Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
nem ők csak lúúúúzereeeeeeeeeeeekmázlisták...............más jelzőt inkább nem írok.........A PSG?
dande
Fattyu
több mint 4 éve
Ez a német-brazil elődöntőt idézte, ahogy a középkezdés után 10 másodperccel jött is a következő
több mint 4 éve
mázlisták...............más jelzőt inkább nem írok.........A PSG?
dande
több mint 4 éve
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
több mint 4 éve
Hahahahahaha 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
mázlisták...............más jelzőt inkább nem írok.........
több mint 4 éve
beszabehu 3-1 😊
több mint 4 éve
Elsőre, élőben nem tűnt egyből pirosnak, mivel semmi szándékos nem volt benne. De a szabálytalanság ténye nem kérdés.Nálam is piros , én nem is értem a felháborodást.srácok!Egyértelmű piros, nálam egy szolid 4-5 meccses eltiltás is lenne.
Ez piros??? kapásból???
NB2
Kampman
gordon
A felháborodás inkább annak szól, hogy az első meccsen is kiszórtak a Pécsből egy embert és az teljesen jogtalan volt.
Sebaj egyszer majd biztos befejezhetjük a Vasas ellen tizenegy emberrel és akkor kiderülhet, hogy sikerül-e az összevásárolt szupercsapatnak egyenlő létszám ellen is nyerni közönségszórakoztató 1-0-lal.
több mint 4 éve
Choker banda 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Azért ez elég szabálytalannak tünt..
több mint 4 éve
Donnarumma XD 😀😀😀
több mint 4 éve
Carvajal Asensio jobbszél, se védekezés se támadás azon az oldalon.... Ipari hulladék szintű tucatspanyolokha jól emlékszem az utóbbi 4 meccsen midnen gólt carvajalról kaptunk. olyan mitn xabi alonso volt, 28 évesen kiöregedett. 2 éve egy forintot nem ér.
FLZOLI
sebaj, legalább lehet majd koncentrálni a bajnokságra xD így hátha melesz rotáció nélkül
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
srácok!Sárga színészkedésért, nem kérdés!
Ez piros??? kapásból???
youtu.be/6W5kq7gK7Ps?t=4420
NB2
több mint 4 éve
Carvajal Asensio jobbszél, se védekezés se támadás azon az oldalon.... Ipari hulladék szintű tucatspanyolok
több mint 4 éve
Ancelotti nagy mágus, 1 embert kéne fogni, de ez se megy xD16ost meg korbelasszolgatjuk xD
Szanalmas
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
srácok!Igen.
Ez piros??? kapásból???
youtu.be/6W5kq7gK7Ps?t=4420
NB2
több mint 4 éve
ez a hála, hogy like-oltalak a háborús topicban? 😊srácok!Egyértelmű piros, nálam egy szolid 4-5 meccses eltiltás is lenne.
Ez piros??? kapásból???
NB2
Kampman
több mint 4 éve
Nálam is piros , én nem is értem a felháborodást.srácok!Egyértelmű piros, nálam egy szolid 4-5 meccses eltiltás is lenne.
Ez piros??? kapásból???
NB2
Kampman
több mint 4 éve
srácok!Egyértelmű piros, nálam egy szolid 4-5 meccses eltiltás is lenne.
Ez piros??? kapásból???
NB2
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
2 oraja mentem fel az nsoora.Gorgetem gorgetem gorgetem...semmi hir a bl meccsekrol.
Megneztem a sportos appot.van ma 2 bl meccs.
Fasza😇😅🤣