Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Am en nem tudom mi a jo megoldas, de van a kizaras es a buksi veregetes kozott meg lehetoseg. Esetleg a hazai palyat elvenni es semmleges helyszinre vinni ahol zartkapu van.
Mezeken nem szerepelhet az orosz zaszlo.
Esetleg a jatek feltetele ha a haboru ellen szolnak

több mint 4 éve
az orosz sportolók és csapatok kizárása a különböző versenyekről sokaknak nem tetszik, értem hogy ők nem felelősek a vezetőik tetteiértde ezen az alapon a gazdasági szankciókat is meg kellene szüntetni hiszen azok is elsősorban az orosz néppel /akik lehet szintén nem értenek egyet a háborúval/ basznak ki, nem pedig putyinnal
sajnos a politikai nyomásgyakorlás így működik
több mint 4 éve
Elegánsabb lenne a Gazpromot kipaterolni de hát nyilván a pénz nagy úr senkiháziaknál is így jönnek a látszatintézkedések.Ha jól olvastam kivágták. Már nem ők a főszponzor.
FLZOLI

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Én sem értek egyet a kizárással, mert nem a játékosok tehetnek róla és végső soron ezzel is ők szívnak.Amugy semmit, mert az UEFA-t valaszut ele allitottak.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Es valahol ertem, hogy a szovetsegek ezzel is probalnak hatast gyakorolni a nagyfonokre, de nem erzem, hogy ettol meg a csapatok, a jatekosok ezt erdemlik. Sem csapatsportokban, sem egyeniben, peldaul a teniszezok. En is ki vagyok hegyezve, az egesz vilag is mindenre, ami orosz, de igazabol nem hiszem, hogyha valtozna a fonok gondolkodasa, akkor az a sport miatt tortenne meg.
Meg allandoan jon, hogy a sportot ne keverjuk a politikaval. Persze nyilvan mindenki igy tesz, de ezek utan a jovoben nem igazan mutogathat erre senki sem. A sajat szajukbol csinalnak segget rengetegen.
Igenis meg kene gondolni, hol es kit zarnak ki.
Stez
Elegánsabb lenne a Gazpromot kipaterolni de hát nyilván a pénz nagy úr senkiháziaknál is így jönnek a látszatintézkedések.Kipateroltak minden orosz szponzort.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Elegánsabb lenne a Gazpromot kipaterolni de hát nyilván a pénz nagy úr senkiháziaknál is így jönnek a látszatintézkedések.
több mint 4 éve
Amugy semmit, mert az UEFA-t valaszut ele allitottak.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Es valahol ertem, hogy a szovetsegek ezzel is probalnak hatast gyakorolni a nagyfonokre, de nem erzem, hogy ettol meg a csapatok, a jatekosok ezt erdemlik. Sem csapatsportokban, sem egyeniben, peldaul a teniszezok. En is ki vagyok hegyezve, az egesz vilag is mindenre, ami orosz, de igazabol nem hiszem, hogyha valtozna a fonok gondolkodasa, akkor az a sport miatt tortenne meg.
Meg allandoan jon, hogy a sportot ne keverjuk a politikaval. Persze nyilvan mindenki igy tesz, de ezek utan a jovoben nem igazan mutogathat erre senki sem. A sajat szajukbol csinalnak segget rengetegen.
Igenis meg kene gondolni, hol es kit zarnak ki.
több mint 4 éve
Mint mondtam korábban, az oroszok is úgy jártak, mint a szerbek a kilencvenes évek első felében.
több mint 4 éve
Nemtom, szerintem jó fej, a Taraligetben voltam délelőtt, visszaintegetett a pályáról 😀 😀 😀hehe warr, úgy néz ki marad Kuttor 😀És mondd, Csercseszovot jó edzőnek tartod? 😁
de röhögnék, ha a Szeged beelőzne titeket a végén 😀
#JC6
warr_b
adok nekimég 2-3 hetet 😀
több mint 4 éve
hehe warr, úgy néz ki marad Kuttor 😀És mondd, Csercseszovot jó edzőnek tartod? 😁
de röhögnék, ha a Szeged beelőzne titeket a végén 😀
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
hehe warr, úgy néz ki marad Kuttor 😀de röhögnék, ha a Szeged beelőzne titeket a végén 😀
több mint 4 éve
Ez mondjuk alja dolog szerintem is. Aztán kilógatjuk a kerítésre, mintha mekkora harci zsákmány lenne. Gratulálok...Ellopott drapikat visszaadták már az erkölcsösRadó, Pekár kezdő, édes faszom.Hajrá Kecsó! Mocskos Vasas!
Remélem kikapunk és kibasszuk Kuttort.
warr_b
😂
#JC6tolvajokfradisták? 😬😁
warr_b

több mint 4 éve
Mi nem vagy erkölcsös vagy fradista? 🥴😉Nem nyilatkozom😂😂😂Ellopott drapikat visszaadták már az erkölcsösRadó, Pekár kezdő, édes faszom.Hajrá Kecsó! Mocskos Vasas!
warr_b
😂
warr_b
#JC6
több mint 4 éve
Nem nyilatkozom😂😂😂Ellopott drapikat visszaadták már az erkölcsösRadó, Pekár kezdő, édes faszom.Hajrá Kecsó! Mocskos Vasas!
warr_b
😂
warr_b
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Anno a hideghaborukor voltak ilyen visszalepesek.akik visszaleptek ki is kaptak 3-0-ra😀
több mint 4 éve
Ellopott drapikat visszaadták már az erkölcsösRadó, Pekár kezdő, édes faszom.Hajrá Kecsó! Mocskos Vasas!
warr_b
😂
#JC6

több mint 4 éve
Radó, Pekár kezdő, édes faszom.Hajrá Kecsó! Mocskos Vasas!
warr_b
😂
több mint 4 éve
Radó, Pekár kezdő, édes faszom.Remélem kikapunk és kibasszuk Kuttort.

több mint 4 éve
Ha nem, akkor nem. De ez nem írott szabály, hanem akkor az oroszok mennek tovább, 3-0, kész 😃Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
több mint 4 éve
Valszeg ezért is eszkalálódott a dolog ilyen irányba.Az igaz, de most hogyan jutnanak el barhova is? Talan Kazahasztan maradt meg ami lehetne. Meg Azerbajdzsan. Nem hiszem, hogy ezekbe belement volna a Lipcse.Ugye az 1.0-ás verzió az is volt a Szpartak a hazai meccseit játsza vhol külföldön, semleges pályán.Hogy jönne el a csapat a meccsre? Kb se ki- se be Russzkiba. Ha ott van a Szpartak ott is marad.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Toto21
empty taxi
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az igaz, de most hogyan jutnanak el barhova is? Talan Kazahasztan maradt meg ami lehetne. Meg Azerbajdzsan. Nem hiszem, hogy ezekbe belement volna a Lipcse.Ugye az 1.0-ás verzió az is volt a Szpartak a hazai meccseit játsza vhol külföldön, semleges pályán.Hogy jönne el a csapat a meccsre? Kb se ki- se be Russzkiba. Ha ott van a Szpartak ott is marad.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Toto21
empty taxi
több mint 4 éve
Ugye az 1.0-ás verzió az is volt a Szpartak a hazai meccseit játsza vhol külföldön, semleges pályán.Hogy jönne el a csapat a meccsre? Kb se ki- se be Russzkiba. Ha ott van a Szpartak ott is marad.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hosszú távon sztem még idén am sem menne senki sem oroszba, sem lenne hajlandó orosz csapattal játszani.Hogy jönne el a csapat a meccsre? Kb se ki- se be Russzkiba. Ha ott van a Szpartak ott is marad.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
Toto21
több mint 4 éve
Hogy jönne el a csapat a meccsre? Kb se ki- se be Russzkiba. Ha ott van a Szpartak ott is marad.Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
Mikey
több mint 4 éve
Felteszem itt is a kérdést, mert a másik topikban nem neked írtam. Mit kellett volna tenni? Gyakorlatilag minden orosz csapat ellenfele megmondta hogy nem hajlandóak játszani ellenük.Ha minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ezen vitázok Bekiékkel az Usa topicbanHa minden igaz még ma kizárja a Spartakot az EL-ből az UEFA és a Lipcse meccs nélkül jut tovább.Ezzel nagyon nem értek egyet. Most nekik mi közük a kialkult helyzethez? Sportolók...
Beki
#JC6