Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem viszünk politikát a sportpályákra, de ez a You'll Never Walk Alone nagyon különböző volt most az ukrán zászlókkal.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
f) az állandóan viccelődők fejét 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tearsss players are getting stressed when they get onto Eriksen😭😭😭😭 Man gave him a hug loooool pic.twitter.com/v9JOt9ZfhA
— mx (@MessiMX30ii) March 5, 2022
több mint 4 éve
végig támad kb a Leeds, Leicester gól.E) Vasas székház.
vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Heisman
több mint 4 éve
végig támad kb a Leeds, Leicester gól.vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ennyi gyertya a temetőben nincs bazdmeg amennyit ezek rúgnakKomolyan mondom nem ertem, mi a faszt csinalhatnak ezek edzesen... sokadik meccse keltelenek golt loni, meg is erdemeljuk. Aki nem tudja elzavarni ezt a bohóc polyákot, es mindenek tetozesere idehozza ezz a nagykepu pocst edzonek az meg is erdemli. 2-3 jatekosunk tud focizni, a full vedelmet 3szor forgatjak be 1 csellel, meg ez a csicska gyirmót is klasszisokkal jobb csapat.Ha nem dolgoznék nem is nézném. Szánalmas bohócok…
Valszeg iden ez az utolso meccs amit megneztem.
eaglesmcnabb
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ne.amikor leakelik egy sorozat végét 😕
Ezt ne.
Főleg ne az én pénzenem játszatok ilyeneket 😀
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/03/04/kepzelt-riport-az-otp-bank-liga-elso-vagyis-utolso-korerol
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Komolyan mondom nem ertem, mi a faszt csinalhatnak ezek edzesen... sokadik meccse keltelenek golt loni, meg is erdemeljuk. Aki nem tudja elzavarni ezt a bohóc polyákot, es mindenek tetozesere idehozza ezz a nagykepu pocst edzonek az meg is erdemli. 2-3 jatekosunk tud focizni, a full vedelmet 3szor forgatjak be 1 csellel, meg ez a csicska gyirmót is klasszisokkal jobb csapat.Ha nem dolgoznék nem is nézném. Szánalmas bohócok…
Valszeg iden ez az utolso meccs amit megneztem.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Ne.Ezt ne.
Főleg ne az én pénzenem játszatok ilyeneket 😀
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/03/04/kepzelt-riport-az-otp-bank-liga-elso-vagyis-utolso-korerol
több mint 4 éve
Komolyan mondom nem ertem, mi a faszt csinalhatnak ezek edzesen... sokadik meccse keltelenek golt loni, meg is erdemeljuk. Aki nem tudja elzavarni ezt a bohóc polyákot, es mindenek tetozesere idehozza ezz a nagykepu pocst edzonek az meg is erdemli. 2-3 jatekosunk tud focizni, a full vedelmet 3szor forgatjak be 1 csellel, meg ez a csicska gyirmót is klasszisokkal jobb csapat. Valszeg iden ez az utolso meccs amit megneztem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
Tegnap volt egy kis testmozgás Győrben...ezert a szar magyar fociert is kepesek ilyen indulatokra.
www.youtube.com/watch?v=Xz4NXSPLrvA
NB2
respect!
több mint 4 éve
Tegnap volt egy kis testmozgás Győrben...az amúgy mindig epic, amikor az egyik egybites mondja a másik egybitesre, hogy idióta.
www.youtube.com/watch?v=Xz4NXSPLrvA
NB2
több mint 4 éve
kösz bro, de nem akar JC rosszat, gondolom 😀Persze, hogy nem, szerencsére nem veszed magadra. Ahhoz képest hogy régen volt itt mocskos retek fradista meg köcsög setétvári parasztozás, még elég szépen megférünk egymás mellett. Öregszünk petey 😀
petey
Nézd el amúgy nekem, a Standard Liége kabaré, a Gers csak második, a Spurs egy örök vesztes, a Fradi sem az igazi, Sporting is elkezdett cumizni, a Recreativo Huelváról meg már nem is beszélek... 😀 😀 😀
Amúgy mondtam az asszonynak meccs végén, hogy kocsit és házat teszek arra, hogy megyünk Győrbe és valahogy el lesz intézve az új Puskásban a derbi kupadöntő 😀 az első fele bejött... 😀
több mint 4 éve
Én elhiszem hogy ez már tragikomikus, egy Spurs szurkoló biztosan át tudja ezt érezni, viszont eljött a vidinél az a pont ahol ezt nem kell már megemlíteni minden héten...kösz bro, de nem akar JC rosszat, gondolom 😀Mar ne is haragudj, de amit tolsz itt a Fehervarral kapcsolatban mostanaban az mar nekem is sok.Hallod, ennyi pénzből ezt a szart, amit előadtok hetek óta, nem röhögök, sajnálom… mi sem vagyunk a toppon, de ti? Ráadásul minden héten szinte hoztok egy válogatott vagy ex-válogatott játékost. Siralmas, több milliárdból. Lehet a fizukból kellene visszavenni és teljesítmény orientáltá tenni az egész rendszert. Biztos jönnének a győzelmek…petey😃röhögj
#JC6
petey
Mert elintézik annyival, mint Bese, hogy elnézést kérünk a szurkoloktol..
#JC6
Faszert kell triggerelni az embert?
Veletlenul sem vedem a Fehervar szurkolokat, de petey pont az aki meg a jo izles hataran belul cinkeli a Fradit es a szokasos adok-kapokon kivul nagyon nincs hasonlo megjegyzese.
Ezt most tultoltad kicsit.
Kenny
petey
több mint 4 éve
kösz bro, de nem akar JC rosszat, gondolom 😀Mar ne is haragudj, de amit tolsz itt a Fehervarral kapcsolatban mostanaban az mar nekem is sok.Hallod, ennyi pénzből ezt a szart, amit előadtok hetek óta, nem röhögök, sajnálom… mi sem vagyunk a toppon, de ti? Ráadásul minden héten szinte hoztok egy válogatott vagy ex-válogatott játékost. Siralmas, több milliárdból. Lehet a fizukból kellene visszavenni és teljesítmény orientáltá tenni az egész rendszert. Biztos jönnének a győzelmek…petey😃röhögj
#JC6
petey
#JC6
Veletlenul sem vedem a Fehervar szurkolokat, de petey pont az aki meg a jo izles hataran belul cinkeli a Fradit es a szokasos adok-kapokon kivul nagyon nincs hasonlo megjegyzese.
Kenny
több mint 4 éve
Mar ne is haragudj, de amit tolsz itt a Fehervarral kapcsolatban mostanaban az mar nekem is sok.Hallod, ennyi pénzből ezt a szart, amit előadtok hetek óta, nem röhögök, sajnálom… mi sem vagyunk a toppon, de ti? Ráadásul minden héten szinte hoztok egy válogatott vagy ex-válogatott játékost. Siralmas, több milliárdból. Lehet a fizukból kellene visszavenni és teljesítmény orientáltá tenni az egész rendszert. Biztos jönnének a győzelmek…petey😃röhögj
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
mi a hasonlóság a real, a milan, és a videoton között: egyik sem nyert még idén tétmeccset M.o-n
több mint 4 éve
nem tud érdekelni márHallod, ennyi pénzből ezt a szart, amit előadtok hetek óta, nem röhögök, sajnálom… mi sem vagyunk a toppon, de ti? Ráadásul minden héten szinte hoztok egy válogatott vagy ex-válogatott játékost. Siralmas, több milliárdból. Lehet a fizukból kellene visszavenni és teljesítmény orientáltá tenni az egész rendszert. Biztos jönnének a győzelmek…petey😃röhögj
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
Hallod, ennyi pénzből ezt a szart, amit előadtok hetek óta, nem röhögök, sajnálom… mi sem vagyunk a toppon, de ti? Ráadásul minden héten szinte hoztok egy válogatott vagy ex-válogatott játékost. Siralmas, több milliárdból. Lehet a fizukból kellene visszavenni és teljesítmény orientáltá tenni az egész rendszert. Biztos jönnének a győzelmek…petey😃röhögj
#JC6
petey
több mint 4 éve
petey😃
több mint 4 éve
Ha most kezdődne az mb1 ez a rissz rossz fehérvár kieső lenne .. borzalomA kupából mindenesetre kiestek.
gordon
több mint 4 éve
Ha most kezdődne az mb1 ez a rissz rossz fehérvár kieső lenne .. borzalom
több mint 4 éve
Igen.Ja, hogy ez az egyiptomi fószer, nem a sejk.Melyik a másik csapatuk? Itt nem írnak semmi ilyesmitDe egy tulajdonosi csoportnak nem lehet 2 csapata.hat ezert olvastam, hogy a Mansourek is be akarnak szallni a versenybe. azert hozzajuk kepest Lolo mas kavehaz.Abra eladja a Dinamót, hivatalos“Na, Andika, mit gondolsz, megvegyük vagy megvegyük?”
Löfli
#JC6
csebi
Willie Parker
cairoscene.com/Buzz/Could-Mansour-Group-s-Loutfy-Mansour-Become-Chelsea-FC-s-New-Owne
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.