Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Eközben a jó öreg Mehikóban...17 halott állítólag, durva!
www.ultras-tifo.net/news/6708-riots-queretaro-atlas-05-03-2022.html
warr_b
több mint 4 éve
Na, a spanyoloknál is stabilizálódni látszik a top4, már csak el kell szakadni az EL/EKL harctól.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Rooney ball flying 😤
— ESPN FC (@ESPNFC) March 6, 2022
(via @dcfcofficialpic.twitter.com/5ZDCBeGk8V
Rooney > Lamps, mint edzo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azért remélem látjátok hogy lehetne ennek a mai unitednek akarki az edzője, ilyen védelemmel lehetetlen stabilan jó teljesítményt hozni.remekül elköltött száz millió eurók.....hát itt tök mindegy ki az edző ,amíg ilyen gyenge játékosok alkotják a keretet és mellé még a törölközőt is gyáván bedobják. Ebből a játékosállományból maximum 3-4 játékost lenne érdemes megtartani. Mi szurkolók megint mondhatjuk hogy rebuild, csak végre valaki ésszel csinálná az építkezést némi futball szakértelemmel 😕
davemayer
több mint 4 éve
gordon, nem tudom, hogy ez most vicc vagy szarkazmus, de hidd el, nekem jelenleg is játszó, illetve ex-"profik" mondták, hogy bizony van olyan edző, akinek vissza kell osztani..El nem tudom kezelni, mi a franc tartja a csapatban Zachariassen-t. Puhatolózok már..Biztos visszaoszt a fizuból🙂
#JC6
gordon
több mint 4 éve
Behozta akiket akartam, meg is nyertük. Remélem ma rájött kiket kell játszatni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
csak megnyeri a FagyiCsempionsip
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csak megnyeri a Fagyi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A magyar brazil 86-ban a VB előtt:és aszem
itt a húsvét, itt a nyúl magyar -brazil 3-0
Volt akkor.
több mint 4 éve
Nem mondtam hogy új, csak hogy nagyon szar 🤣Pedig már ezer éves szöveg, fateromék idejében volt divat 😊Itt a tavasz, itt a nyúl,Ez olyan rossz hogy megérdemled a lájkot. Remélem fizikai fájdalommal járt a megalkotása 😛
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b
davemayer
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Pedig már ezer éves szöveg, fateromék idejében volt divat 😊Itt a tavasz, itt a nyúl,Ez olyan rossz hogy megérdemled a lájkot. Remélem fizikai fájdalommal járt a megalkotása 😛
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b
davemayer

több mint 4 éve
Itt a tavasz, itt a nyúl,Ez olyan rossz hogy megérdemled a lájkot. Remélem fizikai fájdalommal járt a megalkotása 😛
Vasas-Szolnok 3-0
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Itt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Szolnok 3-0

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azért remélem látjátok hogy lehetne ennek a mai unitednek akarki az edzője, ilyen védelemmel lehetetlen stabilan jó teljesítményt hozni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
El nem tudom kezelni, mi a franc tartja a csapatban Zachariassen-t. Puhatolózok már..Biztos visszaoszt a fizuból🙂
#JC6
több mint 4 éve
Lesz nálunk is, nyugi.Ez aztán a szurkolói éneklés. 😀Nálunk ez sokmillió lenne.
Coolearie
Amúgy biztos a bíró a hibás egy full jogos tizi meg a pocsék játék miatt.
Bazzani
Mondjuk ez a var is következetlen fos. A délutáni Vidi-meccsen ennél egyertelműbb védő kezezést varoztak, az mehetett tovább. (És akkor az Újpest elleni hazain Tallo kézzel védését már fel sem merem emlegetni...)

több mint 4 éve
El nem tudom kezelni, mi a franc tartja a csapatban Zachariassen-t. Puhatolózok már..
több mint 4 éve
hát nekem olyan érzésem van hogy megint beindult a szokásos megpörgetik a földgömböt és dartsszal dobnak egyet rá, és ahova megy onnan kell hozni valakitÉn sztem több a jó mint a rossz sokkal, de nalam Bassey és az argentin leigazolasa felesleges volt. Ha az argentin 20 éves lenne azt mondom ok de fizettunk egy olyan jatekosert aki egyertelmuen ingyen fog innen tovább menni majd pár év múlva.Sajnos mostanában jóval több a kapufa az igazolásoknál, mint a gól. Persze felelős úgysem lesz.Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
Heisman
davemayer
Bálesz
Nem értem továbbra sem mit akarunk Gavric-csal illetve hogy Marquinhos hogy nem kezd Zachariassen meg igen.
Nálam ebbol a mostani csapatból tokmac-marquinhos-gavric/zubkov és előttük Boli lenne (ha van akkor meg a marokkói).
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Én sztem több a jó mint a rossz sokkal, de nalam Bassey és az argentin leigazolasa felesleges volt. Ha az argentin 20 éves lenne azt mondom ok de fizettunk egy olyan jatekosert aki egyertelmuen ingyen fog innen tovább menni majd pár év múlva.Sajnos mostanában jóval több a kapufa az igazolásoknál, mint a gól. Persze felelős úgysem lesz.Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
Heisman
davemayer
Bálesz
Nem értem továbbra sem mit akarunk Gavric-csal illetve hogy Marquinhos hogy nem kezd Zachariassen meg igen.
Nálam ebbol a mostani csapatból tokmac-marquinhos-gavric/zubkov és előttük Boli lenne (ha van akkor meg a marokkói).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez aztán a szurkolói éneklés. 😀Nálunk ez sokmillió lenne.
Coolearie
Amúgy biztos a bíró a hibás egy full jogos tizi meg a pocsék játék miatt.
több mint 4 éve
Sajnos mostanában jóval több a kapufa az igazolásoknál, mint a gól. Persze felelős úgysem lesz.Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
Heisman
davemayer

több mint 4 éve
Ez aztán a szurkolói éneklés. 😀
több mint 4 éve
Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀Nekem ő kapufának tűnik, Mmaee meg Boli is jobbnak tűnik nála. Felesleges volt idehozni. Marquinhos, Gavric, Zubkov meg a padon, Zachariassen meg jatszik...
Heisman
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fortune szerencsét hoz a Várdának 😀