ott basszák el a karrierjüket hogy elmennek az MTK-ból xDÚjabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
somoskovig
JoeyPorter
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A megugrást úgy értem, hogy onnan se tudott előrébb jutni. A francia másodosztály középcsapatától.Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
somoskovig
JoeyPorter
több mint 4 éve
Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
somoskovig
több mint 4 éve
most gondold el ugyanezt vizben. nem hallottak a sipszot es hasonlo tortenetek. nyilvan kozben par viz feletti pofon is kiszakadt. meg ha szabalytalankodas volt akkor meg jottek a hatalmas kialtasok. minden tiszteletem tenyleg, hogy sportolnak de azert neha mar sok volt eskuszom.Hentesek😃 én egyszer játszottam ellenük, elég is volt, a hazai meccsre “beteget” jelentettem 😃Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
csebi
#JC6