Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay??? Hát mi a franc? 😀
Heisman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az egy dolog, hogy nem a védekezésről híres, de azért ez már túlzás...Pfhejj bazmeg, Ukrajna hatékonyabban védekezik, mint a Leeds...Akkor lehet, hogy Conte tovább marad...mondjuk Bielsa csapatai sose a védekezésről voltak híresek, az a baj, ha már a támadás se megy...
warr_b
dande
15. Leeds 59
20. Norwich 55
19. Watford 47
17. Newcastle 45
12. Leicester 43
14. Brentford 42
16. Everton 40
9. Soton 37 / 11. Palace 37 / 13. Villa 37
4. MU 34 / 6. West Ham 34
7. Tottenham 32
18. Burnley 29 !!!
10. Brighton 28
5. Arsenal 27
2. Liverpool 20 / 8. Wolves 20
3. Chelsea 18
1. City 17
Faszomat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Pfhejj bazmeg, Ukrajna hatékonyabban védekezik, mint a Leeds...Akkor lehet, hogy Conte tovább marad...mondjuk Bielsa csapatai sose a védekezésről voltak híresek, az a baj, ha már a támadás se megy...
warr_b
több mint 4 éve
Pfhejj bazmeg, Ukrajna hatékonyabban védekezik, mint a Leeds...

több mint 4 éve
USA női válogatottja mindig ki tud valami fogyatékosságot találni (elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay), most a ‘protect trans kids’ felirattal melegítettek be. Lehet az én liberalizmusommal van baj hogy 18 évesen engedném ezt, vagy nagyon komoly pszichológiai felmérés után 16 éves kortól. Jó hogy igazából nem nézi a meccseiket senki, mert azon elalszik az ember, így legalább van interakció.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
“ A napokban kirobbant orosz–ukrán háború kapcsán a Forbes magazin felvázolt egy olyan lehetséges – labdarúgásra vonatkozó – forgatókönyvet, melynek a Premier League-ben szereplő Chelsea szurkolói biztosan nem örülnének.Túl szép, hogy igaz legyen 😁😄
A Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte, Ukrajna elleni támadás miatt egyre nagyobb nyomás nehezedik az Egyesült Királyság kormányára azzal kapcsolatban, hogy különböző szankciókkal sújtsa az orosz milliárdos oligarchákat, köztük a londoni "kékek" tulajdonosát, Roman Abramovicsot is.
Az orosz üzletember 2003-ban mintegy 170 millió euró ellenében vásárolta meg a Chelsea csapatát, a Forbes 2021-ben pedig már közel 3 milliárd euróra értékelte a klubot. Az Abramovics-érában többek között 5 Premier League-címet, 2 Bajnokok Ligája-trófeát és egy klubvilágbajnoki serleget gyűjtött be a klub.
Ami a brit kormány szankcióit és az orosz tulajdonost illeti: a Forbes állítása szerint Abramovicsnak elképesztő összegű szankcióbiztosítása van a Chelsea-nél, vagyis ha a britek úgy döntenek, hogy „elüldözik” a klub éléről, akkor többségi tulajdonosként közel 2 milliárd eurós kölcsönt igényelhet vissza a klubtól.
A Fordstam Ltd.-nek, a Chelsea anyavállalatának legfrissebb éves beszámolói megerősítik az 1.78 milliárd eurós kölcsönt, amelyet Abramovics nyújtott a klubnak. Sőt, az orosz tulajdonos az elmúlt esztendőben további 23 millió eurót adott kölcsön a csapatnak, még úgy is, hogy a klub májusban kiemelkedő bevételre tett szert a BL megnyerésével.
A Liverpooli Egyetem labdarúgó-pénzügyi oktatója, Kieran Maguire szerint a Chelsea-nek nincsenek forrásai a pénz visszafizetéseire, így ha a fentiek megvalósulnak, akkor a klub drukkerei felkészülhetnek a legrosszabb forgatókönyvre.
„Ha Abramovics vissza szeretné szerezni a veszteségeit, akkor visszakérheti a kölcsönt a Chelsea-től, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy a klub megszűnik létezni” – árulta el Maguire.”
Hogy ebből tényleg mennyi az igaz alapja azt nem tudom, mindenesetre, durva.
Coolearie

több mint 4 éve
“ A napokban kirobbant orosz–ukrán háború kapcsán a Forbes magazin felvázolt egy olyan lehetséges – labdarúgásra vonatkozó – forgatókönyvet, melynek a Premier League-ben szereplő Chelsea szurkolói biztosan nem örülnének.A Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte, Ukrajna elleni támadás miatt egyre nagyobb nyomás nehezedik az Egyesült Királyság kormányára azzal kapcsolatban, hogy különböző szankciókkal sújtsa az orosz milliárdos oligarchákat, köztük a londoni "kékek" tulajdonosát, Roman Abramovicsot is.
Az orosz üzletember 2003-ban mintegy 170 millió euró ellenében vásárolta meg a Chelsea csapatát, a Forbes 2021-ben pedig már közel 3 milliárd euróra értékelte a klubot. Az Abramovics-érában többek között 5 Premier League-címet, 2 Bajnokok Ligája-trófeát és egy klubvilágbajnoki serleget gyűjtött be a klub.
Ami a brit kormány szankcióit és az orosz tulajdonost illeti: a Forbes állítása szerint Abramovicsnak elképesztő összegű szankcióbiztosítása van a Chelsea-nél, vagyis ha a britek úgy döntenek, hogy „elüldözik” a klub éléről, akkor többségi tulajdonosként közel 2 milliárd eurós kölcsönt igényelhet vissza a klubtól.
A Fordstam Ltd.-nek, a Chelsea anyavállalatának legfrissebb éves beszámolói megerősítik az 1.78 milliárd eurós kölcsönt, amelyet Abramovics nyújtott a klubnak. Sőt, az orosz tulajdonos az elmúlt esztendőben további 23 millió eurót adott kölcsön a csapatnak, még úgy is, hogy a klub májusban kiemelkedő bevételre tett szert a BL megnyerésével.
A Liverpooli Egyetem labdarúgó-pénzügyi oktatója, Kieran Maguire szerint a Chelsea-nek nincsenek forrásai a pénz visszafizetéseire, így ha a fentiek megvalósulnak, akkor a klub drukkerei felkészülhetnek a legrosszabb forgatókönyvre.
„Ha Abramovics vissza szeretné szerezni a veszteségeit, akkor visszakérheti a kölcsönt a Chelsea-től, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy a klub megszűnik létezni” – árulta el Maguire.”
Hogy ebből tényleg mennyi az igaz alapja azt nem tudom, mindenesetre, durva.
több mint 4 éve
Ne. Ne. Neeeee 😃Szerintem ebben mondjuk pont semmi gaz nincs. Egy normalis riporter is pont csak annyit tesz, hogyha epp nem tudja felvenni a valaszt, akkor kulcsszavakat ir fel, ami alapjan elore felepiti, hogy adott mondatnak mi volt a lenyege, plusz nem felejti el veletlenul sem, amit mondani akart.
Ugye nem először játszotta el a Fradinál a tolmács, hogy nem nagyon megy neki néha a német…
Most Boris mellett a tolmács JEGYZETEL🤣🤣🤣🤣🤣
Esküszöm ilyet én még nem láttam😃
Mennyei, én így szeretlek😄😄😄
#JC6
Egy 5 perces edzoi kerdezz-feleleknel a tolmacsnak ideje nincs visszahallgatni, mit mond a trener, igy kulcsszavakat jegyzetel, nehogy elfelejtsen barmit is, ha netan az edzonek szofosasa van es hosszu valaszt ad. Ezek a felirt szavak aztan pont elegek, hogy vissza tudja adni magyarul azt, ami mondott az edzo.
Ez nem komikus, ez bolcs es okos dolog. 🙂
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Petey, 0-2-ről? Hát tesó, sajnállak.. 😃szemem sem rebbent ma
#JC6
több mint 4 éve
ukrán helyzeti szar kedvemet ma sikerült feldobnia a Levanténak 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Ne. Ne. Neeeee 😃vignyinel is is jegyzetelt anno egy tolmacs az ute fc novabaunal.
Ugye nem először játszotta el a Fradinál a tolmács, hogy nem nagyon megy neki néha a német…
#JC6
több mint 4 éve
Ne. Ne. Neeeee 😃Ugye nem először játszotta el a Fradinál a tolmács, hogy nem nagyon megy neki néha a német…
több mint 4 éve
Petey, 0-2-ről? Hát tesó, sajnállak.. 😃
több mint 4 éve
Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.Pancho Arena. Vitya megoldja.
gabokocka
több mint 4 éve
Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.Zártkapu
gabokocka
több mint 4 éve
Sztem Belaruszban sem fog pályára lépni senki.Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.Minszk
gabokocka
zacknorb
Belgrád hát, mérget nem vennék rá...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.Minszk
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.Belgrád
gabokocka
több mint 4 éve
Nem tudom hol tudnak majd ugy palyara lepni hogy ne vmi elbaszott meretu futtykoncertbe szaladjanak bele.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Az európai kupákban csak a Spartak maradt életben, remélem azt meg tudják oldani semleges pályán. Ha nem, valaki erőnyerő lesz az UEL-benElv semleges pályán lesz a hazai meccsük, és pont a Lipcsét kapták.
Heisman
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Párizsban lesz a BL donto. katariak megvettek feltetelezem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az európai kupákban csak a Spartak maradt életben, remélem azt meg tudják oldani semleges pályán. Ha nem, valaki erőnyerő lesz az UEL-ben
több mint 4 éve
ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉ ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGLASGOWWWWWWWWWWWW
RANGERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
több mint 4 éve
Rendben 🙂Auba esetében egyáltalán nem. Gondolom nem nézel Arsenal meccseket rendesen (érthető módon), de a pali 3 méterről nem tudott gólt lőni, és CSK-ként elment tetováltatni. Vicc ember idén. Ezzel szemben Laca elképesztő munkát végez, csak ő is sok helyzetet hagyott ki (mondjuk azok nem annyira gázok)Auba is bekaphatja, nyomorék primadonnaNem lehet, hogy valóban Artetával van a gond???
Heisman
dande
Na Pépé megjelent VÉGRE 😊
Heisman