Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Protestánsok a klasszik fajták.tolmácsot kérek
Hánynak az újaktól. Nincsenek is arra.
Just saying😉
ozibozi
több mint 4 éve
és majdnem 3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSZEDDD KI GULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
több mint 4 éve
mit szoltok hozza?ma már szóba került csak a reál hiszti mellett elsikkadt
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-magyar-allampolgar-lett-a-fehervar-nigeriai-tamadoja-2890587
😀
YoungZeeZee
látványosan jók az akadémiáink
több mint 4 éve
Union Saint-Giloise idén belga bajnok lehet miután tavaly megnyerték a 2.osztályt. Nagy múltú csapat, korábbi belga bajnok, 1897-ben alakult. Ezelőtt 73-ban voltak első osztályúak, de a Brighton tulajdonosai újraélesztették.Nyomtak egy Kaiserslautern 2.0
Heisman
több mint 4 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
több mint 4 éve
Ez tedesco fagy ki a tököm nem lesz soha komoly ember, ha egy egészséges Szoboszlainak nem talál helyet. Szvsz a srác Qrva gyorsan menjen onnan, mert kb úgy jár majd mint a Huszti a kopasz olasznál,
hHogy elcseszi az éveket ilyen csere beugró bármiként.
Ebbe a
Csapatba ő bármikor beférne. Vagy az edző vagy ő menni fog.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 659
mit szoltok hozza?www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-magyar-allampolgar-lett-a-fehervar-nigeriai-tamadoja-2890587
😀
több mint 4 éve
Union Saint-Giloise idén belga bajnok lehet miután tavaly megnyerték a 2.osztályt. Nagy múltú csapat, korábbi belga bajnok, 1897-ben alakult. Ezelőtt 73-ban voltak első osztályúak, de a Brighton tulajdonosai újraélesztették.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
meg a community shieldet issőt, aeurópai szuperkupát is behúztuk a Bájern ellen, bár az naptárilag már a következő szezonba esett, de teknikailag még az előzőMost olvasom, amit eddig is sejtettem, csak nem tudtam. Klopp az első menedzser ever, aki egy szezonban mindhárom kupában döntőbe jutott a Liverpollal.en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_Liverpool_F.C._season#League_Cup
Kérdés nélkül történelmi szezon.
Mikey
Houllier is megcsinálta ahogy nézem csak BL helyett uefa
Negritis
slowmotion
több mint 4 éve
sőt, aeurópai szuperkupát is behúztuk a Bájern ellen, bár az naptárilag már a következő szezonba esett, de teknikailag még az előzőMost olvasom, amit eddig is sejtettem, csak nem tudtam. Klopp az első menedzser ever, aki egy szezonban mindhárom kupában döntőbe jutott a Liverpollal.en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_Liverpool_F.C._season#League_Cup
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
Most olvasom, amit eddig is sejtettem, csak nem tudtam. Klopp az első menedzser ever, aki egy szezonban mindhárom kupában döntőbe jutott a Liverpollal.en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_Liverpool_F.C._season#League_Cup
Mikey
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
jah igen...a stílus...de sértődj meg nyugodtanAkkor szerintem foglalok Neked is a szemészhez időpontot, ahogy azt lentebb jelezték nekem/nekünk 😀Még inkább nem kéz.Én nem láttam az esetet, de ez alapján a kép alapján inkább vállat mondanék 😉Tessék, egyik előző hozzászólásba belinkeltem:
Matthew99
www.youtube.com/shorts/TylP7A7agRE
bogec7
Matthew99
bogec7
több mint 4 éve
Most olvasom, amit eddig is sejtettem, csak nem tudtam. Klopp az első menedzser ever, aki egy szezonban mindhárom kupában döntőbe jutott a Liverpollal.Kérdés nélkül történelmi szezon.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Akkor szerintem foglalok Neked is a szemészhez időpontot, ahogy azt lentebb jelezték nekem/nekünk 😀Még inkább nem kéz.Én nem láttam az esetet, de ez alapján a kép alapján inkább vállat mondanék 😉Tessék, egyik előző hozzászólásba belinkeltem:
Matthew99
bogec7
Matthew99
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Még inkább nem kéz.Én nem láttam az esetet, de ez alapján a kép alapján inkább vállat mondanék 😉Tessék, egyik előző hozzászólásba belinkeltem:
Matthew99
bogec7

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Én nem láttam az esetet, de ez alapján a kép alapján inkább vállat mondanék 😉Tessék, egyik előző hozzászólásba belinkeltem:
Matthew99
több mint 4 éve
Pont, hogy ellenkezőleg. Real javára is történtek tévedések, Reallal szemben is történtek tévedések, mint ahogy minden egyéb csapattal szemben ugyanúgy megtörténtek és a jövőben is meg fognak történni, senki nem állította az ellenkezőjét.Persze...és nyilván a ha a reálnak nem adnak meg egy gólt, az csak tévedés lehet 😀Szerintem ez meddő "vita" amit felesleges folytatni... szerintem köze nem volt a kézhez, te szubjektív álláspontod/feltételezésed, hogy kéz volt, bíró szubjektív álláspontja is, hogy kéz volt, úgyhogy felesleges ezen rágódni, nem győzzük meg egymást 😊a kép csak bizonyíték...ha a melle lenne, akkor kifelé pattant volna a labda, mert a melle széle lett volna, onnan nem marad előtte pontosan...de pont előtte maradt, tehát hozzá kellett érnie a kezéhez, ami elég szélesre van tárva...percekig videóztak rajta, ahogy a cselszki gólján is 3 nappal ezelőtt...ott megtudtam, hogy az új szabály szerint, ha a támadó kezéhez ér a labda, akkor kifelé szabadrúgás...akkor ezt levezették itt is érthetően, aztán 3 nap múlva megint reál meccs, megint ilyen eset és az ítélet már rögtön rossz 😊Ha csak e kép alapján döntesz, akkor "kéznek tűnik", de egy fotó lehet csalóka, mint ahogy ez is az. Nézz meg videót róla, látszódik, hogy a mellével szelidíti meg a labdát, nem pedig a felkarral állítja meg...3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Persze minden Bayernes ilyenkor csak csipkelődik, de azért még 5+ távlatából is érződik a fájdalom. 😀
Toca
Mondjuk megjegyzem h most sem én hoztam fel a Bayern meccseket hanem csak a pool elleni döntőt. Nyilván egyszerűbb a témát terelni …
csebi
A végén nyilván a vesztes bírózik, ésaz az igazság hogy van számos játékhelyzet amiket különböző játékvezetők különféleképpen ítélnek meg, mert nem olyan mint a les hogy teljesen objektíven meg lehet ítélni. Egyébként ez az NFL-re fokozottan igaz, szóval nem értem ezt az állandó hőbörgést. Hovatovább Ramos nem Real játékos, a Liverpool azóta nyert BL-t, és tavaly játszott egymás ellen a két csapat, szóval teljesen érthetetlen hogy miért egy 4 évvel ezelőtti eseten lovagoltok még mindig.
Baba Yaga
Klaci79
www.goal.com/en-us/news/watch-vinicius-goal-ruled-out-controversial-handball-real-madrid-/blt3c52d33b43f1448e
Úgyhogy lehet, hogy nekem is szemész kell, pedig tavaly voltam 😕
Ezt meg az FA oldalán találtam...lényegében a váll rész, vagy ameddig a rövidujjú mez ujja van kb, nem számítana kéznek amúgy sem:
www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-12---fouls-and-misconduct
bogec7
Klaci79
Olyan még úgysem fordult elő a világegyetemben, hogy a bíró tévedne 😀
bogec7
Ez talán egy jobb kép és le is zárom azzal akkor, hogy semmi köze nem volt a kezéhez 😀
Klaci79
E téma azért jött elő, mert szóvá lett téve, hogy valahogy mindig a 2-3-4-5-6 évvel ezelőtti Real esetek vannak visszaemlegetve folyamatosan, más csapatok esetén viszont némaság van, mintha Ő esetükben sosem fordult volna elő ilyen bírói hiba....ennyi.
ui.: nem értem értem ezt a stílust részedről, pont, hogy leírtam, hogy eszem ágában sincs meggyőzni Téged...erre meg kvázi, mint valami dilettánssal, úgy komunikálsz velem.
mondjuk lehet, hogy ezért fórumozok ritkán és van a 13-16 évem alatt itt 650 kommentem, mert nincs ilyenekre szükségem.
Téma lezárva. Szép napot!
több mint 4 éve
Ez talán egy jobb kép és le is zárom azzal akkor, hogy semmi köze nem volt a kezéhez 😀Én nem láttam az esetet, de ez alapján a kép alapján inkább vállat mondanék 😉
Klaci79

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Persze...és nyilván a ha a reálnak nem adnak meg egy gólt, az csak tévedés lehet 😀Szerintem ez meddő "vita" amit felesleges folytatni... szerintem köze nem volt a kézhez, te szubjektív álláspontod/feltételezésed, hogy kéz volt, bíró szubjektív álláspontja is, hogy kéz volt, úgyhogy felesleges ezen rágódni, nem győzzük meg egymást 😊a kép csak bizonyíték...ha a melle lenne, akkor kifelé pattant volna a labda, mert a melle széle lett volna, onnan nem marad előtte pontosan...de pont előtte maradt, tehát hozzá kellett érnie a kezéhez, ami elég szélesre van tárva...percekig videóztak rajta, ahogy a cselszki gólján is 3 nappal ezelőtt...ott megtudtam, hogy az új szabály szerint, ha a támadó kezéhez ér a labda, akkor kifelé szabadrúgás...akkor ezt levezették itt is érthetően, aztán 3 nap múlva megint reál meccs, megint ilyen eset és az ítélet már rögtön rossz 😊Ha csak e kép alapján döntesz, akkor "kéznek tűnik", de egy fotó lehet csalóka, mint ahogy ez is az. Nézz meg videót róla, látszódik, hogy a mellével szelidíti meg a labdát, nem pedig a felkarral állítja meg...3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Persze minden Bayernes ilyenkor csak csipkelődik, de azért még 5+ távlatából is érződik a fájdalom. 😀
Toca
Mondjuk megjegyzem h most sem én hoztam fel a Bayern meccseket hanem csak a pool elleni döntőt. Nyilván egyszerűbb a témát terelni …
csebi
A végén nyilván a vesztes bírózik, ésaz az igazság hogy van számos játékhelyzet amiket különböző játékvezetők különféleképpen ítélnek meg, mert nem olyan mint a les hogy teljesen objektíven meg lehet ítélni. Egyébként ez az NFL-re fokozottan igaz, szóval nem értem ezt az állandó hőbörgést. Hovatovább Ramos nem Real játékos, a Liverpool azóta nyert BL-t, és tavaly játszott egymás ellen a két csapat, szóval teljesen érthetetlen hogy miért egy 4 évvel ezelőtti eseten lovagoltok még mindig.
Baba Yaga
Klaci79
www.goal.com/en-us/news/watch-vinicius-goal-ruled-out-controversial-handball-real-madrid-/blt3c52d33b43f1448e
Ezt meg az FA oldalán találtam...lényegében a váll rész, vagy ameddig a rövidujjú mez ujja van kb, nem számítana kéznek amúgy sem:
www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-12---fouls-and-misconduct
bogec7
Klaci79
bogec7
Ez talán egy jobb kép és le is zárom azzal akkor, hogy semmi köze nem volt a kezéhez 😀
több mint 4 éve
Szerintem ez meddő "vita" amit felesleges folytatni... szerintem köze nem volt a kézhez, te szubjektív álláspontod/feltételezésed, hogy kéz volt, bíró szubjektív álláspontja is, hogy kéz volt, úgyhogy felesleges ezen rágódni, nem győzzük meg egymást 😊a kép csak bizonyíték...ha a melle lenne, akkor kifelé pattant volna a labda, mert a melle széle lett volna, onnan nem marad előtte pontosan...de pont előtte maradt, tehát hozzá kellett érnie a kezéhez, ami elég szélesre van tárva...percekig videóztak rajta, ahogy a cselszki gólján is 3 nappal ezelőtt...ott megtudtam, hogy az új szabály szerint, ha a támadó kezéhez ér a labda, akkor kifelé szabadrúgás...akkor ezt levezették itt is érthetően, aztán 3 nap múlva megint reál meccs, megint ilyen eset és az ítélet már rögtön rossz 😊Ha csak e kép alapján döntesz, akkor "kéznek tűnik", de egy fotó lehet csalóka, mint ahogy ez is az. Nézz meg videót róla, látszódik, hogy a mellével szelidíti meg a labdát, nem pedig a felkarral állítja meg...3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Toca
csebi
Baba Yaga
Klaci79
bogec7
Klaci79
Szerkesztette: bogjosi
több mint 4 éve
a kép csak bizonyíték...ha a melle lenne, akkor kifelé pattant volna a labda, mert a melle széle lett volna, onnan nem marad előtte pontosan...de pont előtte maradt, tehát hozzá kellett érnie a kezéhez, ami elég szélesre van tárva...percekig videóztak rajta, ahogy a cselszki gólján is 3 nappal ezelőtt...ott megtudtam, hogy az új szabály szerint, ha a támadó kezéhez ér a labda, akkor kifelé szabadrúgás...akkor ezt levezették itt is érthetően, aztán 3 nap múlva megint reál meccs, megint ilyen eset és az ítélet már rögtön rossz 😊Ha csak e kép alapján döntesz, akkor "kéznek tűnik", de egy fotó lehet csalóka, mint ahogy ez is az. Nézz meg videót róla, látszódik, hogy a mellével szelidíti meg a labdát, nem pedig a felkarral állítja meg...3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Toca
csebi
Baba Yaga
Klaci79
bogec7
több mint 4 éve
Ha csak e kép alapján döntesz, akkor "kéznek tűnik", de egy fotó lehet csalóka, mint ahogy ez is az. Nézz meg videót róla, látszódik, hogy a mellével szelidíti meg a labdát, nem pedig a felkarral állítja meg...3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Toca
csebi
Baba Yaga
Klaci79
Szerkesztette: bogjosi
több mint 4 éve
3 nappal előtte ugyanúgy elvették ezt a cselsziktől...komolyan nem értem, az új szabályok szerint ha hozzáér kézzel elveszik...ha szerinted nem ért hozzá, akkor megnézetném a szemem a tömő utcában, ha hozzáért akkor meg miért kell ezt a témát a reál védelmében felhozni újra és újra?És nem lehet elfogadni hogy a bírók tévednek ide is meg oda is? Nincs két hete hogy a Sevilla ellen elvettek egy teljesen szabályos gólt, amivel kiegyenlített volna a Madrid. Ennek ellenére rúgtak még kettőt úgyhogy ez nem számított.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Toca
csebi
Baba Yaga
Szerkesztette: Klaci79