Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja, hogy ez az egyiptomi fószer, nem a sejk.Melyik a másik csapatuk? Itt nem írnak semmi ilyesmitDe egy tulajdonosi csoportnak nem lehet 2 csapata.hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
Willie Parker
cairoscene.com/Buzz/Could-Mansour-Group-s-Loutfy-Mansour-Become-Chelsea-FC-s-New-Owne
csebi
több mint 4 éve
Az utolsó előtti Kastriotitól is kikapott a Skenderbeu, ebből kiesés lesz... 😫

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hát ez faszság. A lehetséges 35 ellenfélből mi alapján választják ki azt a tízet akikkel játszol?Mi a tosz?
Beki
Biztos nagyon fognak örülni a topklubok, hogy meg több meccset játszhatnak...
warr_b
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mi a tosz?
Beki
Biztos nagyon fognak örülni a topklubok, hogy meg több meccset játszhatnak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
CityMelyik a másik csapatuk? Itt nem írnak semmi ilyesmitDe egy tulajdonosi csoportnak nem lehet 2 csapata.hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
Willie Parker
cairoscene.com/Buzz/Could-Mansour-Group-s-Loutfy-Mansour-Become-Chelsea-FC-s-New-Owne
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Melyik a másik csapatuk? Itt nem írnak semmi ilyesmitDe egy tulajdonosi csoportnak nem lehet 2 csapata.hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
De egy tulajdonosi csoportnak nem lehet 2 csapata.hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
több mint 4 éve
Persze, Lölö gazdagabb 🤣hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
több mint 4 éve
"Mi az hogy egy gólörömnél nincs fekete játékos? Milyen rasszista csapat ez a freiburg! Na majd én megmutatom, kaptok a sörömből, nesztek! Ez már egy másik Németország!!! *eldob* Ja várj, egyikük buzi? Mer' akkó jól van, elnézést..."telex.hu/sport/2022/03/03/sallai-roland-gol-freiburg-nemet-kupaoszt jól meg is dobálták a rasszista szurkerek
empty taxi
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
több mint 4 éve
dehogy, pár csoportkör összejött a Fradinak, meg az EL-ben legjobb 32. plusz a magyar re-genek se voltak a legjobbakkicsit elszámolták magukat, de határozottan a jövőbe látnak.ennyi erővel akkor már én is 😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
Toca
*insert vágási feri mém*
mondjuk az egyik FM17es mentésemben magyar tulaja lett a Chelseanek 2030 körül
Löfli
és magyar csapat nyert ott BL-t?
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/03/03/sallai-roland-gol-freiburg-nemet-kupaoszt jól meg is dobálták a rasszista szurkerek
empty taxi
több mint 4 éve
kicsit elszámolták magukat, de határozottan a jövőbe látnak.ennyi erővel akkor már én is 😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
Toca
*insert vágási feri mém*
Löfli
és magyar csapat nyert ott BL-t?
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/03/03/sallai-roland-gol-freiburg-nemet-kupa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Chelsea a Felcsút feeder csapata lesz?ennyi erővel akkor már én is 😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
Toca
*insert vágási feri mém*
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ennyi erővel akkor már én is 😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
Toca
*insert vágási feri mém*

Don't blink!
több mint 4 éve
Ő nem MU drukker? 😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
Toca
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalosMcGregor bejelentkezett 😀
Löfli
több mint 4 éve
Valaki szoljon mar a kispestieknek, hogy naluk is akadnak fekak szoval a huhogas annyira nem jo😃ezek sosem voltak valami nagy észlények, a lilákkal együtt
Kenny
több mint 4 éve
Megvan a továbbjutás egy jó kis meccsen. Elég bőnek tűnik a keretünk a bentmaradáshoz is. Csaba nagyon szimpi volt, tele magyar fiatalokkal.először azt hittem, a Chelsea-ről írsz 😀😀
zavi27

Don't blink!
több mint 4 éve
Megvan a továbbjutás egy jó kis meccsen. Elég bőnek tűnik a keretünk a bentmaradáshoz is. Csaba nagyon szimpi volt, tele magyar fiatalokkal.
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalosKiderülhetne már hogy a Glazerék oroszok...
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
MK-ban lila fehér továbbjutást tippelnék...