Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért nem volt ez olyan rossz játék.Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Annyira kellett Onovo (vissza) ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. Higgadt, okosan osztogat, sok labdát szerez.
A támadó trió NB1 szinten sem rossz így Zivzivadzéval.
A védelem necces, de hátha Kádár beválik.
Hogy kiesünk e? Lehet. De az nem azért van mert most szarok vagyunk hanem azért amit eddig csináltunk. Ha ma kezdődne a bajnokság akkor tuti bennmaradnánk.
A helyedben viszont nagyon aggódnék mert a Vidi igazolásai (külső szemlélőként) két éve folyamatosan mellémentek.
több mint 4 éve
Amúgy kiderült végül hogy mi volt ennek a hatalmas bőgésnek az oka? Gondolom nem a vereség viselte meg ennyire.Na jó.Oly sok aljasságot láttam már a magyar fociban, hogy azt hittem, már nem tudok meglepődni, de ez baszod túlszárnyal mindent. Faszért nem lehetett egy perc után elvenni a képet?? Szarrágó, görény, hozzá nem értő brigád!
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/20/video-nikolics-nemanja-beallitotta-a-fehervar-nb-i-es-golrekordjat-de-nem-oromeben-sirt-a-kamera-elott/?fbclid=IwAR0pUbDaw7T8w2j2OP9-VbmWmBQSb0rxmKvYK0A7pznA_3flXoZhc_Z7i_U#
Valószínűleg sem a riporter csajszi, sem a szerkesztő nem az eszéért tart ott ahol…
#JC6
Szokol
több mint 4 éve
persze 😀az megvan, hogy a kieses kozelebb van, mint a dobogo (nem az elso hely)? amugy vicc, hogy egy ilyen mtk meccs utan meg mindig mi vezetunk ...nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
látom trollfocira sokat jársz
petey
csebi
több mint 4 éve
Ennyit írok: KOSNa jó.Koczka Henrietta konkrétan a riporter szakma megcsúfolása, egészen elképesztő katasztrófa, amit művel hétről hétre. Vagy magasabb körből valakinek a valakije, vagy valaki kitartóan dugja, de valami borzalom szerencsétlen.
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/20/video-nikolics-nemanja-beallitotta-a-fehervar-nb-i-es-golrekordjat-de-nem-oromeben-sirt-a-kamera-elott/?fbclid=IwAR0pUbDaw7T8w2j2OP9-VbmWmBQSb0rxmKvYK0A7pznA_3flXoZhc_Z7i_U#
Valószínűleg sem a riporter csajszi, sem a szerkesztő nem az eszéért tart ott ahol…
#JC6
Bálesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na jó.Oly sok aljasságot láttam már a magyar fociban, hogy azt hittem, már nem tudok meglepődni, de ez baszod túlszárnyal mindent. Faszért nem lehetett egy perc után elvenni a képet?? Szarrágó, görény, hozzá nem értő brigád!
#JC6
több mint 4 éve
A herta sem hasit miota dardait elkuldtek.sztem ott akkor csesztek el, mikor jott a befekteto es Palit elkuldtek. ott ha Pali esszel osztotta volna be az igazolasokat akkor elorebb lennenek. teljesen inkompetens igazolasaik voltak, azota amiatt szivnak.
Sztem bobicnak kene lenni az edzonek.
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
az megvan, hogy a kieses kozelebb van, mint a dobogo (nem az elso hely)? amugy vicc, hogy egy ilyen mtk meccs utan meg mindig mi vezetunk ...nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egyetértek veled, itt rohadtul nem érdemelt volna pontot a Leeds. Meg ja, Mektomit ki lehetett volna küldeni, de én abszolút megértem, hogy elgurult nála a gyógyszer, a meccsen történtek miatt. Leeds szurkolók is nagy trógerek voltak. Viszont összességében nekem rohadtul tetszett a meccs. Visszahozta a régi idők hangulatát rendesen. Mondjuk a talaj olyan volt, hogy a színvonal a megye 3-as szintet ütötte csak meg, de ez is kellett hozzá.Tehát akkor ez azért volt rendben mert előtte meg volt elcsalt meccs nekünk? Csak szólok hogy ezzel azt ismered el amit én állítok eredetileg.láttam elég MU-nak elcsalt meccset ami után valahogy nem jött az önreflekszió hogy "nem biztos hogy megérdemeltük"Láttad a meccset?Örülök hogy végre győzött az igazság a futballpályán, ez a leeds nem érdemelt pontot ma. A spori meg valami elképesztően gáz volt.kiváncsi vagyok ha a pool vagy city ellen megy ez is ezt mondod e 😊
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 532
A herta sem hasit miota dardait elkuldtek.Sztem bobicnak kene lenni az edzonek.
több mint 4 éve
Na jó.Ezt a szerkesztőt ki kellene rúgni tényleg.
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem az a kérdés hogy szarok vagyunk-e vagy sem, mert arra elég egyértelmű a válasz amúgy is.Olyan rég nem irta senki hogy a united mindig 11est kap meg hasonlók, jöhetnétek még ilyen hasonlókkal továbbra is. Persze mert te úgy gondolod hogy a múltban mindenki a mut segítette (tudod amúgy hogy ki kapta eddig a legtöbb 11est a pl történetében?) ezért most kuss a nevem? Ez még akkor is kurva gáz ha igazad lenne, pedig nincs.Szar a United oszt kész dave, örüljetek minden W-nek, egy darabig úgysem lesztek bajnokok.
davemayer
Üdv, egy Spurs-fan.
😂
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Na jó.Koczka Henrietta konkrétan a riporter szakma megcsúfolása, egészen elképesztő katasztrófa, amit művel hétről hétre. Vagy magasabb körből valakinek a valakije, vagy valaki kitartóan dugja, de valami borzalom szerencsétlen.
#JC6

több mint 4 éve
Örülök hogy végre győzött az igazság a futballpályán, ez a leeds nem érdemelt pontot ma. A spori meg valami elképesztően gáz volt.Azt nem tudom, kit kellett volna még kiállítani, de Mektominénak tutira be kellett volna telnie az albumnak.
davemayer
több mint 4 éve
Na jó.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/20/video-nikolics-nemanja-beallitotta-a-fehervar-nb-i-es-golrekordjat-de-nem-oromeben-sirt-a-kamera-elott/?fbclid=IwAR0pUbDaw7T8w2j2OP9-VbmWmBQSb0rxmKvYK0A7pznA_3flXoZhc_Z7i_U#
több mint 4 éve
Olyan rég nem irta senki hogy a united mindig 11est kap meg hasonlók, jöhetnétek még ilyen hasonlókkal továbbra is. Persze mert te úgy gondolod hogy a múltban mindenki a mut segítette (tudod amúgy hogy ki kapta eddig a legtöbb 11est a pl történetében?) ezért most kuss a nevem? Ez még akkor is kurva gáz ha igazad lenne, pedig nincs.Szar a United oszt kész dave, örüljetek minden W-nek, egy darabig úgysem lesztek bajnokok.
davemayer
Üdv, egy Spurs-fan.
😂
több mint 4 éve
Olyan rég nem irta senki hogy a united mindig 11est kap meg hasonlók, jöhetnétek még ilyen hasonlókkal továbbra is. Persze mert te úgy gondolod hogy a múltban mindenki a mut segítette (tudod amúgy hogy ki kapta eddig a legtöbb 11est a pl történetében?) ezért most kuss a nevem? Ez még akkor is kurva gáz ha igazad lenne, pedig nincs.azt tartom álszentnek mikor arról beszélsz hogy végre az igazság győzött a focipályánHa azzal érvelsz amivel azzal legitimizálodhol mondtam hogy rendben volt?Tehát akkor ez azért volt rendben mert előtte meg volt elcsalt meccs nekünk? Csak szólok hogy ezzel azt ismered el amit én állítok eredetileg.láttam elég MU-nak elcsalt meccset ami után valahogy nem jött az önreflekszió hogy "nem biztos hogy megérdemeltük"Láttad a meccset?Örülök hogy végre győzött az igazság a futballpályán, ez a leeds nem érdemelt pontot ma. A spori meg valami elképesztően gáz volt.kiváncsi vagyok ha a pool vagy city ellen megy ez is ezt mondod e 😊
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
ezt tartom
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem esnek ki, van rá kb pontosan 2000 eurom. Betyárosan.nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
petey

több mint 4 éve
azt tartom álszentnek mikor arról beszélsz hogy végre az igazság győzött a focipályánHa azzal érvelsz amivel azzal legitimizálodhol mondtam hogy rendben volt?Tehát akkor ez azért volt rendben mert előtte meg volt elcsalt meccs nekünk? Csak szólok hogy ezzel azt ismered el amit én állítok eredetileg.láttam elég MU-nak elcsalt meccset ami után valahogy nem jött az önreflekszió hogy "nem biztos hogy megérdemeltük"Láttad a meccset?Örülök hogy végre győzött az igazság a futballpályán, ez a leeds nem érdemelt pontot ma. A spori meg valami elképesztően gáz volt.kiváncsi vagyok ha a pool vagy city ellen megy ez is ezt mondod e 😊
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
ezt tartom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Ha azzal érvelsz amivel azzal legitimizálodhol mondtam hogy rendben volt?Tehát akkor ez azért volt rendben mert előtte meg volt elcsalt meccs nekünk? Csak szólok hogy ezzel azt ismered el amit én állítok eredetileg.láttam elég MU-nak elcsalt meccset ami után valahogy nem jött az önreflekszió hogy "nem biztos hogy megérdemeltük"Láttad a meccset?Örülök hogy végre győzött az igazság a futballpályán, ez a leeds nem érdemelt pontot ma. A spori meg valami elképesztően gáz volt.kiváncsi vagyok ha a pool vagy city ellen megy ez is ezt mondod e 😊
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Szerkesztette: Stoki
több mint 4 éve
kivéve az mtkÚgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét.
#JC6
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
lilák mintha megnyerték volna a BL-t 😀Végre egy fontos, megérdemet győzelem, jólvan!
petey
több mint 4 éve
Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6