Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.
több mint 4 éve
Jó, hát nem terem minden bokorban egy Don Revie.A szegény ember Julian Nagelsmannja.Igen, már tegnap őt lehetett olvasni.na allitolag Jesse Marsch lesz az edzo. hat pontosan illik a Bielsa elkepzelesbe, vagy nem! en biztosan nem neveztem volna ki ot, de hat ti tudjatok.Warr, hol vagy? Gyászolod Bielsát?Kedves hogy aggódsz 😆
Amúgy a Vasas miért játszik mindig hétfőn? 😃
#JC6
Nem tudom, köcsög MTVA miatt gondolom.
warr_b
csebi
Nem vágom milyen edző, az eredményeit persze láttam.
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A szegény ember Julian Nagelsmannja.Igen, már tegnap őt lehetett olvasni.na allitolag Jesse Marsch lesz az edzo. hat pontosan illik a Bielsa elkepzelesbe, vagy nem! en biztosan nem neveztem volna ki ot, de hat ti tudjatok.Warr, hol vagy? Gyászolod Bielsát?Kedves hogy aggódsz 😆
#JC6
warr_b
csebi
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/magyar_valogatott/az-angolok-szerint-eldolt-rossi-honositott-ujonca-marciusban-debutal-a-magyar-valogatottban?fbclid=IwAR2sOEgxtiNzeve7gtlTUTo-ncZK9Cg_gmZjbdYg8_wr22E-X7xcIXpIMgoLassan lehet szerződtetni a meccs utáni interjúkhoz a Fradi tolmácsát...
empty taxi

több mint 4 éve
Igen, már tegnap őt lehetett olvasni.na allitolag Jesse Marsch lesz az edzo. hat pontosan illik a Bielsa elkepzelesbe, vagy nem! en biztosan nem neveztem volna ki ot, de hat ti tudjatok.Warr, hol vagy? Gyászolod Bielsát?Kedves hogy aggódsz 😆
#JC6
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
na allitolag Jesse Marsch lesz az edzo. hat pontosan illik a Bielsa elkepzelesbe, vagy nem! en biztosan nem neveztem volna ki ot, de hat ti tudjatok.Warr, hol vagy? Gyászolod Bielsát?Kedves hogy aggódsz 😆
#JC6
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/magyar_valogatott/az-angolok-szerint-eldolt-rossi-honositott-ujonca-marciusban-debutal-a-magyar-valogatottban?fbclid=IwAR2sOEgxtiNzeve7gtlTUTo-ncZK9Cg_gmZjbdYg8_wr22E-X7xcIXpIMgo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Te tényleg nem nézed...láttad a Barca átlagéletkorát? Teljesen más felfogásban játszanak , mint Xavi előtt..Ja a Nápoly is jól elverte őket otthon...Én csak azt látom, hogy a spanyol csapatokat rendre elverik már Európában és valami irtózatos bunkerrel tudnak jobbára továbbjutni. Értem én, hogy egymás között egyre jobban nézz ki a Barca, így azért simán meg kell legyen a top4 év végére de nemzetközi szinten siralmas mind a Real, mind a Barca. Hatalmas pénzeket kell elverni az öregek cseréjéreÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂De láttad is a meccseket vagy csak nézted 😉 😛 Az elmúlt három meccsen 12 gól és lehetett volna majdnem még egyszer ennyi, Ferran Torres vagy 6 tutit kihagyott...igen még kicsi a minta, lehet legkésőbb március 20.-n földbe állunk, de elég jónak tűnik az irány (a Galatát tán még lenyomjuk) egyáltalán nem lassú, inkább az a kérdés a tempót fejben meddig lehet bírni nekünk magunknak is.
Arról nem is beszélve, hogy fizikálisan mintha iskolások játszanának felnőtt szinten, durva, hogy mennyire beletekeredett az egész spanyol foci ebbe a sokpasszos lassú játékba
FLZOLI
dande
FLZOLI
több mint 4 éve
én az új évezred elején kicsit hanyagoltam a meccsnézést, úgyhogy nekem Welsh csak a CM-ben volt meg, mondjuk bármilyen angol csapattal kezdtem, egyszercsak mindig leigazoltam, és ő lett a csk.emlékszem anno mennyire oda voltam John Welshért vagy Antony Le Tallec-értJa, el is felejtettem beírni, hogyÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂ez mindenhol megvan sztem, a Realnál is felszoptak kutyaütőket, a pool, mu, bayern is (csak hogy az itteni főbb táborról beszéljek)
Arról nem is beszélve, hogy fizikálisan mintha iskolások játszanának felnőtt szinten, durva, hogy mennyire beletekeredett az egész spanyol foci ebbe a sokpasszos lassú játékba
FLZOLI
főleg mikor amúgy a csapat szar és van vmi üde folt akkor jönnek elő ezek
NegritisGreenwoodElanga milyen jónak tűnik. 😀 | Amúgy tényleg 😀 |
dugo93
de az Klopp előtti 5-6 évből is lehetne sorolni olyanokat akiktől azt vártuk hogy na majd ő
Negritis
Le Tallec meg pár éve pont abba a francia csapatba ment, akinek onnan _szorítok_, mondjuk azóta már továbbállt, és tavaly vissza is vonult.
több mint 4 éve
Welshet imádtam. Nekem Flanagan a nagy szívfájdalmam a mai napig, hogy végül semmire nem vitte.emlékszem anno mennyire oda voltam John Welshért vagy Antony Le Tallec-értJa, el is felejtettem beírni, hogyÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂ez mindenhol megvan sztem, a Realnál is felszoptak kutyaütőket, a pool, mu, bayern is (csak hogy az itteni főbb táborról beszéljek)
FLZOLI
dugo93
de az Klopp előtti 5-6 évből is lehetne sorolni olyanokat akiktől azt vártuk hogy na majd ő
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
emlékszem anno mennyire oda voltam John Welshért vagy Antony Le Tallec-értJa, el is felejtettem beírni, hogyÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂ez mindenhol megvan sztem, a Realnál is felszoptak kutyaütőket, a pool, mu, bayern is (csak hogy az itteni főbb táborról beszéljek)
FLZOLI
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/02/28/orosz-ukran-haboru-roman-jaremcsuk-benfica/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ja, el is felejtettem beírni, hogyÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂ez mindenhol megvan sztem, a Realnál is felszoptak kutyaütőket, a pool, mu, bayern is (csak hogy az itteni főbb táborról beszéljek)
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Én csak azt látom, hogy a spanyol csapatokat rendre elverik már Európában és valami irtózatos bunkerrel tudnak jobbára továbbjutni. Értem én, hogy egymás között egyre jobban nézz ki a Barca, így azért simán meg kell legyen a top4 év végére de nemzetközi szinten siralmas mind a Real, mind a Barca. Hatalmas pénzeket kell elverni az öregek cseréjéreÉrtem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂De láttad is a meccseket vagy csak nézted 😉 😛 Az elmúlt három meccsen 12 gól és lehetett volna majdnem még egyszer ennyi, Ferran Torres vagy 6 tutit kihagyott...igen még kicsi a minta, lehet legkésőbb március 20.-n földbe állunk, de elég jónak tűnik az irány (a Galatát tán még lenyomjuk) egyáltalán nem lassú, inkább az a kérdés a tempót fejben meddig lehet bírni nekünk magunknak is.
FLZOLI
dande
több mint 4 éve
Értem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂De láttad is a meccseket vagy csak nézted 😉 😛 Az elmúlt három meccsen 12 gól és lehetett volna majdnem még egyszer ennyi, Ferran Torres vagy 6 tutit kihagyott...igen még kicsi a minta, lehet legkésőbb március 20.-n földbe állunk, de elég jónak tűnik az irány (a Galatát tán még lenyomjuk) egyáltalán nem lassú, inkább az a kérdés a tempót fejben meddig lehet bírni nekünk magunknak is.
FLZOLI
több mint 4 éve
Értem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂ez mindenhol megvan sztem, a Realnál is felszoptak kutyaütőket, a pool, mu, bayern is (csak hogy az itteni főbb táborról beszéljek)
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Értem én, hogy kell valamibe kapaszkodni de azért vicc milyen polírozás megy Katalóniában mindenki felé aki tud kettőt passzolni 🙂Arról nem is beszélve, hogy fizikálisan mintha iskolások játszanának felnőtt szinten, durva, hogy mennyire beletekeredett az egész spanyol foci ebbe a sokpasszos lassú játékba
több mint 4 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/02/26/adam-martin-paksi-fc-labdarugas-foci-nb-1-otp-bank-liga-interju/az új Böde?!
Egyszerű, őszinte, parasztgyerek.
kristof
több mint 4 éve
www.eurosport.hu/labdarugas/a-fiam-ereiben-is-ukran-ver-folyik-eros-uzenettel-allt-ki-az-oroszok-bojkottalasa-mellet-a-lengyelek_sto8819597/story.shtml?fbclid=IwAR06KVNxcdjUKksafknWU0HY6fNleiZZZhlYGGgUQEZmZ1wHeoH7CrO9Ajw

Madden hates me.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/02/26/adam-martin-paksi-fc-labdarugas-foci-nb-1-otp-bank-liga-interju/Egyszerű, őszinte, parasztgyerek.
több mint 4 éve
Na, ez már jól néz ki.Alakulunk mint púposgyerek a près alatt 😉😛
Pedri 19 évesen egy zseni, Dembele pedig mintha elkezdett volna focizni.
Kenny
több mint 4 éve
Na, ez már jól néz ki.Pedri 19 évesen egy zseni, Dembele pedig mintha elkezdett volna focizni.
több mint 4 éve
amúgy szerintem azért mert pestiekWarr, hol vagy? Gyászolod Bielsát?Kedves hogy aggódsz 😆
#JC6
warr_b
női kosárlabdában is adtak Csata-Dió meccset, miközben az annyira nem rangadó, de mivel közel volt és elmondhatták, hogy ők letudták a kötelezőt
több mint 4 éve
Akkor a ruszkik kijutottak a VB-re, nem zárják ki őket, már pedig a többiek nem fognak megjelenniSőt a végén a VB-t is bojkottálja mki a ruszkik miatt azt világbajnokok lesznek.
Heisman
Ravasz.

Madden hates me.