Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Bazmeg a watfordos pali ollózott egy gólt 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Camavinga lőtt egy nagy gólt (picit megpattant), aztán jött Modric, és lőtt egy ÓRIÁSI gólt 😮
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Voltak hajmeresztő dolgok ma (is), de ma a hátsó sor szerzett is 2 gólt. #2védelmiTDTeny. Mostmar van egy eleg jo vedelem, ami minden masodik meccsen ad egy golpasszt az ellenfelnek. 😊Egyetértünk, de legalább már nem az van, hogy 60 percig bírjuk, illetve összeroppanunk, ha beüt a gebasz. #babystepsNagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.Fuh, az első félidőben ki kellett volna végeznetek a Lokit..
iktriad
#JC6
iktriad
hestegdefensewinschampionship
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Teny. Mostmar van egy eleg jo vedelem, ami minden masodik meccsen ad egy golpasszt az ellenfelnek. 😊Egyetértünk, de legalább már nem az van, hogy 60 percig bírjuk, illetve összeroppanunk, ha beüt a gebasz. #babystepsNagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.Fuh, az első félidőben ki kellett volna végeznetek a Lokit..
iktriad
#JC6
iktriad
hestegdefensewinschampionship
több mint 4 éve
Nagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.Végre valaki megszülte azt a lovat
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egyetértünk, de legalább már nem az van, hogy 60 percig bírjuk, illetve összeroppanunk, ha beüt a gebasz. #babystepsNagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.Fuh, az első félidőben ki kellett volna végeznetek a Lokit..
iktriad
#JC6
több mint 4 éve
Nagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.Fuh, az első félidőben ki kellett volna végeznetek a Lokit..
iktriad
több mint 4 éve
Nagyon jó volt látni, hogy a 3 perc alatt bekapott 2 gól ellenére nem esett szét a Honvéd, és a végén csak sikerült bedarálni a Lokit. Avagy mit tesz egy csapattal, ha tényleg van edzője.
több mint 4 éve
Az emúlt időszakban mindig Dardaival volt a legstabilabb a csapat, a vereségek ellenére is. Vele nem esne ki a Hertha, nélküle ki fog, vagy ha mákja van osztályozón bent marad. Kutyaütő Hertha vezetés, és nem csak az edző kérdésben.Hertha egy pontra van a kieső helytől. Ha sikerül kizugni akkor Dárdai 10. Körüli helye felértékelődikPl. 2 forduló múlva Újpest - Honvéd. Igazi 6 pontos meccs. Mondjuk nekünk a mai is az.Á nagyon nem.Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
A végén még tényleg bennmaradunk.
Bazzani
zavi27
Sok nehéz meccs van még addig.
Bazzani
Közben fél szemmel nézem ezt a Stuttgart - Gladbachot is. Az se rossz.
iktriad
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Akkor örültök, Vincentnek...? 😁Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Vincent is kellett középre. Musk is stabilitást hozott.
Bazzani
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy kb. Nem sok ráhatásom van 😀végig támad kb a Leeds, Leicester gól.Semmit, csak rezignáltan tudomásul veszi.
vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Heisman
slowmotion
Egyébként én örülni fogok annyinak is, ha bentmaradunk. Persze a League One-ban is drukkoltam ezerrel, sőt kb még jobban is, szóval ha megint Champo, akkor se fogok eret vágni magamon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Persze, szoros még nagyon, de érzetre szerintem nem lesz gond. Ha jól rémlik játszottunk már a tabella első három helyezettjével, ebből jöttünk ki egy win, döntetlen és vereséggel. MTK lassan elszáll azért hozzánk képest, és akkor már csak egy csapatot kell megelőzni. Remélem a Gyirmót-Kövesd páros valamelyike lesz a másik.Á nagyon nem.Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
Bazzani
zavi27
Bazzani
több mint 4 éve
Ajjaj, a Loki másolja a Stuttgartot...
több mint 4 éve
Hertha egy pontra van a kieső helytől. Ha sikerül kizugni akkor Dárdai 10. Körüli helye felértékelődikPl. 2 forduló múlva Újpest - Honvéd. Igazi 6 pontos meccs. Mondjuk nekünk a mai is az.Á nagyon nem.Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
Bazzani
zavi27
Bazzani
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
végig támad kb a Leeds, Leicester gól.Semmit, csak rezignáltan tudomásul veszi.
vajon mit ver szét warr?
a) TV
b) sz.gép
c) nappali
d) egész ház
Heisman
több mint 4 éve
Pl. 2 forduló múlva Újpest - Honvéd. Igazi 6 pontos meccs. Mondjuk nekünk a mai is az.Á nagyon nem.Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
Bazzani
zavi27
Bazzani
több mint 4 éve
Á nagyon nem.Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
Bazzani
zavi27
több mint 4 éve
Jó lesz az Kuusknak is. 😊Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Vincent is kellett középre. Musk is stabilitást hozott.
Bazzani
gordon
Onovot nagyon kedvelem.
Ő az igazi meg nem énekelt hőse a csapatnak. Labdát szerez, ütközik, osztogat.
több mint 4 éve
Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Nekem ez most már sima ügynek tűnik így. Nem hittem volna hogy verjük a Puskást is.
Bazzani
több mint 4 éve
Zivzivadze hatalmas igazolás volt.Vincent is kellett középre. Musk is stabilitást hozott.
Bazzani
több mint 4 éve
Zivzivadze hatalmas igazolás volt.A végén még tényleg bennmaradunk.
több mint 4 éve
Elég vegyes meccs. A kalapácsosok védelme eléggé szét van szopatva, más kérdés, hogy a 'pool támadók nem használták ki ezt igazán. A WHU támadásokban is van potenciál, és a 'pool védelme sem túl stabil. TAA az első félidőben keményen tolta mind2 félpályán.
több mint 4 éve
Hát ez egy nagyon szórakoztató félidő volt. Amolyan grátisz, hogy a kedvencem góljával vezet a csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Bobic sok golos támadó focit akart látni a hertha meccsein, hat megkapta
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.