Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 725 — "Montoya por favor!"
Bazmeg a watfordos pali ollózott egy gólt 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 092
Camavinga lőtt egy nagy gólt (picit megpattant), aztán jött Modric, és lőtt egy ÓRIÁSI gólt 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 975 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.
iktriad
Fuh, az első félidőben ki kellett volna végeznetek a Lokit..
#JC6
Egyetértünk, de legalább már nem az van, hogy 60 percig bírjuk, illetve összeroppanunk, ha beüt a gebasz. #babysteps
iktriad
Teny. Mostmar van egy eleg jo vedelem, ami minden masodik meccsen ad egy golpasszt az ellenfelnek. 😊
hestegdefensewinschampionship
Stez
Voltak hajmeresztő dolgok ma (is), de ma a hátsó sor szerzett is 2 gólt. #2védelmiTD

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 895 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.
iktriad
#JC6
Egyetértünk, de legalább már nem az van, hogy 60 percig bírjuk, illetve összeroppanunk, ha beüt a gebasz. #babysteps
iktriad
Teny. Mostmar van egy eleg jo vedelem, ami minden masodik meccsen ad egy golpasszt az ellenfelnek. 😊
hestegdefensewinschampionship

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
iktriad
Végre valaki megszülte azt a lovat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 975 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
#JC6
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 033
iktriad
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Zivzivadze hatalmas igazolás volt.
A végén még tényleg bennmaradunk.
Bazzani
Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
zavi27
Á nagyon nem.
Sok nehéz meccs van még addig.
Bazzani
Pl. 2 forduló múlva Újpest - Honvéd. Igazi 6 pontos meccs. Mondjuk nekünk a mai is az.

Közben fél szemmel nézem ezt a Stuttgart - Gladbachot is. Az se rossz.
iktriad
Hertha egy pontra van a kieső helytől. Ha sikerül kizugni akkor Dárdai 10. Körüli helye felértékelődik
csebi
Az emúlt időszakban mindig Dardaival volt a legstabilabb a csapat, a vereségek ellenére is. Vele nem esne ki a Hertha, nélküle ki fog, vagy ha mákja van osztályozón bent marad. Kutyaütő Hertha vezetés, és nem csak az edző kérdésben.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bazzani
Vincent is kellett középre. Musk is stabilitást hozott.
gordon
Akkor örültök, Vincentnek...? 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 409 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
végig támad kb a Leeds, Leicester gól.

vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Heisman
Semmit, csak rezignáltan tudomásul veszi.
slowmotion
Amúgy kb. Nem sok ráhatásom van 😀
Egyébként én örülni fogok annyinak is, ha bentmaradunk. Persze a League One-ban is drukkoltam ezerrel, sőt kb még jobban is, szóval ha megint Champo, akkor se fogok eret vágni magamon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
Bazzani
Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
zavi27
Á nagyon nem.
Bazzani
Persze, szoros még nagyon, de érzetre szerintem nem lesz gond. Ha jól rémlik játszottunk már a tabella első három helyezettjével, ebből jöttünk ki egy win, döntetlen és vereséggel. MTK lassan elszáll azért hozzánk képest, és akkor már csak egy csapatot kell megelőzni. Remélem a Gyirmót-Kövesd páros valamelyike lesz a másik.
több mint 4 éve
Ajjaj, a Loki másolja a Stuttgartot...
több mint 4 éve
Hertha egy pontra van a kieső helytől. Ha sikerül kizugni akkor Dárdai 10. Körüli helye felértékelődik
csebi
És ebben a Stuttgartban van tartás is, 0-2-ről fordítva nyerték meg a meccset.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
Bazzani
zavi27
Á nagyon nem.
Bazzani
Pl. 2 forduló múlva Újpest - Honvéd. Igazi 6 pontos meccs. Mondjuk nekünk a mai is az.

iktriad

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 435 — Cowboys fan
végig támad kb a Leeds, Leicester gól.

vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Heisman
Semmit, csak rezignáltan tudomásul veszi.
több mint 4 éve
Bazzani
zavi27
Á nagyon nem.
Bazzani

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Bazzani
zavi27
Á nagyon nem.

több mint 4 éve
Bazzani
gordon
Jó lesz az Kuusknak is. 😊

Onovot nagyon kedvelem.
Ő az igazi meg nem énekelt hőse a csapatnak. Labdát szerez, ütközik, osztogat.

több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
Bazzani
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bazzani
több mint 4 éve

több mint 4 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 851
Elég vegyes meccs. A kalapácsosok védelme eléggé szét van szopatva, más kérdés, hogy a 'pool támadók nem használták ki ezt igazán. A WHU támadásokban is van potenciál, és a 'pool védelme sem túl stabil. TAA az első félidőben keményen tolta mind2 félpályán.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Hát ez egy nagyon szórakoztató félidő volt. Amolyan grátisz, hogy a kedvencem góljával vezet a csapat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 920 — Lucas Scott
Bobic sok golos támadó focit akart látni a hertha meccsein, hat megkapta

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.