Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 317 — nabege2@yahoo.com
Eközben a jó öreg Mehikóban...

www.ultras-tifo.net/news/6708-riots-queretaro-atlas-05-03-2022.html
warr_b
17 halott állítólag, durva!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 064 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, a spanyoloknál is stabilizálódni látszik a top4, már csak el kell szakadni az EL/EKL harctól.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Rooney > Lamps, mint edzo

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Azért remélem látjátok hogy lehetne ennek a mai unitednek akarki az edzője, ilyen védelemmel lehetetlen stabilan jó teljesítményt hozni.
davemayer
remekül elköltött száz millió eurók.....hát itt tök mindegy ki az edző ,amíg ilyen gyenge játékosok alkotják a keretet és mellé még a törölközőt is gyáván bedobják. Ebből a játékosállományból maximum 3-4 játékost lenne érdemes megtartani. Mi szurkolók megint mondhatjuk hogy rebuild, csak végre valaki ésszel csinálná az építkezést némi futball szakértelemmel 😕

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 033
El nem tudom kezelni, mi a franc tartja a csapatban Zachariassen-t. Puhatolózok már..
#JC6
Biztos visszaoszt a fizuból🙂
gordon
gordon, nem tudom, hogy ez most vicc vagy szarkazmus, de hidd el, nekem jelenleg is játszó, illetve ex-"profik" mondták, hogy bizony van olyan edző, akinek vissza kell osztani..
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Behozta akiket akartam, meg is nyertük. Remélem ma rájött kiket kell játszatni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
csak megnyeri a Fagyi
Heisman
Csempionsip

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"
csak megnyeri a Fagyi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 155
A magyar brazil 86-ban a VB előtt:
és aszem
itt a húsvét, itt a nyúl magyar -brazil 3-0
Volt akkor.
több mint 4 éve
Itt a tavasz, itt a nyúl,
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b
Ez olyan rossz hogy megérdemled a lájkot. Remélem fizikai fájdalommal járt a megalkotása 😛
davemayer
Pedig már ezer éves szöveg, fateromék idejében volt divat 😊
Bálesz
Nem mondtam hogy új, csak hogy nagyon szar 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b
Ez olyan rossz hogy megérdemled a lájkot. Remélem fizikai fájdalommal járt a megalkotása 😛
davemayer
Pedig már ezer éves szöveg, fateromék idejében volt divat 😊

több mint 4 éve
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 409 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vasas-Szolnok 3-0

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azért remélem látjátok hogy lehetne ennek a mai unitednek akarki az edzője, ilyen védelemmel lehetetlen stabilan jó teljesítményt hozni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
El nem tudom kezelni, mi a franc tartja a csapatban Zachariassen-t. Puhatolózok már..
#JC6
Biztos visszaoszt a fizuból🙂
több mint 4 éve
Ez aztán a szurkolói éneklés. 😀
Coolearie
Nálunk ez sokmillió lenne.

Amúgy biztos a bíró a hibás egy full jogos tizi meg a pocsék játék miatt.
Bazzani
Lesz nálunk is, nyugi.

Mondjuk ez a var is következetlen fos. A délutáni Vidi-meccsen ennél egyertelműbb védő kezezést varoztak, az mehetett tovább. (És akkor az Újpest elleni hazain Tallo kézzel védését már fel sem merem emlegetni...)

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 033
több mint 4 éve
Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀
Heisman
Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
davemayer
Sajnos mostanában jóval több a kapufa az igazolásoknál, mint a gól. Persze felelős úgysem lesz.
Bálesz
Én sztem több a jó mint a rossz sokkal, de nalam Bassey és az argentin leigazolasa felesleges volt. Ha az argentin 20 éves lenne azt mondom ok de fizettunk egy olyan jatekosert aki egyertelmuen ingyen fog innen tovább menni majd pár év múlva.

Nem értem továbbra sem mit akarunk Gavric-csal illetve hogy Marquinhos hogy nem kezd Zachariassen meg igen.
Nálam ebbol a mostani csapatból tokmac-marquinhos-gavric/zubkov és előttük Boli lenne (ha van akkor meg a marokkói).
davemayer
hát nekem olyan érzésem van hogy megint beindult a szokásos megpörgetik a földgömböt és dartsszal dobnak egyet rá, és ahova megy onnan kell hozni valakit

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Heisman
Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
davemayer
Sajnos mostanában jóval több a kapufa az igazolásoknál, mint a gól. Persze felelős úgysem lesz.
Bálesz
Én sztem több a jó mint a rossz sokkal, de nalam Bassey és az argentin leigazolasa felesleges volt. Ha az argentin 20 éves lenne azt mondom ok de fizettunk egy olyan jatekosert aki egyertelmuen ingyen fog innen tovább menni majd pár év múlva.

Nem értem továbbra sem mit akarunk Gavric-csal illetve hogy Marquinhos hogy nem kezd Zachariassen meg igen.
Nálam ebbol a mostani csapatból tokmac-marquinhos-gavric/zubkov és előttük Boli lenne (ha van akkor meg a marokkói).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Coolearie
Nálunk ez sokmillió lenne.

Amúgy biztos a bíró a hibás egy full jogos tizi meg a pocsék játék miatt.

több mint 4 éve
Heisman
davemayer

több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
több mint 4 éve
Heisman

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve