Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 656 — Lucas Scott
amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.
csebi
Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.

De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.

Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
Felét se éri. Nagy üzlet lenne ennyiért
FLZOLI
lol.wow
Óriásiakat tolsz ebben a topicban 😀
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Serie C rájátszásban is izgi csapatokat találni:
Pescara, Cesena, Palermo, Foggia, Padova...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 152
Ármány és sötétség a Mennyeiben.

Bogesz megy az MTK-hoz, a kékek ugyanis bent maradnak, míg a PACF-Várda-DVSC tengely kiejti a Honvédot, ott ugyanis Kakadu valakire nagyon megharagudott és már nem érdekli a klub sorsa.

Waltnerrel pedig úgy néz ki meg is egyezett a Paks.
#JC6
Eddig is realisnak lattam a Honved kiejteset es az MTK benntartasat. Mint ahogy Bogesz MTK-s megallapodasa is nyilt titok napok ota.

Viszont no ofi, de mondjuk minden masodik ilyen hatterbol erkezo infod nem fedi a valosagot. 😀 (Ezzel most a Szijjartos reszre gondolok.)
Stez
Jah, csak unatkozom, aztán néha kitalálok dolgokat
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
Felét se éri. Nagy üzlet lenne ennyiért

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Ma játsza a szezon legfontosabb meccsét az Arsenal és a Levante is. Móni idegállapot lvl10000...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 012 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 447 — Whoops, looks like something went wrong.
amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.
csebi
Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.

De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.

Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
De Bruyne mesternégyes. elképesztő a csávó
a középpálya Messije
braxa88
Kár hogy a nagy meccseken a BL - ben meg a válogatottban mindig eltűnik, fejben gyenge mint az egész belga aranygeneráció (mínusz Körte a kapuban) pedig simán lehetne egy Modric szintű játékos...
FLZOLI
egy luxus Özil.
Amadeus
Én united drukker vagyok így nagyon nem örülök hogy ezt kell mondanom, de nagyon messze van Öziltől, az arsenalos Özilhez még csak hasonlítani is sértés kb.
Nem értem hogy nem látjátok mennyire hasznos ő a citynek, nélküle sokkal rosszabb a csapatjáték és kevesebb gólt is rúgnak.

Nagy meccseken keveset virít ezt alaírom, bár ahogy olvastam nekem is a dánok elleni meccs azonnal beugrott mint ellenpélda.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 756
a középpálya Messije
braxa88
Kár hogy a nagy meccseken a BL - ben meg a válogatottban mindig eltűnik, fejben gyenge mint az egész belga aranygeneráció (mínusz Körte a kapuban) pedig simán lehetne egy Modric szintű játékos...
FLZOLI
egy luxus Özil.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 756

Bogesz megy az MTK-hoz, a kékek ugyanis bent maradnak, míg a PACF-Várda-DVSC tengely kiejti a Honvédot, ott ugyanis Kakadu valakire nagyon megharagudott és már nem érdekli a klub sorsa.

#JC6
dobta Dzsudzsi? 😊
NB2
de szép dolog a szerelem 😊
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 447 — Whoops, looks like something went wrong.

#JC6
Eddig is realisnak lattam a Honved kiejteset es az MTK benntartasat. Mint ahogy Bogesz MTK-s megallapodasa is nyilt titok napok ota.

Viszont no ofi, de mondjuk minden masodik ilyen hatterbol erkezo infod nem fedi a valosagot. 😀 (Ezzel most a Szijjartos reszre gondolok.)

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

telex.hu/sport/2022/05/12/ilves-tampere-ificsapat-kupa-nagycsapat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
#JC6
Úgy 1969 óta

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 579 — nabege2@yahoo.com

#JC6
dobta Dzsudzsi? 😊
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 334
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀
#JC6
Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
YoungZeeZee
"Batistuta1978
Mivel a Fradi a kupagyőztes?
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"

Engem az lep meg h EL indulo nincs is tolunk?
YoungZeeZee
Nincs, BL van meg konferencia.
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...
davemayer
Igen, egyelőre még a kelet-európai meg a miniállamok bajnokai muszájból mehetnek a BL 0. selejtezőkörébe, de néhány éven belül tényleg szuperligát csinálnak a BL-ből, bár gyakorlatilag már eddig is az volt.
Kampman
Lesz majd mínusz egyedik selejtezőkör, ahol a BL licencet osztogatják, s kizáró ok:

- ha állami támogatást kapsz
- ha a szponzorod vagy tulajod "rossz" oligarcha,
- ha a Lajtától keletre fekszik a stadionod,
- ha a pályád egy fos
- ha túl rizikósak a szurkolóid PC szempoztból,
- ha kevés kenőpénzt tudsz fizetni.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 152

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
a középpálya Messije
braxa88
ja, kár hogy eddig kb. 0 db olyan sorsdöntő meccse volt, ahol különbséget tudott jelenteni, és párharcokat tudott eldönteni 😀 (BL, VB, EB egyenes kieséses meccsekre gondolok)
eaglesmcnabb
Hát EB-n nekem a belga-dán annak számít hiába volt csak csoportmeccs, egyedül megfordította a játékot. De ja itt nekem is véget ér a lista.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
a középpálya Messije
braxa88
ja, kár hogy eddig kb. 0 db olyan sorsdöntő meccse volt, ahol különbséget tudott jelenteni, és párharcokat tudott eldönteni 😀 (BL, VB, EB egyenes kieséses meccsekre gondolok)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 v.fodder.gg/uploaded/1652295363.mp4#t=0.1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
a középpálya Messije
braxa88

több mint 4 éve
a középpálya Messije
braxa88
Meg a megoldások amiket használ...

De amúgy Boli 2 gólja is gyönyörű volt tegnap.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
a középpálya Messije
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀
#JC6
YoungZeeZee
"Batistuta1978
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"

YoungZeeZee
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...
davemayer
Igen, egyelőre még a kelet-európai meg a miniállamok bajnokai muszájból mehetnek a BL 0. selejtezőkörébe, de néhány éven belül tényleg szuperligát csinálnak a BL-ből, bár gyakorlatilag már eddig is az volt.

több mint 4 éve
#JC6
YoungZeeZee
"Batistuta1978

YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal