Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A megugrást úgy értem, hogy onnan se tudott előrébb jutni. A francia másodosztály középcsapatától.Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bese-barnabas-a-mol-fehervarnal-folytatja-ns-info-2877985
somoskovig
Aztán,hogy miért igazolt el Belgiumba és ott miért nem játszott,az már más kérdés.
JoeyPorter
több mint 4 éve
Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...3,5 év alatt ~110 meccs a Le Havreban.Nem gondolnám,hogy ne tudta volna megugrani.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bese-barnabas-a-mol-fehervarnal-folytatja-ns-info-2877985
somoskovig
Aztán,hogy miért igazolt el Belgiumba és ott miért nem játszott,az már más kérdés.
több mint 4 éve
most gondold el ugyanezt vizben. nem hallottak a sipszot es hasonlo tortenetek. nyilvan kozben par viz feletti pofon is kiszakadt. meg ha szabalytalankodas volt akkor meg jottek a hatalmas kialtasok. minden tiszteletem tenyleg, hogy sportolnak de azert neha mar sok volt eskuszom.Hentesek😃 én egyszer játszottam ellenük, elég is volt, a hazai meccsre “beteget” jelentettem 😃Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
csebi
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jól tudod. és emiatt BL-ben nem indulhat liechtensteini csapat (a legjobb amúgy is a svájci 1/2 között ingázik - és évtizedente kiejt egy magyar csapatot)Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
A 16 sztem is sok lenne.a 12 jelenleg jo sztem is.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Haverom elso meccset a suketek ellen lengette.voot balhe.kopkodes stb...Hentesek😃 én egyszer játszottam ellenük, elég is volt, a hazai meccsre “beteget” jelentettem 😃Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
csebi
#JC6
Legendary
több mint 4 éve
Hentesek😃 én egyszer játszottam ellenük, elég is volt, a hazai meccsre “beteget” jelentettem 😃Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Bundásreac mellé pont jók lennének 😁Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...Ez nem képzettség hanem mentális kérdés.
somoskovig
Lehetsz te egy Ronaldo, ha közben nem teszel be plusszt a munkába (mert az amit előírnak az edzők az az alap) akkor nem fogsz kitűnni és előre jutni. Hiába tróger senkiházi az ifi és felnőtt edzők jó része itthon, külföldi évek alatt jó részét szorgalommal le lehet dolgozni.
A vicc inkább az, hogy anyagilag valószínűleg sokkal jobban jár így...
több mint 4 éve
Újabb sikeres nemzetközi karriert befutó ifjú reménységünk, a francia másodosztály és a belga 1. liga szintjét se tudta megugrani, de most kitömik majd pénzzel Fehérváron, végülis siker ez is...www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-bese-barnabas-a-mol-fehervarnal-folytatja-ns-info-2877985
több mint 4 éve
Siketekminden tiszteletem irantuk, de budapest bajnoksagban mikor jatszottunk ellenuk akkor az o meccseiken mindig balhe volt 😕
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
FTCÉn egy ilyen nb1-et szeretnék:
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
Hú, de durván élveznék egy ilyen bajnokságot pedig 😀
#JC6
Fradi
Újpest
Kispest
MTK
Vasas
Csepel
Bvsc
III. Kerület
Reac
BKV Előre
Budafok
ESMTK
Pénzügyőr
Siketek
Gamma
BEAC

több mint 4 éve
nezzuk miota 12 csapat van:A kubok szempontjából mindenképp a 16 csapatos bajnokság kellene, de talán a válogatott szempontjából sem lenne rosszabb.Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
YoungZeeZee
Sallói mondta amikor még a zte-nél volt és feljutottak hogy a csapatok nem mernek fokozatosan építkezni, értékes keretet lépcsőzetesen létrehozni, mert könnyen a másodosztályban találják magukat (elég megnézni mekkora szokott lenni a különbség általában az utolsó 7-8 csapat között, ami a liga 60-70%-a!), és szerintem ebben pont igaza volt. Ha most én lennék GM vhol én sem helyezném előtérbe a fiatalokat (csak akik már jók), feltölteném külföldiekkel a keretet hogy minél több esély legyen a bennmaradásra. Szvsz pl ebből sült ki a kisvárda idei jó szereplése, hogy a keretet a kieséstől való félelem miatt "túlságosan" felturbózták, a légiósok nagy része bevált.
Ezt nem akarta csinálni pl az mtk, ezért is eshetnek ki. Nincs középmezőny, hiányzik az a 4-5 csapat akik stabilan bent maradnak és tervezhetnek az nb1es tagsággal, és így bártabban nyúlhatnának fiatalokhoz. Az eredmènykényszer hazai tehetségek hiányában ilyen légiós dömpinget okoz, ezt lehetne megállítani (talán) a 16 csapatos nb1-el.
Amiért még sztem fel kellene emelni az a vidéki csapatok miatt van, hogy egy dvtk, nyíregy, hali, pècs, szeged, békéscsaba, kecsó ne szoruljon ki az nb1ből stabilan.
davemayer
2015/16: 4. az MTK ment is az EL selejtezobe majd kovetkezo evben kieses. Vasas majdnem kiesik (1ponton mult) kovetkezo evben meg bronzermes.
2016/17: Vasas 3. majd kovetkezo evben kiesik utolsokent,
18/19: Debrecen 3. majd kovetkezo evben kiesik.
19/20: Honved 5. es MK gyoztes, majd 20/21ben eppen benn marado.
raadasul folyamatosan surusodik a mezony:
15/16: 11. hely 31 pont, 6. hely 46., 16/17: 11. hely 37 pont 6. hely: 43, 17/18: 11. hely 36 pont 6. hely 43, 18/19: 11. hely 34 pont 6. hely: 44, 19/20: 11. hely 39 pont, 6. hely: 43 pont 20/21: 11. hely 33 pont, 6. hely: 42.
lenyegeben 1-2 meccsen dol el, hogy benn maradsz vagy akar mehetnel-e komolyabb celokert is kis szerencsevel. nem hiszem, hogy sok mindenben ertek egyet Salloival, de ebben igaza van.
több mint 4 éve
A kubok szempontjából mindenképp a 16 csapatos bajnokság kellene, de talán a válogatott szempontjából sem lenne rosszabb.Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
YoungZeeZee
Sallói mondta amikor még a zte-nél volt és feljutottak hogy a csapatok nem mernek fokozatosan építkezni, értékes keretet lépcsőzetesen létrehozni, mert könnyen a másodosztályban találják magukat (elég megnézni mekkora szokott lenni a különbség általában az utolsó 7-8 csapat között, ami a liga 60-70%-a!), és szerintem ebben pont igaza volt. Ha most én lennék GM vhol én sem helyezném előtérbe a fiatalokat (csak akik már jók), feltölteném külföldiekkel a keretet hogy minél több esély legyen a bennmaradásra. Szvsz pl ebből sült ki a kisvárda idei jó szereplése, hogy a keretet a kieséstől való félelem miatt "túlságosan" felturbózták, a légiósok nagy része bevált.
Ezt nem akarta csinálni pl az mtk, ezért is eshetnek ki. Nincs középmezőny, hiányzik az a 4-5 csapat akik stabilan bent maradnak és tervezhetnek az nb1es tagsággal, és így bártabban nyúlhatnának fiatalokhoz. Az eredmènykényszer hazai tehetségek hiányában ilyen légiós dömpinget okoz, ezt lehetne megállítani (talán) a 16 csapatos nb1-el.
Amiért még sztem fel kellene emelni az a vidéki csapatok miatt van, hogy egy dvtk, nyíregy, hali, pècs, szeged, békéscsaba, kecsó ne szoruljon ki az nb1ből stabilan.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
több mint 4 éve
az MB1 a NER óta csak hobbi a potentátoknak. Garancsi pl. pont telibeszarja a vidit amíg kap zsíros megrendeléseket. elég csak megnézni a név körüli hercehurcát Széles Gáborral. hol vannak már azok a régi vezetők akiknek ez volt az élete. akár Vidi vagy Fradinál is vagy Újpesten. helyette jöttek Kisvárda, Mezőkövesd, felcsút..pfej.Miért most van utánpótlásnevelés? Most nem 500-1000 néző előtt megy a meccsek nagy része? Most nem tucatlégiósok vannak a legtöbb helyen így is? Most amúgy arra fogják sokszor, hogy nem mer a legtöbb csapat fiatalokat bedobni, kipróbálni, mert minden meccs élet-halál, hiszen ha párszor nyersz vagy kikapsz azonnal óriásit mozoghatsz a tabellán, mindig "eredménykényszer" van.😊 Ha a piaci alap számítana, meg hány normális edző van, akkor elég lenne 3-4 csapatos bajnokság kb. Nem mondom, hogy hozzák vissza a 16 csapatot, mert ez is évtizedek óta tipikus magyaros, hogy mindig pont az a formátum lenne a jó, meg ideális itthon ami éppen nincs, de ez a három körös, abból sorsolás útján igazságtalan rendszer sem a legideálisabb. Ha már el kell viselni ezeket a hontalan, felesleges helyi NER csapatokat, akkor lehet még pár nagyobb múltú is beleférne, nem ártana melléjük legalább.16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
A bajnoksag meccseinek fele tet nelkul futna ki, utanpotlas neveles nelkul, tucatlegiosokkal 500-1000 nezo elott. Semmi ertelme.
topin
zavi27
Saját pénzből, piacképes fizuval amit ér ez a posvány. Nem túlfújt Kánánként.
Ha majd belátjátok hogy kizárólag a NER mani miatt van itt bármi is, akkor amint kikerülnek ezek a pénzek érteni fogjátok, hogy nem bír el ez a közeg 16 csapat sem minőségben, sem anyagilag.
Amúgy ezért írtam, hogy a 12 is sok. Az meg hogy mi vilt a múltban, meg tradicionális csapat, meg nagy megyeszékhely felejtsük már el.
Annak kell ott lenni, aki oda jut. Azt meg nálunk pénzből lehet megoldani, mert UP nevelés zéró.
topin
több mint 4 éve
A Steelers hazai beceneveVasas? Az mi?Egy szakszervezet, mi más?
😜😃
#JC6
slowmotion

több mint 4 éve
Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.
több mint 4 éve
Jogos, eladták magukat a sátánnak, bezzeg a többiek…A helyén van kezelveFTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
ozibozi
slowmotion
több mint 4 éve
A helyén van kezelveFTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
ozibozi
több mint 4 éve
FTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
több mint 4 éve
FTCKispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
több mint 4 éve
Miért most van utánpótlásnevelés? Most nem 500-1000 néző előtt megy a meccsek nagy része? Most nem tucatlégiósok vannak a legtöbb helyen így is? Most amúgy arra fogják sokszor, hogy nem mer a legtöbb csapat fiatalokat bedobni, kipróbálni, mert minden meccs élet-halál, hiszen ha párszor nyersz vagy kikapsz azonnal óriásit mozoghatsz a tabellán, mindig "eredménykényszer" van.😊 Ha a piaci alap számítana, meg hány normális edző van, akkor elég lenne 3-4 csapatos bajnokság kb. Nem mondom, hogy hozzák vissza a 16 csapatot, mert ez is évtizedek óta tipikus magyaros, hogy mindig pont az a formátum lenne a jó, meg ideális itthon ami éppen nincs, de ez a három körös, abból sorsolás útján igazságtalan rendszer sem a legideálisabb. Ha már el kell viselni ezeket a hontalan, felesleges helyi NER csapatokat, akkor lehet még pár nagyobb múltú is beleférne, nem ártana melléjük legalább.16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
A bajnoksag meccseinek fele tet nelkul futna ki, utanpotlas neveles nelkul, tucatlegiosokkal 500-1000 nezo elott. Semmi ertelme.
topin
zavi27
Saját pénzből, piacképes fizuval amit ér ez a posvány. Nem túlfújt Kánánként.
Ha majd belátjátok hogy kizárólag a NER mani miatt van itt bármi is, akkor amint kikerülnek ezek a pénzek érteni fogjátok, hogy nem bír el ez a közeg 16 csapat sem minőségben, sem anyagilag.
Amúgy ezért írtam, hogy a 12 is sok. Az meg hogy mi vilt a múltban, meg tradicionális csapat, meg nagy megyeszékhely felejtsük már el.
Annak kell ott lenni, aki oda jut. Azt meg nálunk pénzből lehet megoldani, mert UP nevelés zéró.
több mint 4 éve
Legyen 14-14 csapat szerintem azt kész. 28 meccs épp elég lenne.26 lenne az 😉
Heisman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...