Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Jólvan, alakul ez, újabb megérdemelt, fontos lila siker! Zivzi tényleg nagy igazolásnak tűnik.
zavi27
Jó volt ő mielőtt leigazolta a vidi is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 062 — Kinek mit intézett a kormánya
Botrány a csapat, lassan néző sem lesz, a nagyszerű 3 éves építkezést sikerült 7-8 hónap alatt porig rombolni… ennek az orosznak is nagyobb volt a füstje mint a lángja.
#JC6
Az a "vicc", hogy eséllyel így is meglesz a bajnoki cím.
Igaz a magyar bajnoknak mostmár az én szememben kötelező minimum a Konfetti Liga csoportköre (első BL körben nyerni, utána meg még egyet bárhol)

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 062 — Kinek mit intézett a kormánya
A Vidi 5 pontra a kieső zónától
Hűha

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
Jólvan, alakul ez, újabb megérdemelt, fontos lila siker! Zivzi tényleg nagy igazolásnak tűnik.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 033
Szia @warr_b 😢

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 034 — The Mathematician
 twitter.com/BleacherReport/status/1497632070109122566?t=iFXpoiNoLJB2mHUomTyVGA&s=19
YoungZeeZee
get politics off the field

/sarcasm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 532
 twitter.com/BleacherReport/status/1497632070109122566?t=iFXpoiNoLJB2mHUomTyVGA&s=19
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 974 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Botrány a csapat, lassan néző sem lesz, a nagyszerű 3 éves építkezést sikerült 7-8 hónap alatt porig rombolni… ennek az orosznak is nagyobb volt a füstje mint a lángja.
#JC6
Én azt nem értem egyedül hogy a faszba kezdhet Mak, van helyette mar kb 3 jobb opció
davemayer
Nem kevés Makkal. 😊
több mint 4 éve
#JC6
Én azt nem értem egyedül hogy a faszba kezdhet Mak, van helyette mar kb 3 jobb opció

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 033
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Abramovich átadta az ügyintézést a Chelsea-nél.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 456
Wtf a city meccsen mi ez a bunda, hogy nem 11-es az egyértelmű kéz?
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Hajnalka, igazolj gyorsan még 3-4 külföldi támadót, hátha úgy tavasszal elérjük a 10 rúgott gólt.

több mint 4 éve
Csak hogy legyen valami jó hír is, Eriksen újra pályára léphetett 😊
Sőt, ahelyett a Jensen helyett érkezett most, akit anno a helyére cseréltek be miután összeesett.
Heisman
Nem tudom, én nem örülök hogy engedik játszani ezen a szinten. Ehhez komoly edzésmunka, rendszeres terhelés szükséges, újra bajba kerülhet.
davemayer
nagy sztori meg minden filmben, de ez a valóság
ettől én is remélem happy end lesz a vége
de én se engedném

több mint 4 éve
Sőt, ahelyett a Jensen helyett érkezett most, akit anno a helyére cseréltek be miután összeesett.
Heisman
Nem tudom, én nem örülök hogy engedik játszani ezen a szinten. Ehhez komoly edzésmunka, rendszeres terhelés szükséges, újra bajba kerülhet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nekem még 2 gondolatom van ehhez a női foci témához aki valamilyen szinten kapcsolódnak.

Az első az hogy hiába akarják elérni hogy ugyanaz a fizetés legyen, ahhoz kellene revenue. Ehhez képest a Partizánon is volt ilyen videó, ahol a játékosok azt mondták, hogy csak férfi meccseket néznek, férfiak a kedvenc játékosaik, stb. Ezek az emberek akik ezt akarják hogy növekedjen a pénz akkor kezdjék el nézni hogy legyen arról adat hogy a női fociba igenis érdemes pénzt ölni, már ha önmaguk nem tudják támogatni. És a mai világban már bőven van rá mód hogy a női kontinenstornákat, vagy a UWCL-t lehessen nézni, ezeket érdemesebb mert kisebb a player pool. A másik kedvenc érvem hogy ez mennyire nehéz sport, ezért járna nekik az mint a férfiaknak. Ennyi erővel az UP játékosok is kaphatnának pénzt, ahelyett hogy ők invesztálnak pénzt a karrierbe (főleg ha apuka nem ismer mindekit a bandában).

Nem hiszem el hogy a női foci és a WNBA teljesen érdektelen sport, még a női kézilabda teljesen más. Ismerek itt pár kézi játékos lányt, egy aki hiába nem tudta kiejteni, Győr meccseket is néz pl, segítettem is egyszer mezt rendelni és beszéltem a magyar ügyfélszolgálattal. És én is szívesen leülök egy női kézi meccset nézni vagy kimenni megnézni élőben. Ha most nem a csapatsportokat nézzük csak, a futás, úszás, főleg a tenisz képes sztárokat kitermelni, és tud élvezetes lenni, de most a téli olimpián sem volt olyan verseny ahol érdekelt ki melyik nemet képviselő. Talán az lehet a megoldás, hogy a nők itt egymás ellen versenyeznek, és nem a szövetséggel. Ja és akkor vannak sportok amiket a nők domináltak mint a műkorcsolya.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 350 — Csodabogár
Ahogy tegnap a Vidi ukránjai, ma Zubkov is kihagyja a meccset.
Nem szeretem Zubkov játékát, de ilyet senkinek sem kellene átélnie.
zacknorb
én úgy tudom elutaztak, gondolom nem Ukrajnába mert akkor vissza sem engedték volna őket, hanem a határhoz a családjaikért.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Hát ez így nagyon vicces történet. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
megjegyzem, a nők ugyanannyi pénzért mindent is megnyernek, a férfiaknak meg általában kvalifikálni sem sikerül 😮
slowmotion
Mondjuk azért a férfiáknál jön szembe competition 😀
Jövőre már kijutnak, de igen ott majd ilyen Messi Neymar De Bruyne Mané/Salah jön szembe

több mint 4 éve
elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
megjegyzem, a nők ugyanannyi pénzért mindent is megnyernek, a férfiaknak meg általában kvalifikálni sem sikerül 😮
slowmotion
az mondjuk sztem mind1, mert nézettséget és brandet a féfrifak még így is többet generálnak sztem

(nba vs wnba pay ugye)

több mint 4 éve
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
Elmentek a bíróságra, ahol kiderült hogy a női válogatott több pénzt kap mint a férfi (2015-19), majd az ugyanolyan ajánlatot elutasították
Ügyvéd a témában :

Heisman
ők ugye azt szerették volna ha a mostani fizetési rendszer megmarad ÉS a meccsbónusz is jön
ha jól rémlik, legalja amúgy az biztos

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 434 — Cowboys fan
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
több mint 4 éve
Ahogy tegnap a Vidi ukránjai, ma Zubkov is kihagyja a meccset.
Nem szeretem Zubkov játékát, de ilyet senkinek sem kellene átélnie.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
Elmentek a bíróságra, ahol kiderült hogy a női válogatott több pénzt kap mint a férfi (2015-19), majd az ugyanolyan ajánlatot elutasították
Ügyvéd a témában :

Trükk ott van szerintem hogy azt a pénzt próbálják kicsalni a szövetségtől RapinHoe-ék, amit a férfiak, mondjuk Pulisic megkap a saját klubcsapatától. Mondjuk olyan dolgokat mint a bevetél amit Pulisicék termelnek azt nem veszek számításba, úgy, hogy én nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta hogy gyere üljünk le megnézni egy női meccset.

Szerkesztette: Heisman nádor