Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
lölö esetleg megvehetné a főninekAbra eladja a Dinamót, hivatalosRemélem a Duchatelet família veszi meg 😁
Löfli
warr_b
több mint 4 éve
Vagy.....Marbella? 😀😀😀😀Abra eladja a Dinamót, hivatalosRemélem a Duchatelet família veszi meg 😁
Löfli
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalosRemélem a Duchatelet família veszi meg 😁
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalosRáadásként adományoz is az ukrajnai gyerekek megsegítésére.
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Abra eladja a Dinamót, hivatalos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Idén se nyer kupát a Spurs, megnyugodtam. Akkor ki tört volna a WW3lehet így is ki fog, csak szólok
Heisman
több mint 4 éve
Idén se nyer kupát a Spurs, megnyugodtam. Akkor ki tört volna a WW3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a Conte a világ vicce. Ilyen gyáva szar hozzáállással el is húzhat ez is év végén. Felőlem mehet vele Kane is. Jöhet Poch vagy az Ajaxedző.Lassan ott tartok hogy nem is tudom mikor játszik a csapat
Duff
több mint 4 éve
Ez a Conte a világ vicce. Ilyen gyáva szar hozzáállással el is húzhat ez is év végén. Felőlem mehet vele Kane is. Jöhet Poch vagy az Ajaxedző.
több mint 4 éve
Francèr rúgták ki Pochettinot....igen kirúgták, mielőtt 😏😉🤔😠
több mint 4 éve
Valaki szoljon mar a kispestieknek, hogy naluk is akadnak fekak szoval a huhogas annyira nem jo😃
több mint 4 éve
jinx is jinx is jinxÉn még ekkora szabotőrt futballpályán, mint Tökmag, nem nagyon láttam…Olyan jól öregedett ez a mondás mint a magyar külpolitika…😆
#JC6
MC12
több mint 4 éve
Én még ekkora szabotőrt futballpályán, mint Tökmag, nem nagyon láttam…Olyan jól öregedett ez a mondás mint a magyar külpolitika…😆
#JC6
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Én még ekkora szabotőrt futballpályán, mint Tökmag, nem nagyon láttam…és mégis ő szerzi a gólt
#JC6
több mint 4 éve
Én még ekkora szabotőrt futballpályán, mint Tökmag, nem nagyon láttam…Szerk: erre nem ver egyet a semmiből… 🤣
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
egyenlőre még!Kína csak népnevelést tart a rosszalkodó ujguroknak, afelett könnyű szemet hunyni.igen katar és kína szintén zenész, ugyanezt csinálják csak még nem kezdtek háborút, bár szerintem kína hamarosan megteszi Tajvannalamúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?vagy ugye most jön a téli VB
Cuchulain82
de a pekingi olimpia is neccesnek kéne hogy legyen
csak amíg nicns "hangos" dolog addig a pénz beszél, mikor a pénzt már zavarja a moralitás akkor előkerülnek ezek a csontvázak a szekrényből
Negritis
Cuchulain82
Mikey
olyan nagyon nem széles az a tajvani-szoros, ha a kínaiak úgy látják hogy nyugat nem lép fel keményen a jóval gyengébb ruszkik ellen akkor 5 évet sem adok a Kínai Köztársaságnak 😕
több mint 4 éve
Kína csak népnevelést tart a rosszalkodó ujguroknak, afelett könnyű szemet hunyni.igen katar és kína szintén zenész, ugyanezt csinálják csak még nem kezdtek háborút, bár szerintem kína hamarosan megteszi Tajvannalamúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?vagy ugye most jön a téli VB
Cuchulain82
csak amíg nicns "hangos" dolog addig a pénz beszél, mikor a pénzt már zavarja a moralitás akkor előkerülnek ezek a csontvázak a szekrényből
Negritis
Cuchulain82
több mint 4 éve
igen katar és kína szintén zenész, ugyanezt csinálják csak még nem kezdtek háborút, bár szerintem kína hamarosan megteszi Tajvannalamúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?vagy ugye most jön a téli VB
Cuchulain82
Negritis
több mint 4 éve
amúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?vagy ugye most jön a téli VB
Cuchulain82
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én a csapatsportokat sem. Megdolgozott azért a Szpartak, hogy ott legyen, zárják ki a Lipcsét, amiért nem akarnak kiállni😃És akkor a Spartak megnyerné az EL-t, csudás lenne. 😀
#JC6
több mint 4 éve
amúgy kurva jó hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hogy a sport a politikától független dolog, a Szocsi olimpia vagy az orosz vb egy az egyben politikai reklám volt putyinnak ott ez senkinek nem ugrott be?
több mint 4 éve
Én a csapatsportokat sem. Megdolgozott azért a Szpartak, hogy ott legyen, zárják ki a Lipcsét, amiért nem akarnak kiállni😃az megvan hogy akkor a Szpartak kupagyőztes lesz? na jó a Zvezda lehet kiállna ellenük
#JC6
ugyanakkor tartom hogy ha ezek a csapatok jelen helyzetben versenyben maradnak az jelentősen növeli putyin presztízsét főképpen otthon de a harmadik világ bizonyos nem túl nyugatbarát vezetőinek szemében is
több mint 4 éve
Én a csapatsportokat sem. Megdolgozott azért a Szpartak, hogy ott legyen, zárják ki a Lipcsét, amiért nem akarnak kiállni😃
több mint 4 éve
Am en nem tudom mi a jo megoldas, de van a kizaras es a buksi veregetes kozott meg lehetoseg.De ha az ellenfél nem all ki tok mindegy hol játszanának.
Esetleg a hazai palyat elvenni es semmleges helyszinre vinni ahol zartkapu van.
Mezeken nem szerepelhet az orosz zaszlo.
Esetleg a jatek feltetele ha a haboru ellen szolnak
beltazor
Én a csapat sportokat megértem, az egyéni sportolók eltiltását annyira nem.
több mint 4 éve
Am en nem tudom mi a jo megoldas, de van a kizaras es a buksi veregetes kozott meg lehetoseg.szted mit kapnanak ebben a lincshangulatban a semleges helyszinen? nagyon nincs jo megoldas sztem jelenleg ...
Esetleg a hazai palyat elvenni es semmleges helyszinre vinni ahol zartkapu van.
Mezeken nem szerepelhet az orosz zaszlo.
Esetleg a jatek feltetele ha a haboru ellen szolnak
beltazor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.