Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
LolNem piros ez a Sanchez belépő. Semmi baj nincs ezzel. Vissza is húzta a lábát. nem értem a bírókat, egyszerűen nem értem.második sárgát kapta, nem egyből pirosat, mindkettő talpalás, mit nem lehet ezen érteni???
kristóf17
Stoki
több mint 4 éve
még mielőtt a Glentoran elbízhatná magáta Cliftonville behúzta 😀hogy mondhatsz ilyeneket, pfffa vörösöknek be kéne húzni, egész fura hogy ilyen jól állnak, szerintem az elmúlt 6-7 évben max teljes szezonban jutottak el 60 pontigremélem, iksz leszNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
De megy a Glentoran-Cliftonville rangadó.
warr_b
slowmotion
bár tőlem nyerhet a Glentoran is, a lényeg hogy ne a Linfield legyen a bajnok
Cuchulain82
slowmotion
Cuchulain82
több mint 4 éve
iróniának hívják amúgy, a kolléga is a Liverpoollal szomorítja az életét.Nem piros ez a Sanchez belépő. Semmi baj nincs ezzel. Vissza is húzta a lábát. nem értem a bírókat, egyszerűen nem értem.második sárgát kapta, nem egyből pirosat, mindkettő talpalás, mit nem lehet ezen érteni???
kristóf17
Stoki
több mint 4 éve
a Cliftonville behúzta 😀hogy mondhatsz ilyeneket, pfffa vörösöknek be kéne húzni, egész fura hogy ilyen jól állnak, szerintem az elmúlt 6-7 évben max teljes szezonban jutottak el 60 pontigremélem, iksz leszNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b
slowmotion
Cuchulain82
slowmotion
több mint 4 éve
szegény Tammeka Tartu meg kiesett az észt kupából a Narva ellen😕, pár éve FMben kb három veretlen szezont lehoztam a TartuvalWigan - Sutton United EFL Trophy elődöntő is most megyNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b
Löfli
több mint 4 éve
Nem piros ez a Sanchez belépő. Semmi baj nincs ezzel. Vissza is húzta a lábát. nem értem a bírókat, egyszerűen nem értem.második sárgát kapta, nem egyből pirosat, mindkettő talpalás, mit nem lehet ezen érteni???
kristóf17
több mint 4 éve
Nem piros ez a Sanchez belépő. Semmi baj nincs ezzel. Vissza is húzta a lábát. nem értem a bírókat, egyszerűen nem értem.
több mint 4 éve
Wigan - Sutton United EFL Trophy elődöntő is most megyNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Lahoz baszki teljesen fordítva van bekötve.ez a sintér meg érdekes, van egy csomó szimpi arc, erre beleállítanak egy ilyen suttyó tróger dél-amerikai tengelyt. kb mintha egy diznihercegnős plakát közepére rajzolna valaki egy hatalmas faszt.
több mint 4 éve
Lahoznak valami félelmetesen nincs köze a meccshez
több mint 4 éve
hogy mondhatsz ilyeneket, pfffa vörösöknek be kéne húzni, egész fura hogy ilyen jól állnak, szerintem az elmúlt 6-7 évben max teljes szezonban jutottak el 60 pontigremélem, iksz leszNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b
slowmotion
Cuchulain82
több mint 4 éve
a vörösöknek be kéne húzni, egész fura hogy ilyen jól állnak, szerintem az elmúlt 6-7 évben max teljes szezonban jutottak el 60 pontigremélem, iksz leszNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b
slowmotion
több mint 4 éve
remélem, iksz leszNo háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande
warr_b
több mint 4 éve
Mondjuk ja 🙂Úgy tűnik valóban senkit nem érdekel 😁Lewa 22 perc alatt mesterhármas
dande
Heisman
több mint 4 éve
Úgy tűnik valóban senkit nem érdekel 😁Lewa 22 perc alatt mesterhármas
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
No háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?Nem.
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Úgy tűnik valóban senkit nem érdekel 😁
több mint 4 éve
No háború, választás, beindult a dili az NFLben èrdekel most valakit a BL🙂🥳🥳?
több mint 4 éve
📈 További megfigyelés, hogy mennyire együtt mozog a MOL Vidi 📺 pontszáma és a kiskereskedelmi üzemenyagár ⛽. pic.twitter.com/iDlNb97ulY
— Gazsó István (@cikoria) March 7, 2022
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/03/08/bajnokok-ligaja-psg-real-madrid-kylian-mbappe-serules/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ilyenkor gondolom azt, hogy az ember egy menthetetlen es undorito faj. Csak es kizarolag mi oljuk egymast halomra heccbol, ok nelkul, penzert, gyuloletbol, hatalomvagybol.Engem inkább a régi azték/maja kultúrákra jellemző öncélú gyilkolászásra emlékeztet ez a balhé is.
Stez
több mint 4 éve
Csicskák csak ellenünk játszottak jól. Frankienek legalább van tapasztalata az angol2-benNocsak Spurs kiszakadt ami eddig bentragadt. Helyes 🙂főleg, hogy a Nevertont picsázták el
dande
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nocsak Spurs kiszakadt ami eddig bentragadt. Helyes 🙂főleg, hogy a Nevertont picsázták el
dande
több mint 4 éve
Nocsak Spurs kiszakadt ami eddig bentragadt. Helyes 🙂
több mint 4 éve
Ezek olni mentek a stadionba, konkretan kivegzes volt. Oten tamadtak egy embert, lerangattak roluk a ruhat es botokkal vertek, plusz meg akkor is hulyere rugtak a fejuket, amikor ranezesre is reg halottak voltak. Akikhez odamentek a mentok es a biztonsagiak, azokat oten visszarangattak a mentostol es tovabb utlegeltek, megoltek.Eközben a jó öreg Mehikóban...17 halott állítólag, durva!
www.ultras-tifo.net/news/6708-riots-queretaro-atlas-05-03-2022.html
warr_b
NB2
Sokkolt, amikor lattam a videokat. Ez nem szurkolas volt, tizezer kamera es ember elott pont ugyanugy kivegeztek egymast, mintha az utcan valami bandahaboruban gyilkolnanak.
A kormany szerint egyebkent nincs halalos aldozat. Rendorok sehol sem voltak. Ilyenkor gondolom azt, hogy az ember egy menthetetlen es undorito faj. Csak es kizarolag mi oljuk egymast halomra heccbol, ok nelkul, penzert, gyuloletbol, hatalomvagybol.