Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Simeone lapát?
több mint 4 éve
Forza Rossoneri! 😊
több mint 4 éve
Sőőőőt!Jobb a City, vezethetnének már 😊Mán 1-1😊
Update: faszkivan 😀
bcsarli
NB2
Nem szurkolok senkinek, de annyival jobbak hogy így igazságos
több mint 4 éve
szerencsés Sterlingke
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jobb a City, vezethetnének már 😊Mán 1-1😊
Update: faszkivan 😀
bcsarli
több mint 4 éve
Jobb a City, vezethetnének már 😊Update: faszkivan 😀
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Az special edition volt az nba..de lehet tobb is.nba múltkor magyarral mentoh és amc mikron elsőre angol a hangOtt eredeti van csak
Negritis
Magyar nem lesz.
YoungZeeZee
focit még nem néztem itt, de ennek örülök alapvetően
Negritis
A bl-t alapbol ugy reklamoztak h eredeti hangon angolul lesz elerheto.
több mint 4 éve
nba múltkor magyarral mentoh és amc mikron elsőre angol a hangOtt eredeti van csak
Negritis
Magyar nem lesz.
YoungZeeZee
focit még nem néztem itt, de ennek örülök alapvetően
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
oh és amc mikron elsőre angol a hangOtt eredeti van csak
Negritis
Magyar nem lesz.
több mint 4 éve
Kibek.rt jó lett a Netflixes doku az olaszokról, magyar felirattal elérhető.youtu.be/Tj1mMqGbAow
több mint 4 éve
oh és amc mikron elsőre angol a hang
több mint 4 éve
És a favágó Haladás is kikapott otthon 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mit nekünk BL....Tiszakécskei LC–Kecskeméti TE Hufbau 1–0 (Erdei C. 45. – 11-esből)
Kiállítva: Csáki (66., Tiszakécske), Farkas N. (81., Tiszakécske)
Kihagyott büntető: Tóth B. (67., Kecskemét), Tóth D. (82., Kecskemét)
több mint 4 éve
majdnem megijedtem hogy nem 9től van 😀oh a pool porto az amc mikron megy majd élőbendehogy is, nekem a laptopon is bejön 😮
Negritis
slowmotion
és jah találnék soccerbite-s streamet de az app fut ipad minin minden probléma nélkül 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
oh a pool porto az amc mikron megy majd élőbendehogy is, nekem a laptopon is bejön 😮
Negritis
több mint 4 éve
oh a pool porto az amc mikron megy majd élőben
több mint 4 éve
Gyerekeknek tart edzést Nagykanizsán. 10 alkalom 30.000,- (az összeg nem biztos, hogy pontos)Várhidi nem szabad most jelenleg? Bár ő mintha első osztályban nem akar állást vállalni már.Nekem ő nem egy sexy pick ahogy az ajax edzője sem. Könnyen megéghetnek Angliában.Mi van a Nice edzőjével, aki tavaly bajnok lett a Lille-lel?Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz aláMilyen jogon feltételezed hogy ha Olet bedobták a segítőjét nem fogják? Ugyanmár.
Heisman
Nincs sexy pick, nem is tudnék mondani senkit akinek örülnék és reális.
davemayer
r.baggio
davemayer
csebi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Roy Keane edzonek?😀Ez mind szép és jó, de más elit játékosok között válogatni és úgy megcsinalni ezt és más egy klub csapatnál.Egyáltalán nem. Az ember (persze nem egymaga) megreformálta a német focit, úgy, hogy az alap stílusát megtartotta. Az eredményei magáért beszélnek, egy borzasztó jó szakember. Persze a végén megcsömörlött, de 15 évig vezette a világ egyik legjobb csapatát. Simán eltudnám képzelni.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
peach
Szerintem neki most szezon közben nagy bukó lenne.
De be legyen igazam.
Toca
több mint 4 éve
Nonszensz, a meccsek fel 1-kor kezdődött...mi nem értjük, mert vanFaszom, de kiváló megint ez a szerda 13 órás kezdés, buziemelesz.Mi van, 'Mislenyben nincs pályavilágítás?
warr_b
slowmotion
pont tegnap volt nálunk mislenyi ügyfelünk, aki mondta, hogy a helyileg hogy utálják a focit, mennyire utálják mikor este mindennap világít a pálya és az egész faluban lehet látni
de amúgy tényleg ha a 2 válogatott szünet alatt lett volna forduló, most nem kéne szerdán szórakozni, ráadásul 13 órakor?????????
NB2
Oszt sírnak, hogy nincs néző.

több mint 4 éve
mi nem értjük, mert vanFaszom, de kiváló megint ez a szerda 13 órás kezdés, buziemelesz.Mi van, 'Mislenyben nincs pályavilágítás?
warr_b
slowmotion
pont tegnap volt nálunk mislenyi ügyfelünk, aki mondta, hogy a helyileg hogy utálják a focit, mennyire utálják mikor este mindennap világít a pálya és az egész faluban lehet látni
de amúgy tényleg ha a 2 válogatott szünet alatt lett volna forduló, most nem kéne szerdán szórakozni, ráadásul 13 órakor?????????
több mint 4 éve
Az egy Misleny-csillagos hely!Faszom, de kiváló megint ez a szerda 13 órás kezdés, buziemelesz.Mi van, 'Mislenyben nincs pályavilágítás?
warr_b
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Faszom, de kiváló megint ez a szerda 13 órás kezdés, buziemelesz.Mi van, 'Mislenyben nincs pályavilágítás?
warr_b
több mint 4 éve
Faszom, de kiváló megint ez a szerda 13 órás kezdés, buziemelesz.

több mint 4 éve
Na akkor a Bayern az ELbe lökheti a barcat? Jól látom?Kell hozzá egy Benfica győzelem is.
csebi